Puchar Polski 2010/2011
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
reaktywacja
- Junior
Re: Puchar Polski 2010/2011
Brawo młode!
Już jest ćwierćfinał. Może uda się wejść do FF Pucharu Polski? Przynajmniej jeden zespół to umożliwia z czterech naszych eksportowych drużyn taki wynik umożliwia...
Już jest ćwierćfinał. Może uda się wejść do FF Pucharu Polski? Przynajmniej jeden zespół to umożliwia z czterech naszych eksportowych drużyn taki wynik umożliwia...
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
Co ciekawe wg regulaminu nie ma tym roku F4. Są normalne półfinały i finał gdzie któryś z zespołów gra u siebie.
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Wynik Wejherowa z Artego to dość spora niespodzianka. Przecież w Wejherowie grały z Lotosu tylko Sosnowska i Ziętara - które w dodatku grają bardzo mało w FGE. A po drugiej stronie Crisman , Tisdale , Mrozińska , Urbaniak i Parus - które powinny wręcz rozgromić Wejherowo tym składem....
Choć z drugiej strony ranga Pucharu Polski jest mizerna przecież.
Choć z drugiej strony ranga Pucharu Polski jest mizerna przecież.
Pary ćwierćfinałowe (1 mecz)
Wisła - Lider
Lotos II - Lotos I
Gorzów - Polkowice
Pabianice - Toruń
Wisła - Lider
Lotos II - Lotos I
Gorzów - Polkowice
Pabianice - Toruń
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
adrenalina
- Amator
Greebo pisze:Pary ćwierćfinałowe (1 mecz)
Wisła - Lider
Lotos II - Lotos I
Gorzów - Polkowice
Pabianice - Toruń
no jestem w szoku, ciekawe kto to losował czy też przydzielał ;o
- markylipek
- Młodzik
Chyba najsprawiedliwiej byłoby, gdyby rozstawione zostały zespoły najwyżej w tabeli na dzień dzisiejszy, czyli Gorzów, Polkowice, Wisła i Lider.
Te dwa Lotosy w jednej parze to jakieś gruuube przegięcie. Przypadek??? Sądząc po doborze trenerów w Gdyni w tym sezonie to tam nie ma przypadków
Te dwa Lotosy w jednej parze to jakieś gruuube przegięcie. Przypadek??? Sądząc po doborze trenerów w Gdyni w tym sezonie to tam nie ma przypadków
Lotos II-Lotos I
czyżby ktos na siłe próbuje Lotos wepchnac chociaz do pólfinałow?
Pabianice-Toruń
Oj tu chyba Pati B zaciera raczki.
czyżby ktos na siłe próbuje Lotos wepchnac chociaz do pólfinałow?
Pabianice-Toruń
Oj tu chyba Pati B zaciera raczki.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Ciekawym czy działacze Lidera przyjadą bo przecież chcieli zamknąć nam halę składając donos więc wydaje się, że skorzystają z opcji "nie jedziemy do Krakowa" 

WislaLive.pl
A nie lepiej to poczekać do meczu?
Ty jednak lubisz kłapać dziobem na zapas.
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Mi tam sie wydaje że ten mecz powinien w ogóle być u nas - chyba ze od 1/4 finału jest "losowanie" bez opcji, ze słabsza drużyna gra u siebie....
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
akar pisze:A nie lepiej to poczekać do meczu?
że zacytuję kibica Lidera
akar ogarnij się ... i zanim coś będziesz pisał, dobrze się zastanów ..
Łukasz
Co do gospodarza to widocznie losują na zasadzie pierwszy zespół to gospodarz drugi gość.
BTW nie stoicie na straconej pozycji, my będziemy grać dzień po dniu i wszystko się może zdarzyć

WislaLive.pl
1. O losowaniu raczej trudno mowić, to było raczej po raz kolejny połączenie par wg odległości miedzy miastami. (w sumie jedyną nie wiadomą było czy to Torun zagra z Liderem a Wisła z Pabianicami, czy bedzie tak jak obecnie). Gdyby Poznań wygrała z Pabianicami to zapewne pary wyglądały by tak (Lotos II - Lotos I, Gorzów - Poznań, Polkowice - Wisła, Toruń - Lider)
2. Tak czy inaczej "rozstawiano" kluby grające w pucharach europejskich, Może słuszniej było rozstawić najlepszą 4-ke w tamtym sezonie (bo na pewno nie 4 pierwsze zespoły z tabeli w trakcie sezonu) ale zdecydowano tak a nie inaczej. Jakimś argumentem za taką decyzją była chęc uniknięcie pay w której Toruń wpadłby na jakiś zespół euroligowy. Rozgrywki Euroligi i FIBA Cup odbywać sie będą obecnie w rożnych tygodniach i mógłby byc problem ze znalezieniem wolnego terminu.
3. Strona oficjalna Wisły podaje iż: "Mecz odbędzie się 7 stycznia (piątek) w Krakowie, za uzgodnieniem stron." Przyjmuje wiec że działacze Pruszkowa przywiozą swoje zawodniczki do nas. Moze tez to sugerować ze dogadali sie co do gospodarza, choć to już dla mnie mało prawdopodobne bo niby czemu Pruszków miałby rezygnować z gry u siebie? Wydaje sie wiec ze o gospodarzu decyduje już jakieś mniej lub bardziej uczciwe losowanie. Podobnie było zreszta rok temu gdy w tej fazie tez graliśmy u siebie, ale z .. ŁKS-em.
2. Tak czy inaczej "rozstawiano" kluby grające w pucharach europejskich, Może słuszniej było rozstawić najlepszą 4-ke w tamtym sezonie (bo na pewno nie 4 pierwsze zespoły z tabeli w trakcie sezonu) ale zdecydowano tak a nie inaczej. Jakimś argumentem za taką decyzją była chęc uniknięcie pay w której Toruń wpadłby na jakiś zespół euroligowy. Rozgrywki Euroligi i FIBA Cup odbywać sie będą obecnie w rożnych tygodniach i mógłby byc problem ze znalezieniem wolnego terminu.
3. Strona oficjalna Wisły podaje iż: "Mecz odbędzie się 7 stycznia (piątek) w Krakowie, za uzgodnieniem stron." Przyjmuje wiec że działacze Pruszkowa przywiozą swoje zawodniczki do nas. Moze tez to sugerować ze dogadali sie co do gospodarza, choć to już dla mnie mało prawdopodobne bo niby czemu Pruszków miałby rezygnować z gry u siebie? Wydaje sie wiec ze o gospodarzu decyduje już jakieś mniej lub bardziej uczciwe losowanie. Podobnie było zreszta rok temu gdy w tej fazie tez graliśmy u siebie, ale z .. ŁKS-em.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- pink panter
- Amator
czy moze mi ktos podac stronke www gdzie moge ogladac wynik meczu Gorzow-Polkowice
z gory
dzieki
z gory
dzieki
My court my rules !!!
pink panter pisze:czy moze mi ktos podac stronke www gdzie moge ogladac wynik meczu Gorzow-Polkowice
z gory
dzieki
na http://www.pzkosz.pl w dziale rozgrywki pzkosz....po pierwszej połowie Energa +19 do przodu
-
adrenalina
- Amator
w Pabianicach do przerwy Energa prowadzi 43:24 (1 kwarta bardzo wyrównana)
Gajda 11 Tłumak 9 Krawiec i Maksimović po 6
Gajda 11 Tłumak 9 Krawiec i Maksimović po 6
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”