To nie broniłeś flagi?Widać nie znasz się na kibicowskim rzemiośle.
Szkoda że nie zrozumiałeś o czym pisałem!!!
AMEN
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
To nie broniłeś flagi?Widać nie znasz się na kibicowskim rzemiośle.

kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:Akcja kozacka i za to brawo. Odnosnie włascicielki flagi sie nie wypowiadam bo zal mi klawiatury. Jedynie skomentuje tak [b]na Unibaksie[/b] flag nie kradna![]()
. Takie sa efekty jak ktos w lato chodzi na zuzel a w zime na koszykówke
OjTam pisze:hermes46 pisze:Akcja kozacka i za to brawo. Odnosnie włascicielki flagi sie nie wypowiadam bo zal mi klawiatury. Jedynie skomentuje tak [b]na Unibaksie[/b] flag nie kradna![]()
. Takie sa efekty jak ktos w lato chodzi na zuzel a w zime na koszykówke
Na APATORZE kibicowski mongole.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
OjTam pisze:Jeżeli masz jakiekolwiek pojęcie na temat kibicowskiego rzemiosła to skończ się ośmieszać swymi mongolskimi teoriami na temat dopingu i opraw, bo to co sobą prezentujesz jest karygodne. Czytam te tematy w których się wypowiadasz i nie masz bladego pojęcia na czym polega kibicowanie, robisz z siebie i ludzi mieszkających oraz dopingujących Twą drużynę, głupków i debili.
sebus 80 pisze:OjTam pisze:Jeżeli masz jakiekolwiek pojęcie na temat kibicowskiego rzemiosła to skończ się ośmieszać swymi mongolskimi teoriami na temat dopingu i opraw, bo to co sobą prezentujesz jest karygodne. Czytam te tematy w których się wypowiadasz i nie masz bladego pojęcia na czym polega kibicowanie, robisz z siebie i ludzi mieszkających oraz dopingujących Twą drużynę, głupków i debili.
Skąd ty się urwałeś?A z choinki bo idą święta.

OjTam pisze:Ale Rodgers, Apator będzie zawsze w sercach kibiców, nie musi być go w nazwie..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości