Azoty Meblotap Chełm 50 : 75 Wisła Can Pack Kraków

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 20 listopada 2005, 01:35

simon pisze:
co do naszej rozmowy to faktycznie byla to ostatnia :) wiecej nie bedzie :)

... "k..., a tak nam było fajnie" :cry:

dziwne... bo ten Twoj post calkowicie wyklucza sie z poprzednim Twoim tekstem... :wink:
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 20 listopada 2005, 01:37

Matii pisze:
simon pisze:

dziwne... bo ten Twoj post calkowicie wyklucza sie z poprzednim Twoim tekstem... :wink:

bo to taki zabieg językowy - "ironia" - połączona z "sarkazmem" - wiem, że to trudne do ogarnięcia, ale "głowa do góry", nie trać nadziei - "nie od razu Kraków zbudowano"...

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 20 listopada 2005, 01:39

simon pisze:
Matii pisze:
simon pisze:

bo to taki zabieg językowy - "ironia" - połączona z "sarkazmem" - wiem, że to trudne do ogarnięcia, ale "głowa do góry", nie trać nadziei - "nie od razu Kraków zbudowano"...

hehehehe

PS: dzieki za poprawienie humoru do snu, uciekam gdyz troche pracy mnie czeka jutro... jak cos jeszcze wymyslisz to jutro Ci odpisze ( jak znajde czas )... pozdrawiam Cie i milej nocki :lol:
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl

choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 20 listopada 2005, 01:46

Matii pisze:
simon pisze:
Matii pisze:
simon pisze:

PS: dzieki za poprawienie humoru do snu, uciekam gdyz troche pracy mnie czeka jutro... jak cos jeszcze wymyslisz to jutro Ci odpisze ( jak znajde czas )... pozdrawiam Cie i milej nocki :lol:
ach.. nie musisz się trudzić - gdyby nie fakt wyduźdania po 0,7 na łeb dziś wieczór nie zająłbym się rozmową z Tobą na "sicher"...
Jutro będę już trzeźwy także musisz znaleźć inny obiekt dysput na kkforum - a z tym raczej będziesz miał kłopot...

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 20 listopada 2005, 04:59

Wynik tkai jaki mial byc :)

Wisła Mistrzem Polski 2005/2006 :twisted:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 20 listopada 2005, 10:42

Gratulacje dla Wisełki :P .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

BRZEGOS

Postautor: BRZEGOS » 20 listopada 2005, 21:06

SIMON wszyscy na tym forum wiedzą, że jesteś geniuszem. Ale kibice
nie których drużyn naprawdę cieszą się z waszej przegranej( i nie tylko Meblotapu) czy chcecie czy nie.

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 20 listopada 2005, 21:16

BRZEGOS pisze:SIMON wszyscy na tym forum wiedzą, że jesteś geniuszem. Ale kibice
nie których drużyn naprawdę cieszą się z waszej przegranej( i nie tylko Meblotapu) czy chcecie czy nie.

Sądząc po nicku to również kibice Odry Brzeg cieszą się z naszej porażki, jakoś się nie dziwię bo jeszcze za czasów Stali Brzeg nasze stosunki nie układały się najlepiej. Mówię tutaj oczywiście o kibicach bo rozumiem że chodzi tutaj o sprawy kibicowskie a nie brak sympatii do samych zawodniczek.

Przyznam szczerze że bardzo mnie to cieszy, kto jeszcze?

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 20 listopada 2005, 21:48

BRZEGOS pisze:SIMON wszyscy na tym forum wiedzą, że jesteś geniuszem.

przez grzeczność nie będę zaprzeczał...

No i co, że się "cieszą"... nic do nich nie mam - "im więcej się cieszy z porażek, tym lepiej smakują zwycięstwa..." :D

Ja też cieszę się z czyjejś przegranej prawie co kolejka... - ale wqr... mnie tylko jeden "cieszący" - a co, nie mam prawa wyboru?

Ps. A w kwestii formalnej podszywaczu - zmien swój nick z "BRZEGOS" na "CHEŁMOS", żeby było uczciwie - albo używaj po prostu swojego normalnego, zarejestrowanego przecież na forum...
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, 21:53 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 listopada 2005, 21:52

BRZEGOS pisze:SIMON wszyscy na tym forum wiedzą, że jesteś geniuszem. Ale kibice

Ale wiesz że mamy to w dupie czy akurat gdzieś tam w Chełmie, Brzegu czy innej Gdyni (i Bóg wie gdzie jeszcze) ktoś tam cos do nas ma czy nie :). Mamy swoje stare zgody piłkarskie i j... nas czy gdzieś tam w lidze koszykówki którą nie ma co ukrywac w Łodzi traktuje sie drugoplanowo taki heros z Brzegu jak ty lubi nas czy nie... A co do simona, jak czytam posty niektórych waszych ziomków to zgadzam się-jest przy was geniuszem. :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 20 listopada 2005, 21:55

Mikey pisze:

Ale wiesz że mamy to w dupie czy akurat gdzieś tam w Chełmie, Brzegu czy innej Gdyni (i Bóg wie gdzie jeszcze) ktoś tam cos do nas ma czy nie :). Mamy swoje stare zgody piłkarskie i j... nas czy gdzieś tam w lidze koszykówki którą nie ma co ukrywac w Łodzi traktuje sie drugoplanowo taki heros z Brzegu jak ty lubi nas czy nie... A co do simona, jak czytam posty niektórych waszych ziomków to zgadzam się-jest przy was geniuszem. :?

Mikey - ale owy "BRZEGOS" ma z Brzegiem tyle wspólnego, co ja z Marianpolem - także spokojnie - chyba, że jest jakiś inny "Brzeg" pod Ukraińską granicą...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 listopada 2005, 22:04

simon pisze:(...)
Mikey - ale owy "BRZEGOS" ma z Brzegiem tyle wspólnego, co ja z Marianpolem - także spokojnie - chyba, że jest jakiś inny "Brzeg" pod Ukraińską granicą...

Niestety Simon ma rację - marna, tchórzliwa i pozbawiona krzty honorowosci próba skłocenia jeszcze bardziej środowiska :(

Oto dowód...

"Brzegos"

Obrazek

Prosiłbym więc nie wdawać się w dodatkowe przepychanki, a najlepszą reakcją na dziecinadę jest jej ignorowanie... WSTYD dla własnego klubu i miasta jest najgorszą karą!
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, 22:12 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 listopada 2005, 22:10

No prosze w sumie trudno być zdziwionym... Czyżby to ta mała chełmska pchełka? :lol:
Obrazek

Obrazek

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 20 listopada 2005, 22:11

Za takie zagrywki proponuję bana. Widać niektórzy pilnie ucza się od lotosiaków :? No ale, kto z kim przestaje..... :roll:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 listopada 2005, 22:22

No panie chełmos odpowie pan pod swoim nikiem na zarzuty? A moze uda się pan na basketmanię poskarżyć się swoim panom? Swoją drogą jakim trzeba być naiwnym zeby wymyślić tak płytką intrygę. :lol:
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”