simon pisze:co do naszej rozmowy to faktycznie byla to ostatniawiecej nie bedzie
... "k..., a tak nam było fajnie"
dziwne... bo ten Twoj post calkowicie wyklucza sie z poprzednim Twoim tekstem...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
simon pisze:co do naszej rozmowy to faktycznie byla to ostatniawiecej nie bedzie
Matii pisze:simon pisze:co do naszej rozmowy to faktycznie byla to ostatniawiecej nie bedzie
dziwne... bo ten Twoj post calkowicie wyklucza sie z poprzednim Twoim tekstem...
simon pisze:Matii pisze:simon pisze:co do naszej rozmowy to faktycznie byla to ostatniawiecej nie bedzie
bo to taki zabieg językowy - "ironia" - połączona z "sarkazmem" - wiem, że to trudne do ogarnięcia, ale "głowa do góry", nie trać nadziei - "nie od razu Kraków zbudowano"...
ach.. nie musisz się trudzić - gdyby nie fakt wyduźdania po 0,7 na łeb dziś wieczór nie zająłbym się rozmową z Tobą na "sicher"...Matii pisze:simon pisze:Matii pisze:simon pisze:co do naszej rozmowy to faktycznie byla to ostatniawiecej nie bedzie
bo to taki zabieg językowy - "ironia" - połączona z "sarkazmem" - wiem, że to trudne do ogarnięcia, ale "głowa do góry", nie trać nadziei - "nie od razu Kraków zbudowano"...
PS: dzieki za poprawienie humoru do snu, uciekam gdyz troche pracy mnie czeka jutro... jak cos jeszcze wymyslisz to jutro Ci odpisze ( jak znajde czas )... pozdrawiam Cie i milej nocki
BRZEGOS pisze:SIMON wszyscy na tym forum wiedzą, że jesteś geniuszem. Ale kibice
nie których drużyn naprawdę cieszą się z waszej przegranej( i nie tylko Meblotapu) czy chcecie czy nie.
BRZEGOS pisze:SIMON wszyscy na tym forum wiedzą, że jesteś geniuszem.
BRZEGOS pisze:SIMON wszyscy na tym forum wiedzą, że jesteś geniuszem. Ale kibice
nie których drużyn naprawdę cieszą się z waszej przegranej( i nie tylko Meblotapu) czy chcecie czy nie.

Mikey pisze:BRZEGOS pisze:SIMON wszyscy na tym forum wiedzą, że jesteś geniuszem. Ale kibice
Ale wiesz że mamy to w dupie czy akurat gdzieś tam w Chełmie, Brzegu czy innej Gdyni (i Bóg wie gdzie jeszcze) ktoś tam cos do nas ma czy nie. Mamy swoje stare zgody piłkarskie i j... nas czy gdzieś tam w lidze koszykówki którą nie ma co ukrywac w Łodzi traktuje sie drugoplanowo taki heros z Brzegu jak ty lubi nas czy nie... A co do simona, jak czytam posty niektórych waszych ziomków to zgadzam się-jest przy was geniuszem.
simon pisze:(...)
Mikey - ale owy "BRZEGOS" ma z Brzegiem tyle wspólnego, co ja z Marianpolem - także spokojnie - chyba, że jest jakiś inny "Brzeg" pod Ukraińską granicą...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 135 gości