17 kolejka: Nova Trading Toruń-Włókniarz Pabianice 56-68
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Sid pisze:First of all Simon. Nie ironizuje żadnej panowości, po prostu w pisaniu na forum nie zawsze zwracam uwage na wielkie litery i ( przede wszystkim) na interpunkcje. Szanuje wszstkich użytkowników i tego samego oczekuje w zamian
![]()
Po drugie, fakt faktem nie mam żadnej pewności, że Toruń wygra tak samo jak kibice z Pabianic nie mają pewności, że Polfa wygraAczkolwiek głęboko wierze, że Katarzynki będąc na fali i prezentując ostatnio na prawde fantastyczną postawę poradzą sobie z Włókniarzem. Nie mówie tutaj o tym jaka powinna być różnica punktowa bo to mnie nie intere. Może to być nawet 1 punkt tak jak w Pabianicach. Byle, żeby wygrały.
No dobra - właśnie z tą Twoją wypowiedzią zgadzam się teraz w 100%.
Bardzo ciekawe spotkanie dwóch druzyn ktore beda walczyc o play - off. Pabianice musza wygrac to spotkanie bo do zakonczenia sezonu zasadniczego coraz mniej czasu i kazde zwyciestwo przybliza do play - off, a kazda porazka od nich oddala. Ja licze na Włókniarza Pabianice. Do boju Włókniarz!!!
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Tomasz Herkt (trener Polfy): - Uważam, że nasze koszykarki są w stanie pokonać gospodynie. Pod warunkiem, iż moje podopieczne zagrają na podobnym poziomie jak w pojedynku z CCC Polkowice. Jeżeli przegramy, nasz awans do pierwszej ósemki po rundzie zasadniczej pozostanie tylko pobożnym życzeniem.
(m. st.) - Express Ilustrowany
(m. st.) - Express Ilustrowany
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
Piszecie o tym, że Włókniarz musi wygrać żeby wejść do playoff`ów. Nie zapominajcie, że w takiej samej sytuacji jest Toruń. Jest to jeden z tych meczy, który Katarzynki muszą wygrać bo inaczej przysłowiowa dupa zbita. I właśnie te fakty sprawiają, że ten mecz może być zajebisty
Już się nie moge doczekać.
Ryan Coleman <3
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”