22 kolejka FGE: TS Wisła Kraków-MUKS Poznań 109-55

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 24 lutego 2008, 12:16

owszem posadził. posadził też Skere, Candice, Martę. podobnie było w Jeleniej Górze i tydzień temu z SMSem i chwała mu za to:) oby tak dalej panie Wojtku :)
to się właśnie nazywa rotacja. słowo, którego pan H. w swoim słowniku nie ma.

Tak Seba, tylko, że Herkt co innego zapowiadał przed sezonem m.in rozpływał się nad talentem Moni, obiecywał, że da grać Agacie a poźniej wielkie g. mu z tego wyszło.
ale nie ma co wracać. tego pana już nie ma w Wiśle i tym się cieszmy:)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 24 lutego 2008, 13:43

ann pisze:(...)
Tak Seba, tylko, że Herkt co innego zapowiadał przed sezonem m.in rozpływał się nad talentem Moni, obiecywał, że da grać Agacie a poźniej wielkie g. mu z tego wyszło.
ale nie ma co wracać. tego pana już nie ma w Wiśle i tym się cieszmy:)

A ja mówię, że pod moją wodzą Wisła nie tylko zdobędzie mistrzostwo Polski, ale też i wygra euroligę! Dostanę teraz tę fajną fuchę?;)

A najzupełniej serio... dla mnie dziwne było już to, że kiedy Wojciech D-Z. po raz pierwszy został "strażakiem" w Wiśle, nie dano mu szansy dłużej popracować z tym zespołem... moim zdaniem świetnie zapowiadający się, głodny sukcesów szkoleniowiec o już naprawdę dużej wiedzy! Oby tym razem dostał szansę na dłużej!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 24 lutego 2008, 15:00

Jesli W_D_Z wygrałby lige to może panowie na górze nie szukaliby wynalazków typu Koniecki lub Herkt.
Ale jak juz Ann napisała, rywale ostatnio nie byli pierwszej klasy. Co nie zmienia faktu, że fajf_sek mając naprzeciwko Energe Toruń i 3 dni później najważniejszy mecz w sezonie z Fener morduje blondyny po 35 min w meczu gdzie powinno być jak z Muxem po połówce dla każdej :wink: :lol:
Wszystko zweryfikuje mecz z Lotosem, ale ten pucharowy( o ile te drużyny się spotkają w finale). Mecz na zakończenie sezonu zasadniczego będzie raczej dla Lotosu sprawdzeniem rezerw i porażka im nie zaszkodzi, no chyba, że coś sie stanie w ciągu tych 3 najbliższych kolejek - wątpię!!

Co do wczorajszego meczu to bardzo mnie ciekawiło jak Muxiary sie zaprezentują. Skobel - miodzio, te 7 strat to w połowie wynikało, z tego, że koleżanki sie zagapiły, a reszta z narwania ( co nie zmienia faktu, że bardzo dużo widzi na parkiecie i umie przewidzieć gdzie ta piła powędruje)
Żaneta poprawnie, zwłaszcza akcje 2+1 reszta młodych też sie nie bała, stąd 3 mocne czapy Pałeczki. Wydaje się, że jakby H. dalej sie plątał po naszej ławce jak "żyd po pustym sklepie" to Candi nie była by skoncentrowana od początku tylko rozkładała siły na te 35 min, a tak to od razu wiedziała, że se pogra 15 minet i trza rzut ostro potrenować - za to brawa dla Wojtka. Może sie wydawać to idiotyczne ale po tym co robił H>>>

Dzidka dostała 3 razy jakieś upominki podczas prezentacji, od Ruchu Olimpijskiego, za coś tam i od Wisły, wiec grać na maxa jej już nie wypadało :wink:
Szkoda tylko, że Pauliny Antczak nie widziałem w akcji
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 24 lutego 2008, 23:38

MUKS jest slabiutki i kazdy o tym wie. Oni nie nadaja sie do ekstraklasy Ale Ola Jabłońska jest niezla xD

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 25 lutego 2008, 14:10

Anonymous pisze:MUKS jest slabiutki i kazdy o tym wie. Oni nie nadaja sie do ekstraklasy Ale Ola Jabłońska jest niezla xD

ręce opadają :lol:
reloaded :]

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 27 lutego 2008, 02:16

Napiszę to, co mówiłem na głos kilkakrotnie:

Cieszę się, że MuKS jest w ekstraklasie. Po prostu serce się raduje, kiedy można oglądać dziewczyny - wychowanki, które tak wspaniale reprezentować pewnie będą nasze kluby w Euro i będą grać w naszej reprezentacji. Poza tym wspaniale, że da się to robić poza centralnym szkoleniem, jak SMS. Taki SMS powinien być w każdym klubie, ale pewnie brak nam odpowiednich szkoleniowców. Cóż.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”