Mecze o 3 miejsce: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Tęcza Leszno
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
osanka haha za 5 lat czasem nie przelicz sie .... trzeba bylo byc na meczu z Lotosem w lesznie spytaj kolezanek czy byly takie pewne zwyciestwa. I przepraszam nie jaram sie po udanym sezonie bo widze ciagle braki w naszym zespole nie jestem jakims dzieciaczkiem wiec nie oceniaj mnie no nie wiem swoja miarą?
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
czy byly pewne czy nie ale Lotos wygral wszystkie mecze.. i do tego tylko 1 mecz z Gorzowem udalo wam sie wygrac.. wiec skoro widzisz te braki a mowisz ze grajac z Lotosem dorownujecie im ejjj troche za wczesnie na takie oceny.. to dopiero pierwszy sezon Teczy w takim wykonaniu i czy po pierwsze utrzymaja ten poziom w przyszlym sezonie a po drugie dopiero czy moze uda im sie go podniesc.. wiem ze wierzysz mocno w Tecze ale jesli DD odejdzie to kto zajmie jej miejsce?? Za wczesnie oceniasz.. i jesli dla Ciebie dzieciaczkiem jest osoba majaca 20lat i ktora siedzi w koszykowce polowe z tego wieku to musisz byc naprawde dojrzaly i doswiadczony.. dla Twojej wiadomosci udzielam sie tutaj bo mam pojecie o czym mowa.. chociaz w niektorych przypadkach trudno zrozumiec co autor mial na mysli 
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
to niestety musze cie zawiesc ...mam wiecej latek.. a ze pol zycia siedzisz rozumiem w damskiej koszykowce to fajno ja siedze w meskiej i nie ukrywam tego ze dzieki Teczy interesuje sie zenską ....
hmm wiessz osanka widze ze ty lubisz wyciagac wlasne wnioski bo nigdzie nie napisalem ze dorownujemy poziomem lotosowi ...pisalem ze predzej czy pozniej dojdziemy do tego poziomu i nie mwoie tu o 5 latach czekania na ten zaszczyt (taki mini off top : a ze twierdze ze jestesmy blisko by juz w pryszlym sezonie po wzmocneiniahc druyzny sprawic sensacje pokonując wisle lub lotos to hmm nie sa zapędy zapatrzonego idealisty i optymisty wierz mi
)
hmm wiessz osanka widze ze ty lubisz wyciagac wlasne wnioski bo nigdzie nie napisalem ze dorownujemy poziomem lotosowi ...pisalem ze predzej czy pozniej dojdziemy do tego poziomu i nie mwoie tu o 5 latach czekania na ten zaszczyt (taki mini off top : a ze twierdze ze jestesmy blisko by juz w pryszlym sezonie po wzmocneiniahc druyzny sprawic sensacje pokonując wisle lub lotos to hmm nie sa zapędy zapatrzonego idealisty i optymisty wierz mi
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mozarthio pisze:nie napisalem ze dorownujemy poziomem lotosowi ...pisalem ze predzej czy pozniej dojdziemy do tego poziomu i nie mwoie tu o 5 latach czekania na ten zaszczyt (taki mini off top : a ze twierdze ze jestesmy blisko by juz w pryszlym sezonie po wzmocneiniahc druyzny sprawic sensacje pokonując wisle lub lotos to hmm nie sa zapędy zapatrzonego idealisty i optymisty wierz mi)
Warunek - olbrzymie kłopoty finansowe Lotosu i z trudem uciułanie średniego składu. Inaczej - nie ma szans
jasne ajaja Lotos jest the best
i nikt mu nie podskoczy przez pare lat w naszje lidze
smiac mi sie chce naprawde nie ma o czym z Toba dyskutowac zreszta zobacyzmy co bedzie za rok za dwa... wtedy ci przypomne 
Mozarthio pisze:jasne ajaja Lotos jest the besti nikt mu nie podskoczy przez pare lat w naszje lidze
smiac mi sie chce naprawde nie ma o czym z Toba dyskutowac zreszta zobacyzmy co bedzie za rok za dwa... wtedy ci przypomne
Jak sie nie zmienia dysproporcje finansowe, to owszem, nikt poza Wisła Lotosowi nie podskoczy. Tak zresztą jest praktycznie od kilkunastu lat.
A na Waszym miejscu to raczej póki co oglądałbym sie za siebie, na Rybnik, Toruń czy Polkowice.. miały marny sezon, ale w przyszłym roku to wy możecie oglądać ich plecy.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Mozarthio pisze:jasne ajaja Lotos jest the besti nikt mu nie podskoczy przez pare lat w naszje lidze
Jeżeli Maciej Duda albo Jerzy Pielech nie dorzucą ze dwa miliony do budżetu, albo też Lotos straci z budżetu ze dwa miliony, to jest szansa. Albo też znajdzie się ktoś inny, kto będzie chciał w Lesznie dać nie na speedway ale basket, w co szczerze wątpię. Albo też Duda ściągnie Amerykanki z wierzchołka WNBA za 4-5 tys. dolarów miesięcznie... Zawsze jest szansa
Przypomnij więc za rok, dwa. Szczerze życzę, choć złamanego grosza bym nie postawił...
no to nie stawiaj wiesz gdzie mam twoja opinie ? no wlasnei
preimo nie jestes zbyt dobrze zorientowany w finansach i sponsorach Teczy..nie chce niczego mowic ale jak dobrze pojdzie bedziemy mieli wsparcie z jeszcze jednego duzego sponora
a i anm amerykanek tyle co wam nei jest potrzebne wiec nie samym WNBA czlowiek zyje
p.s. tak jak przed sezonem mowilem tak i teraz mowie ze zlamanego grosza bym nei postawil na to ze Lotos zdobedzie mistrza...kiedy to mowilem to wszyscy sie nasmiewali ze cos mi sie pomylilo ze Lotos jest w formie ..a tu na koncu sezonu czyzby zadyszka? wiec jak chcesz byc kasliwy i upierdliwy to sie zastanow bo rowniez inni tak potrafią
p.s. 2 przed sezonem Duda miala sie bronic i nikt by nie postawil zlamanego grosza na to ze bedziemy nawet w 8 -ce i co ? wiec pozdro dla ciebie ekspercie od finansow i statystyk
haha
preimo nie jestes zbyt dobrze zorientowany w finansach i sponsorach Teczy..nie chce niczego mowic ale jak dobrze pojdzie bedziemy mieli wsparcie z jeszcze jednego duzego sponora
a i anm amerykanek tyle co wam nei jest potrzebne wiec nie samym WNBA czlowiek zyje
p.s. tak jak przed sezonem mowilem tak i teraz mowie ze zlamanego grosza bym nei postawil na to ze Lotos zdobedzie mistrza...kiedy to mowilem to wszyscy sie nasmiewali ze cos mi sie pomylilo ze Lotos jest w formie ..a tu na koncu sezonu czyzby zadyszka? wiec jak chcesz byc kasliwy i upierdliwy to sie zastanow bo rowniez inni tak potrafią
p.s. 2 przed sezonem Duda miala sie bronic i nikt by nie postawil zlamanego grosza na to ze bedziemy nawet w 8 -ce i co ? wiec pozdro dla ciebie ekspercie od finansow i statystyk
-
Orange Boyyy
- Żak
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”