CCC Polkowice - Wisła Kraków (mecz 3 i 4)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 03 kwietnia 2006, 09:31

Liquidor pisze:AVE WISŁA ! AVE WISŁA ! AVE WISŁA !

Wisła Kraków w Polkowicach w sile około 30 osób, w tym jedna osoba Śląsk Wrocław, jedna Lechia Gdańsk. Na trybunach wspomagała nas też wierna fanka Wisły z odległych krain ( z tego miejsca pozdrawiam ) :wink:

Nasz doping taki sobie, bo ciężko się przebić przez te wszystkie deseczki bębny trąbki i inne gadżety rodem z Wielkiej Krokwi. Ale chyba nie było źle. Największym zaskoczeniem z tego co zauważyłem dla wszystkich to sama nasza obecność, i to mnie satysfakcjonuje :]

Co do Polkowic. Jeżeli to był najlepszy doping w waszej histori to eeee ... Wiem wiem, staraliście się, no ale więcej w tym wszystkim było huku niż śpiewu. A w ogóle to wymyśliłem wam przyśpiewke: ce, ce, ce ce ce, ce ce ce ce, ce ce ! 8)
Rozbawiła mnie natomiast ochrona, która ewidętnie była posrana naszą obecności, do kibla iść nie wolno, gume wyrzucić pod nadzorem, a jak zawodniczki chciały nam podziękować za obecność to też nie można bo ochrona nie pozwoli nam się do nich zbliżyć. W sumie i tak postawiliśmy na swoim, ale nie wiem czy pojebana ochrona to teraz standart czy co..

Co do takich minusików, jakiś cymbał napinający się z trybun - norma. Jakiś idiota krzyczączy do nas jak już byliśmy na polu Cracovia, którego od p... uchroniła jedynie policja - brawo. I na koniec rodzynek, jakiś czubek w bluzie ANTY WISŁA :lol: Gratulujemy dobrego samopoczucia, i tak się tylko zastanawiam, czemu tak kozaczek kitrał bluze gdy został przuważony ? Śmiech na sali. O bluzgach na sędziów wspominał nawet nie będe, ale myśle że pan Nowakowski zanim nasteonym razem coś powie powinien się 2 razy zastanowić.

Reasumując dobry wyjazd, choć dało się zauważyć w Polkowicach kilku cymbałów, z których wyszedł prowincjonalizm, i bynajmniej nie chodzi mi tu o wielkość miejscowości, a o mentalność :]

Mam nadzieje że ten mecz zakończy wzmożoną ostatnio aktywność forumowo napinkową niektórych Polkowiczan :]

AVE !

Aaaa byłbym zapomniał, czy waszcze czirliderki zawsze kończą wystepy na początku 3 kwarty ? :lol:

( nie obrażajcie się, taki dżołk :wink: )

Ta pieśn znana jest na całą Polske, jej słowa głęboko uderzają w ludzkie serca, daja wiare koszykarkom ale tak naprawde to sztuka spiewac przez 4 kwarty tylko CE CE CE.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Awatar użytkownika
DeForge
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: DeForge » 03 kwietnia 2006, 13:01

Kuba, kiedy i gdzie zamieścisz zdjęcia z weekendowych meczy?

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 03 kwietnia 2006, 15:13

DeForge, na stronie klubowej ;-)

Co do rpzyspiewki, troche to już monotonne, ale z całym szacunkiem Liquidor, ejsli tylko to usłyszales, to byłeas WYJĄTKOWO nieuważny. tak jak ktoś napisał wczesniej - doping był naprawde dobry. Może chłopakom brakuje ejszcze jego "powera" w głosie, ale to kwestia czasu.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 03 kwietnia 2006, 19:01

ce ce ce jest spiewane i wtedy duzo ludzi na hali to krzyczy i wtedy jest glosno. Pewnie dlatego Liquidor zapamietales bo najglosniej to wychodzilo. inne piosenki staral sie mlynek spiewac napewno nie byly mega glosne:) pozdro
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 kwietnia 2006, 19:11

Ciekaw jestem, gdzie tak nagle znikneli napinacze z Polkowic, czyli Jasny i Natalia z szóstką :? :?: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 03 kwietnia 2006, 19:16

nie nie nie !

nie zrozumieliście mnie 8)

to ce ce ce fakt slyszalem, i slyszalem tez inne piosenki, ale jak już wspominałem, nie nazwałbym tego dopingiem, bo doping to głównie śpiewanie, a w waszym młynie było więcej hałasu niż śpiewu.

A co do tej mojej wymyślonej przyśpiewki to ona jest na melodie T ! S ! T S W ! T S WISŁA ! KRAKÓW ! 8) czyli u was to by było: Ce ! Ce ! Ce Ce Ce ! Ce Ce Ce Ce ! Ce Ce :lol:

Szymon, jak Cie prosze, nie wywołuj wilka z lasu :lol:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 03 kwietnia 2006, 19:20

Liquidor pisze:nie nie nie !

nie zrozumieliście mnie 8)

to ce ce ce fakt slyszalem, i slyszalem tez inne piosenki, ale jak już wspominałem, nie nazwałbym tego dopingiem, bo doping to głównie śpiewanie, a w waszym młynie było więcej hałasu niż śpiewu.

A co do tej mojej wymyślonej przyśpiewki to ona jest na melodie T ! S ! T S W ! T S WISŁA ! KRAKÓW ! 8) czyli u was to by było: Ce ! Ce ! Ce Ce Ce ! Ce Ce Ce Ce ! Ce Ce :lol:

Szymon, jak Cie prosze, nie wywołuj wilka z lasu :lol:

spoko wiem ze nie bylo rewelacyjnie, ale ta grupa sama z siebie wyszla:) nie wiadomo kiedy, dobrze ze wogole cos bylo, pewne bylo ze wy lepiej wypadniecie, bo macie ze tak powiem doswiadczenie
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 03 kwietnia 2006, 19:30

Szymon pisze:Ciekaw jestem, gdzie tak nagle znikneli napinacze z Polkowic, czyli Jasny i Natalia z szóstką :? :?: :lol:

się lepiej martw czy "oni" was nawiedzać nie bedą!! :lol: :lol: :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 kwietnia 2006, 19:34

osesek pisze:
Szymon pisze:Ciekaw jestem, gdzie tak nagle znikneli napinacze z Polkowic, czyli Jasny i Natalia z szóstką :? :?: :lol:

się lepiej martw czy "oni" was nawiedzać nie bedą!! :lol: :lol: :lol:

Eeeee..... ja już teraz się tylko martwię stanem mojego zdrowia :? Mam gdzieś czy bedą nas nawiedzać czy nie :?
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2006, 19:35 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

marcinekazs
Nowy na forum

Postautor: marcinekazs » 03 kwietnia 2006, 19:34

Ciekawe czemu nie było kibiców Polkowic jak był mecz z nami tam u was hehe no ale cóz bywa :D:D

marcinekazs
Nowy na forum

Postautor: marcinekazs » 03 kwietnia 2006, 19:37

Rozbawiła mnie natomiast ochrona, która ewidętnie była posrana naszą obecności, do kibla iść nie wolno, gume wyrzucić pod nadzorem, a jak zawodniczki chciały nam podziękować za obecność to też nie można bo ochrona nie pozwoli nam się do nich zbliżyć. W sumie i tak postawiliśmy na swoim, ale nie wiem czy pojebana ochrona to teraz standart czy co
Święta prawda !!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 03 kwietnia 2006, 19:54

Ja nie wiem, my jak byliśmy było bardzo miło ze strony ochrony.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 03 kwietnia 2006, 20:35

ja tez ochrony miło nie wspominam, a szczególnie pana groxnego. który nawet zdjecia z zawodniczkami nie pozwolił nam zrobic, bo jak on stwierdził kibice z Polkowic moga nam krzywde zrobić. Szkoda tylko ze Polkowiczanie to mili ludzie i jakos podczas rozmów sie nie pozabijaliśmy
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 03 kwietnia 2006, 20:38

nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu:)
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 03 kwietnia 2006, 20:56

DeForge pisze:Kuba, kiedy i gdzie zamieścisz zdjęcia z weekendowych meczy?

są już zdjecia:

http://www.ccckosz.polkowice.pl/modules ... =0&thold=0

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”