Co słychać w MTK Polfie?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 października 2006, 21:49

Hmmm..... dziś w pracy podczas kawki studiowałem "express". Był w nim artykuł który Edzia dziś zamieściła (poprzednia strona). Artykuł ten uzupełniony był o kadrę i listę transferową no i było tam napisane że w tym sezonie w naszych barwach grać będzie ........ RENIA PIESTRZYŃSKA :!: :!: :!:
Zna ktoś jakieś szczegóły :?: :?: :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 października 2006, 00:13

Oprócz tego, że była na meczu (wyglądała... nieźle - w sensie "sportowym" ma się rozumieć...), siedziała na ławce razem z Perełką (w "cywilnych" ciuchach) i nawet dochodziłem tego, czy aby nie wróci do gry (podobno nie) - to więcej nic nie wiem...
Jeślibym miał coś węszyć - to powrót w późniejszej części sezonu...

gostekk
Żak

Postautor: gostekk » 06 października 2006, 07:09

simon pisze:Oprócz tego, że była na meczu (wyglądała... nieźle - w sensie "sportowym" ma się rozumieć...), siedziała na ławce razem z Perełką (w "cywilnych" ciuchach) i nawet dochodziłem tego, czy aby nie wróci do gry (podobno nie) - to więcej nic nie wiem...
Jeślibym miał coś węszyć - to powrót w późniejszej części sezonu...

No właśnie ma grać w Pabianicach. Nie wiem czy już od pierwszego meczu ale w składzie będzie.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 października 2006, 10:48

Czyli Włókniarz się wzmacnia... - niewątpliwie trzeba przyznać, że poza nielicznym(i) wyjątkiem skład zaczyna wyglądać dokładnie tak - jaki by sobie pabianiccy old'fansi życzyli. Wbrew pozorom - co Cię nie zabije to Cię wzmocji - i myślę, że ten niejako "początek końca" pewnej epoki w strategii klubu może być całkowicie pozbawiony członu "koniec" i zostanie tak naprawdę tylko "początek" - czego Wam życzę.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 października 2006, 10:55

simon pisze:Czyli Włókniarz się wzmacnia... - niewątpliwie trzeba przyznać, że poza nielicznym(i) wyjątkiem skład zaczyna wyglądać dokładnie tak - jaki by sobie pabianiccy old'fansi życzyli. .

Dokładnie Simonie :!: :!: :!:
Muszę przyznać, że coraz bardziej nie mogę się doczekać nowego sezonu. Już dawno nie czułem takiego dreszczyku emocji jak teraz :!: Juz dawno drużyna nie wyglądała tak bym mógł powiedzieć że to "MOJA" drużyna :!:
A wtym sezonie będę mógł chyba tak powiedzieć :?

Pozdrawiam.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 06 października 2006, 13:03

Hmm no wlasnie gadalam z corka Reni i pytalam sie gdzie jej mama bedzie grala w ona powiedziala ze tutaj troszke sie zdziwilam
:shock:

A co do dzialaczy nie mamy zawodniczek to teraz lecimy do Reni :? A co bylo w zeszlym roku

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 06 października 2006, 18:01

Czy dobrze zrozumiałem, że Renatka wraca do domu?
Znów będzie "NASZ" Włókniarz i "NASZE" dziewczyny.
Czemu nie mieszkam już k...a w Pabianicach... :twisted:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 06 października 2006, 19:26

No jeśli okaże się, że Renia wraca to ja sie z tego bardzo cieszę :P :P . Mam nadzieję, że to prawda :P .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 06 października 2006, 20:58

Polfa się wzmacnia

Kadra Polfy Pabianice jednak się powiększy. Trener Tomasz Herkt będzie miał do dyspozycji Czeszkę Radanę Pecháckovą i Renatę Piestrzyńską.

Według Jacka Stępniewskiego, prezesa pabianickiego klubu, Pechackova jest zdecydowanie tańsza niż Leona Krystofova. - Rozstaliśmy się z Leoną, bo nie zgodziła się na zmianę kontraktu - tłumaczy działacz. Według nieoficjalnych informacji była pabianiczanka może wzmocnić... ŁKS.

25-letnia Pechácková (197 cm wzrostu) w poprzednim sezonie występowała w SK Sigma Ołomuniec, a latem była na testach w ŁKS. Podczas zajęć nabawiła się kontuzji i wróciła do Czech.

Do zespołu wraca Piestrzyńska, która podpisała kontrakt. Koszykarka jest wychowanką pabianickiego klubu, ale w ubiegłym sezonie - przed urodzeniem dziecka - występowała w Meblotapie Chełm. - Renia dobrze prezentuje się na treningach, dlatego spodziewam się, że wkrótce wystąpi w meczu ligowym - twierdzi szkoleniowiec.

W tym tygodniu Polfa podpisała więc umowy z dwiema koszykarkami, ale podobno to nie koniec wzmocnień. - Cały czas prowadzimy rozmowy z kandydatkami do gry w naszym zespole - przyznaje Stępniewski. - Skupiamy się na wysokich zawodnikach, ale najbardziej jesteśmy zainteresowani pozyskaniem skrzydłowej. Nazwiska jednak nie ujawnię.

Z Polfą trenuje też Agata Gajda, bardziej znana pod nazwiskiem Nowacka, która w poprzednim sezonie występowała w CCC Polkowice. - Mam nadzieję, że kiedy dojdzie do sił po kontuzjim podpisze z nami kontakt - zapowiada Herkt.

(Jerzy Walczyk)

(źródło: www.gazeta.pl - Łódź)
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 07 października 2006, 11:39

:shock: Nowacka u nas :D No ja sie bardzo ciesze dzialacze zrozumieli chyba swoj blad sprzed paru lat.Moze potem Koryzna do nas dolaczy :D

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 07 października 2006, 11:42

To Agata nie spoedziewa sie dziecka? :?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 07 października 2006, 11:48

moja suczka miała kiedyś ciążę urojoną i "zaopiekowała" się gumowym udkiem od kurczaka ... :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 października 2006, 15:47

zawodniczka pisze::shock: Nowacka u nas :D No ja sie bardzo ciesze dzialacze zrozumieli chyba swoj blad sprzed paru lat.Moze potem Koryzna do nas dolaczy :D
Zdaje sięże ostatnimi czasy tendencja w transferach jest odwrtona :wink: Po co wam 33 letnia zawodniczka? Już jeden skarb mieliście i kopnęliście Go (Ją) za 8 lat gry poświęcenia dla klubu...
Obrazek
Obrazek

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 08 października 2006, 16:41

ann pisze:To Agata nie spoedziewa sie dziecka? :?

Agata stara się o dziecko wydaje mi sie ze gdyby była w ciąży to już by było o tym głośno narazie trenuje z naszą drużyną może w nastepnym sezonie dołączy :D
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 08 października 2006, 20:06

Kibic MRKS-U pisze:
ann pisze:To Agata nie spoedziewa sie dziecka? :?

Agata stara się o dziecko wydaje mi sie ze gdyby była w ciąży to już by było o tym głośno

O jasny gwont! Relacja ze "starań się o dziecko" i ciąży LIVE !!! Czy możliwe są bardziej szczegółowe informacje np: co godzina :shock: :? :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”