CCC Polkowice - Wisła Kraków (mecz 3 i 4)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 05 kwietnia 2006, 17:57

Natalka#6 pisze: Na basketmanii piszą zdecydowanie inteligentniejsi ludzie niz na KK Forum.

Mam nadzieję, że po jakimś tam ich zwycięstwie, np. w eurolidze - także zapodałaś im tekst o tym, że nie powinni się z niego cieszyć bo nie mają z czego, i tak nie wygrają tych rozgrywek, tym bardziej że wygrana była przypadkowa, zwłaszcza że rywalowi się grać nie chciało - po czym oni przyjęli to ze zrozumieniem (jako ludzie inteligentni).

Mam nadzieję, że docenili Twą przenikliwość i smutnie pospuszczali głowy (natychmiast przestając się cieszyć, ma się rozumieć) - zgodnie z zaleceniem.

Mam także nadzieję, że pławiąc się w swej inteligencji, wraz z "lepszym sortem" kibiców w Polsce pozwolisz nam spokojnie już teraz nurzać się w otchłani naszego prymitywizmu... - oooo przepraszam właściwie... - prymitywu... - tym samym nie odpisując na post, dasz dowód, że nie jesteś jego częścią.

Hahahaha. Nie wiedziałam, że każdy moj wpis wywołuje natychmiastowe sprzężenie zwrotne:))))))

:shock: ale... już wesz, że to forum dyskusyjne :?: czego się spodziewałaś po swoich wpisach? Jako osoba inteligentna wiesz, że idea forum na tym polega? - czy na innych Cię po prostu ignorują?

Awatar użytkownika
Natalka#6
Nowy na forum

Postautor: Natalka#6 » 05 kwietnia 2006, 18:23

Sporo myślałeś, żeby coś napisać. To nie jest wcale zadna ironia:)))
Co do prymitywizmu i jak to okresliłeś "lepszego sortu kibiców" to masz rację...

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 05 kwietnia 2006, 19:30

Najlepsze jest to, że na basketmanii zdają sobie sprawę z Twojego poziomu, Natalko. I to mnie naprawdę nieźle bawi. Muszą się nieźle pilnować, by Ci prawdy nie napisać. Ale to tak mało istotne.

Zresztą, może lepiej już zamknąć ten temat. Chyba, że jeszcze #6 ma coś do zaprezentowania.

EDIT

Ups, wygląda na to, ze nie miałem racji z tym nabijaniem. Kolejne rozczarowanie. A jednak liczy się tylko poklask i wspólny wróg. Żenujące.
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2006, 20:52 przez fearless, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 kwietnia 2006, 19:31

A mnie zastanawia czemuz to wciąż upadlasz się publicznie odpowiadając na posty i udzielając się na tym mało-inteligentnym forum. Wszak rozmawiając z takimi betonami jak forumowicze tu obecni zniżasz się do ich marnego poziomu, tak szlachetna persona o takim nieprzeciętnym rozumku :wink: powinna przecież rzucić w cholerę uczestnictwo na tym buraczanym forum i udać się pod inny adres.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 05 kwietnia 2006, 19:44

Natalka#6 pisze:Sporo myślałeś, żeby coś napisać.

zdecydowanie przeceniasz moje zaangażowanie w "tą" sprawę... :lol:

PS. A myślałem… że ja z tych „bezmyślnych”… :shock: :wink:
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2006, 19:45 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 05 kwietnia 2006, 19:44

Proponuje zamknac ten temat. Ta rywalizacja jest juz rozstrzygnieta i chyba wszystko na jej temat zostało napisane.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 05 kwietnia 2006, 22:25

:lol: :lol: :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 kwietnia 2006, 09:13

Greebo pisze:Proponuje zamknac ten temat. Ta rywalizacja jest juz rozstrzygnieta i chyba wszystko na jej temat zostało napisane.

ja ttylko jeszcze zdanie pozwolcie :)))

Natalka ty jestes tą mala dziewczynką +- 10-12 lat ktora na skandowanie Mistrz Mistrz Nasz TS pokazała Wiślakom gest kozakiewicza??!! :lol:

Jesli masz wiecej lat i to nie ty jestes ta dziewczynką to tym bardziej wspolczuje :)

Ja bym zostawil dobrego humoru nigdy za malo 8)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
YorkieBoy
Nowy na forum

Postautor: YorkieBoy » 06 kwietnia 2006, 19:39

Z całym szacunkiem dla niektórych, ale to Wy jesteście jacyś niezbyt bystrzy i mało inteligentni )))))

Hahahaha. Nie wiedziałam, że każdy moj wpis wywołuje natychmiastowe sprzężenie zwrotne:))))))

Aha. Na basketmanii piszą zdecydowanie inteligentniejsi ludzie niz na KK Forum

wiesz wogole co to jest sprzezenie zwrotne...ty chyba faktycznie pomylilas fora
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”