ann pisze:to czy Betti Hammondjest lepszą rozgrywającą od Skery to się ewentualnie okaże jak owa Pani zjawi się w Lotosie.
Na pewno jest ładniejsza...
Ale ja jej nie chce.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ałgaja pisze:W ciągu tygodnia ogłosimy o pozyskaniu jednej z pięciu najlepszych koszykarek świata - zapowiada Mieczysław Krawczyk, prezes gdyńskiego klubu. Lotos PKO BP może pozyskać kapitana drużyny aktualnych mistrzyń świata, Lauren Jackson z Australii.
.

hellraiser pisze:Ałgaja pisze:W ciągu tygodnia ogłosimy o pozyskaniu jednej z pięciu najlepszych koszykarek świata - zapowiada Mieczysław Krawczyk, prezes gdyńskiego klubu. Lotos PKO BP może pozyskać kapitana drużyny aktualnych mistrzyń świata, Lauren Jackson z Australii.
.
GDYBY była prawda to bym padł z wrażenia ,razem z innymi kibicami w Polsce (tymbardziej że nie zajmuje miejsce Amerykance).Nie uwierze jak nie zobaczę..Raczej nie wierze..
hellraiser pisze:
GDYBY była prawda to bym padł z wrażenia ,razem z innymi kibicami w Polsce (tymbardziej że nie zajmuje miejsce Amerykance).Nie uwierze jak nie zobaczę..Raczej nie wierze..
ann pisze:hellraiser pisze:Ałgaja pisze:W ciągu tygodnia ogłosimy o pozyskaniu jednej z pięciu najlepszych koszykarek świata - zapowiada Mieczysław Krawczyk, prezes gdyńskiego klubu. Lotos PKO BP może pozyskać kapitana drużyny aktualnych mistrzyń świata, Lauren Jackson z Australii.
.
a ma europejskie obywatelstwo?

Właścnie ciekawe jest to że afryka i australia liczy się normalnie jak europa tylko ameryka jest limitowana.Tak jest u mężczyzn
ann pisze:Właścnie ciekawe jest to że afryka i australia liczy się normalnie jak europa tylko ameryka jest limitowana.Tak jest u mężczyzn
nie wiem jak jest u mężczyzn, ale u kobiet tak nie jest:]
i czy ona przypadkiem nie ma kontraktu w Spartaku?
bo wydaje mi się że tak, choć mogę się mylić![]()
ja jednak obstawiam, że tą gwiazdą będzie YoYo, albo Katie Smith.

ann pisze:Piękna z SASS już w innej rosyjskiej drużynie

hellraiser pisze:ann pisze:Piękna z SASS już w innej rosyjskiej drużynie
uffffffffff B.H mówimy nie...
Krawczyk mówi o jednej 3-5 najlepszych koszykarek świata.Gdyby to była Lauren to czy nie waliłby od razu pozyskamy NAJLEPSZĄ koszykarkę świata.Dużo by się nie pomylił.
W Lauren wierzę "średnio"
Choć przyznaj że gdyby to była L.J. wielu kibicom z Krakowa szczęka by opadła na dół. (ci też![]()
)
hellraiser pisze:garnett pisze:Każdy paszport inny od europejskiego tak w rozgrywkach kobiet jak i męskim baskecie liczy się tak samo.
:
W męskich na pewno gracze z afryki i australi liczyli się jako swoi.Zobacz skład Polpaku.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 145 gości