Regulamin Fantasy PLKK 2010/11
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Re: Regulamin Fantasy PLKK 2010/11
Bierzemy takie jakie sa. Nigdy nie ma pewnosci czy dane statystyki sa poprawne czy nie.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Jakie EVAL-e liczą się zawodniczką w 16 kolejce, które rozgrały już wcześniej mecze tej kolejki?
Kozak w necie - pizda w świecie!

Jeśli w danej kolejce drużyna danej zawodniczki nie będzie rozgrywać spotkania, (dotyczy to zarówno „pauzowania”, meczów rozgrywanych awansem, oraz meczów przełożonych na termin późniejszy niż następna kolejka) to:
a) w 1 rundzie spotkań (kolejki 1-13) zawodniczce zalicza się taki wynik, jaki uzyska w kolejnym meczu.
b) w rundzie spotkań (kolejki 14-26) zawodnicze zalicza się wynik równy jej średniemu evalowi, z zaokrągleniem: (x,x+0,5) = x; <x+0,5, x+1) = x+1 pod warunkiem że zawodniczka grała w poprzedniej kolejce (jeśli nie grała to obowiązuje pkt a)!
Ja przypominam ze następną kolejka rozpoczyna sie jutro! Wiec skaldy można wystawiać tylko do rozpoczęcia spotkania Lotos-Widzew. Przypominam tez ze zawodniczkom z drużyn ktroe rozegrały swoje spotkania awansem zalicza sie za ta kolejkę średnie evale, ale tylko pod warunkiem ze panie te grały w ostatnim spotkaniu swojej drużyny (czyli np Perostiyska bedzie miała taki eval jaki zrobi w 1 meczu Torunia po swietach)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Kolejne przypomnienie:
Istnieje obowiązek wystawienia składu na najbliższą kolejkę. Jesli ktoś tego nie zrobi, otrzyma pięc zer, a jak sie sytuacja powtórzy w następnej kolejce - zostanie zdyskwalifikowany.
Istnieje obowiązek wystawienia składu na najbliższą kolejkę. Jesli ktoś tego nie zrobi, otrzyma pięc zer, a jak sie sytuacja powtórzy w następnej kolejce - zostanie zdyskwalifikowany.
Na razie za mało nowych pan. W niedługim czasie powinny pojawiać się kolejne, ale licytacja będzie dopiero po zamnkieciu okienka transferowego w lidze.
-
reaktywacja
- Junior
Nie wiem jak w innych grupach/ligach, ale w grupie B Walker i Mario nie wystawili składów po Świętach (złamanie regulaminu). O ile Walker gra w fantasy PLKK w miarę regularnie, to Mario swoją aktywność skończył na drafcie i ustaleniu składu na I kolejkę ligową. Powinien wg mnie zostać wykluczony z naszej zabawy.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
W II lidze dyskwalifikacja dla Roberto930. Co z zawodniczkami tych graczy? Robimy już teraz licytację składającą się z dispersal draft zdyskwalifikowanych zespołów + nowych zawodniczek w lidze? Czy czekamy do końca okienka transferowego w PLKK?

Czekamy na koniec okienka
We wtroek rozpocznie sie ostatnia w tym seoznie licytacja. Zakończy się ona w czwartek, o godz 21. Natomiast w przyszłą niedzielę o godz 23:59 okienko transferowe zostanie zamknięte całkowicie.
mecz najbliższej kolejki - Lotos - Wisła, przełożony na 16lutego. będą liczone evale średnie w naszym fantasy, czy dopisane rezultaty za 2 tygodnie?
Kuba pisze:mecz najbliższej kolejki - Lotos - Wisła, przełożony na 16lutego. będą liczone evale średnie w naszym fantasy, czy dopisane rezultaty za 2 tygodnie?
Zastanawiałem się co z tym zrobić, bo jednak to spotkanie sporo pozniej sie odbędzie, ale zgodnie z regulaminem trzeba czekać na jego wynik (bo będzie przed następną kolejka spotkań)
Czy Chioma Nnamaka (nie ChRoma Namaka) nie powinna być G/F a nie tylko G? Przecież gra na tej samej pozycji co Jo Leedham a ta jakoś była G/F.
Kozak w necie - pizda w świecie!

Przyjałem pozycje za PLKK.pl
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”