Przed meczem: Odra Brzeg - AZS Gorzów

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 19 listopada 2005, 00:06

Ładnie wszyscy żygają sobie :x !!!!!!!! co tu sie dzieje do K U R W Y ?????? widze ze juz w Polsce ladna opinia krąż o szowinistach z Brzegu!!!!!!! P A R A N O J A i B E Z S E N S. Ale jak to lubi[/img]
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 19 listopada 2005, 00:07

Mecze o wszystko

Do końca roku pozostały Cukierkom cztery mecze ligowe z drużynami ze środka i dołu tabeli, cel więc jest wiadomy - trzeba wygrać wszystko

Już dziś przeciwnikiem brzeżanek będą akademiczki z Gorzowa, które zajmują wysoką piątą pozycję i na swoim koncie mają zwycięstwo z CCC Polkowice. Dlatego należy je docenić i zagrać przynajmniej tak, jak w zeszły weekend w Gdyni.

- AZS ma bardzo mocną obronę, dlatego musimy mu przeciwstawić jeszcze lepszą grę w tym elemencie i do tego skutecznie rzucać, zwłaszcza z dystansu - mówi trener Cukierków Krzysztof Kubiak.

Najbliższe dwa tygodnie zapowiadają się dla brzeskiego klubu pracowicie. Poza meczami ligowymi będą do rozegrania dwa mecze pucharowe z ŁKS-em Łódź.

Już niebawem przekonamy się, czy w zespole pojawi się nowa twarz. Na celowniku jest Słowaczka, grająca na co dzień w Austrii. - Nie chcę jeszcze zdradzać nazwiska. 28 listopada przyjedzie do nas na testy - mówi Kubiak.

Cukierki Odra Brzeg - AZS Gorzów Wlkp.

Sobota, hala przy ul. Oławskiej, godz. 18.30

japi Gazeta Wyborcza

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 19 listopada 2005, 00:13

Hersi pisze:

Już niebawem przekonamy się, czy w zespole pojawi się nowa twarz. Na celowniku jest Słowaczka, grająca na co dzień w Austrii. - Nie chcę jeszcze zdradzać nazwiska. 28 listopada przyjedzie do nas na testy - mówi Kubiak.

Jak się uda - to uroda Cukierków się podniesie :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 listopada 2005, 00:24

MIREq pisze:Ładnie wszyscy żygają sobie :x !!!!!!!! co tu sie dzieje do K U R W Y ?????? widze ze juz w Polsce ladna opinia krąż o szowinistach z Brzegu!!!!!!! P A R A N O J A i B E Z S E N S. Ale jak to lubi[/img]
Przestań dramatyzować. Poza trenerem Gorzowa nikt tak nie twierdzi. Niektóre osoby z Brzegu powinny po prostu nieco spuścic z tonu na forum. To wszystko.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 19 listopada 2005, 00:50

Odkąt pamientam MY ŹLI INNI DOBRZY 8) . no cóż za innych nie odpowiadam ale mysle ze to wszystko szybko umilknie z OBU stron :twisted: !!!!!!!! pozdro
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 19 listopada 2005, 11:43

Ty Mikey. Zaczepiasz ludzi i udajesz mądrego. To co mówiłem w strone Thomasa to był żarcik i Thomas wie ze mozna sie droczyc z kims a ja doskonale wiem ze Thomas jest głowa rodziny i na pewno nie odbebrał niczego źle. A Ty obrażasz mnie twierdzac ze moje posty sa prymitywne taa?? Odłączam sie z tej dyskusji bo pojdą noże.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 listopada 2005, 15:40

oprawca pisze:Ty Mikey. Zaczepiasz ludzi i udajesz mądrego. To co mówiłem w strone Thomasa to był żarcik i Thomas wie ze mozna sie droczyc z kims a ja doskonale wiem ze Thomas jest głowa rodziny i na pewno nie odbebrał niczego źle. A Ty obrażasz mnie twierdzac ze moje posty sa prymitywne taa?? Odłączam sie z tej dyskusji bo pojdą noże.
:lol:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 19 listopada 2005, 15:48

do boju odra!!!!
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 19 listopada 2005, 23:43

wyjasnie kilka istotnych rzeczy jesli sie nie pogubie.
jesli chodzi o trenera"alkocholika" to własnie on został obrazony, bo nie sadze by pił z ta osoba ktora to pisała, po drugie na konferencji po meczu wyjasnił ze to nie on powiedział słowa o szowinistach tylko jakis redaktor, po trzecie liczy sie miłośc a nie płeć,a ja geyem nie jestem, a po czwarte to oprawca nic zlego na mój temat nie napisał, i my gorzowiacy wiemy co to jest za klub "zielony abazur" i faktycznie to były zarty. aha po piate wygraliśmy i to mnie teraz interesi a nie ta cała dyskusja. pozdrawiam wszystkich kibicujacym druzynie AZS-u a przede wszystkim pana dariusza.
oto szadoki i to by było na tyle...
Obrazek

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 20 listopada 2005, 00:09

Wiele hałasu o nic, można napisać, a cała dyskusja zaczęła się od wypowiedzi trenera, która... nigdy nie miała miejsca. Ach ci dziennikarze...

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 20 listopada 2005, 08:48

andrew pisze:Wiele hałasu o nic, można napisać, a cała dyskusja zaczęła się od wypowiedzi trenera, która... nigdy nie miała miejsca. Ach ci dziennikarze...

Dokładnie, sam nie zabierałem głosu w tym wątku, bo znając trenera Maciejewskiego wiedziałem, że to nie jego słowa - chciałem jednak potwierdzenie usłyszeć bezpośrednio od pana Dariusza - i usłyszałem.
..you got to lose, to know how to win..

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 20 listopada 2005, 11:17

Tak, trener na konferencji prasowej zdecydowanie i nie raz zaprzeczył.
Mimo to padły też przeprosiny. Nie ma sprawy.
Jednak pytanko do Pana trenera Gorzowa - a co u tak doświadczonego w udzielaniu wywiadów i kontaktach z prasą człowieka dzieje się z ... autoryzacją tekstów. Czyżby to dopiero pierwszy raz się "naciął"?

Co do meczu. Mecz wyrównany. Wygrać mogły obie strony. Zdecydowało nagłe obudzenie się Karpińskiej w 4 kwarcie i mocno szczęśliwa trójka w końcówce (właśnie Jej). Brzeg przestrzelił kilkakrotnie sam na sam z koszem.

Nie ma tego złego co by ... itd. Teraz wierzę, że włodarze klubu pójdą po rozum do głowy i po kasę do ...(czegoś tam) no i ... będzie nowa klasowa zawodniczka. Inaczej to ... - lepiej nawet nie myśleć. 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 20 listopada 2005, 12:29

Zeby nie bylo, to post z dosc ciekawie, aczkolwiek nieprawdziwie opisanymi preferencjami seksualnymi jednego z kibicow z Gorzowa, wcale nie zostal usuniety...
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 20 listopada 2005, 12:34

Właśnie, proponuje opisać prawdziwie te preferencje :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 20 listopada 2005, 14:22

Don Igłata pisze:Właśnie, proponuje opisać prawdziwie te preferencje :lol: :lol: :lol:

ok...
gey, bi, trans, hetero,
wybieraj...
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”