Wybieramy najpiękniejszą-MISS BASKET'2004 (kampania reklama)
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
Jeszcze raz proszę wszystkich o redukcję zdięć kandydatek do max pięciu!
Można dowoli zapodawać linki, tekst i co kto chce - ewentualnie mogą być 2-3 więcej ale takie w malutkim formacie (
legitymacyjne)
Oczywiście Magda Szymona jest zaliczona - ale w kwestii ścisłości Szymon - dawaj ten post tutaj - to ułatwić ma przeglądanie wszystkim wybierającym a to najlepiej w jednym wątku wychodzi! - to w Twoim interesie
Można dowoli zapodawać linki, tekst i co kto chce - ewentualnie mogą być 2-3 więcej ale takie w malutkim formacie (
Oczywiście Magda Szymona jest zaliczona - ale w kwestii ścisłości Szymon - dawaj ten post tutaj - to ułatwić ma przeglądanie wszystkim wybierającym a to najlepiej w jednym wątku wychodzi! - to w Twoim interesie
AFERA!!!
Dziś pewna osoba przyszła do mnie, czyli do członka (hehe) grupy trzymającej władze z propozycją wyraznie korupcyjną! Ja jako uczciwy Forumowicz zdecydowanie wzywam do zwołania Komisji Śledczej, która przesłucha wszystkich świadków i podejrzanych. Nasuwają się bowiem pytania - czy przyszedł sam czy ktoś za nim stał? Czy i jakie osoby uległy niewątpliwej sile przekonywania "argumentów" tego, że tak powiem Lwa salonowego?
Jestem zbulwersowany!!!
Dziś pewna osoba przyszła do mnie, czyli do członka (hehe) grupy trzymającej władze z propozycją wyraznie korupcyjną! Ja jako uczciwy Forumowicz zdecydowanie wzywam do zwołania Komisji Śledczej, która przesłucha wszystkich świadków i podejrzanych. Nasuwają się bowiem pytania - czy przyszedł sam czy ktoś za nim stał? Czy i jakie osoby uległy niewątpliwej sile przekonywania "argumentów" tego, że tak powiem Lwa salonowego?
Jestem zbulwersowany!!!
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2004, 23:09 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Seba pisze:AFERA!!!
Dziś pewna osoba przyszła do mnie, czyli do członka (hehe) grupy trzymającej władze z propozycją wyraznie korupcyjną! Ja jako uczciwy Forumowiczów wzywam do zwołania Komisji Śledczej, która przesłucha wszystkich świadków i podejrzanych. Nasuwają się bowiem pytania - czy przyszedł sam czy ktoś za nim stał? Czy i jakie osoby uległy niewątpliwej sile przekonywania "argumentów" tego, że tak powiem Lwa salonowego?
Jestem zbulwersowany!!!
Potwierdzam - komisje śledzczą powołać - i Marasa na przewodniczącego