XXIV kolejka FGE:MUKS Poznań - Tęcza Leszno

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

GRAM FAIR
Nowy na forum

Postautor: GRAM FAIR » 08 marca 2009, 00:33

Niech bedzie ze zle uslyszalem :) tak czy owak racji to nie mialo ;)

co do kibicow Lecha. Kazdy ma rozne zainteresowania, i niesadze zeby bylo cos w tym ze ktos ma kogos w dupie, osobiscie kibicuje kazdej druzynie z Poznania, mimo ze czym takim jak hokej na trawie czy rugby sie nie interesuje...
eM U Ka eS

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 08 marca 2009, 09:46

Nie niech bedzie bo widze ze jestes nowy i robisz m.in zamieszanie a nie masz pojecia o tym jak jest. Zachowaj swoje komentarze dla siebie albo popytaj kolegow z Poznania ktorzy sie interesują zenskim basketem czy oni uwazaja ze to bylo obrazliwe i byylo skierowane w zlej intencji. Bo ta przyspiewka jest przez Leszno spiewana wszedzie i jakos nikomu procz CCC i Jeleniej to nie przeszkadzalo. Nie dopisuj sobie wlasnej teorii do czegos czego nie ma.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 08 marca 2009, 09:54

dyskusję o kibicach radzę przenieść do podforum "obok", bo lawinowo ruszą ostrzeżenia, a za nimi wasze płacze i żale.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 08 marca 2009, 10:41

a bedzie cos o meczu? Bo to temat dotyczacy meczu. Jak to mozliwe ze bedaca "na fali" drużyna Teczy w ostatniej kwarcie az zdobywa jeden punkt z MUKS-em? Zachłysneliscie sie zwyciestwami z Toruniem i Krakowem wiec mysleliscie ze taki Muks tez sie podda? Ten cały MUKS jeszcze nie jednej drużynie napsuje krwi!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

GRAM FAIR
Nowy na forum

Postautor: GRAM FAIR » 08 marca 2009, 11:26

Nowy nie jestem... a wyjasniac akurat Tobie tego nie bede :) jak umiesz logicznie myslec to do pewnych wnioskow dojdzeisz..
eM U Ka eS

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 08 marca 2009, 11:32

swoje zlosliwosci hermes odloz na pozniej :) nie martw sie wystarczylo posluchac wywiadu trenera Krysiewicza przed meczem z MUKSEM gdzie zaznaczyl ze bedzie to ciezki mecz dla Teczy i nikt nikogo nie lekcewazyl (lesznotv.pl- tam znajdziesz jak nie wierzysz)...dodatkowo w wywiadzie masz wspomnienei o tym ze w zeszlym tygodniu zaczeli juz szykowac ostre treningi na play off wiec chwilowa znizka formy jak najbardziej moze byc uzasadniona :) nikt sie zwyciestwami Teczy nie zachlysnął nadal jedziemy swoje i poczekajmy do ocen do konca sezonu bo wielu tu juz Tecze od poczatku sezonu spisywalo na straty.
Inna sprawa ze my mamy pewne klopoty z amerykankami o czym wszyscy zainteresowani druzyna wiedzą.

Wydaje sie mi ze te tlumaczenia nawet nei są nikomu z Leszna potrzebne bo kazdy wie co sie dzieje ale no trzeba pewnym osobą uswadomic w jakim punkcie jestesmy zeby nei mieli satysfakcji wyladowywac swej frustracji po przegranym meczu kolejke wczesniej.

ps. gram fair no jednak chyba jestes przynajmniej na tym forum...zapraszam do leszna na jakis mecz w play off i zobaczysz co bedzie spiewany tyle w off topie a o logice sie nie wypowiadaj skoro jej ci brak i lepiej ciii bo Kuba zrobi czystke i jak zwykle dostane bana za nic , bo jak mozna dostac bana za probe wyjasnienia komus ze ta przyspiewka to nic zlego wooww :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 08 marca 2009, 12:25

Mecz jak mecz , I połowa meczu bardzo zacieta punkt za punkt , nasze chyba były zaskoczone dobrą formą rzutowa koszykarek MUKS-u , i chyba troche nerwy zaczeły dawać znak o sobie , chcieliśmy wyjsc na prowadzenie 2 punktowe do przerwy a tu nam Ola Semler rzuca trójeczke i czapa dobiła nasze na koneic drugiej kwarty:)
W przerwie myślałem że nasze odbiegną Muksiarom celnymi 3 ale cóż tu wielkie zaskoczenie , mamy czyste pozycje a tu niestety nic nie wchodzi ale i tak se zdarza , cóż MUKS był lepszy i zasłużył na to zwycięstwo a rzucony 1 punkt w IV kwarcie to powiem tak WSTYD i ŻENADA , drużyna która jest na fali wschodzącej nie miec tak zenującej nieskuteczności. ALe cóż z porażka trzeba sie pogodzić i wygrać w Rybniku żeby nie trafić na LOTOS :) i czekać na play off :)

Tyle odemnie z meczu :)
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 08 marca 2009, 12:44

Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 08 marca 2009, 13:06

a jaka złosliwośc Ci napisałem. Napisąłem Ci ze niezsałuzenie wygraliście z Wisła czy Energa? NIE!!!!!Gdyby Energa w kwarcie zdobyła az 1 punkt raczej zadwolony bym nie był.My tez w zeszłym sezonie wygraliśmy w krakowie i kazdy kibic mysłal ze jak przyjedzie Inae Azs to ich rozniesiemy! A tu zonk i porazka. Zamiast walczyc w play off musielismy sie zadowolic 9 miejscem!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 11 marca 2009, 19:10

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”