Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 20 grudnia 2006, 16:24

PAti #11 pisze:a no sadze ze juz czas pomyslec o rejestraci, heh ;p
a co do pracy i nauki to zdaje sobie sprawe z tego ile jeszcze przede mna...
pozdrawiam :wink:

a jutro na Teczy meczyk nasz :twisted:

Na Tęczę jedziemy w 5 chyba, że ktoś jeszcze dołączy :)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 grudnia 2006, 16:28

Młody, nie zapomniałem o Oli!
Najzwyczajniej w świecie nie wiedziałem że miała jakieś problemy zdrowotne.
A tak swoją drogą, czy może jeszcze któraś z zawodniczek (prócz Marty, Kasi i Oli) miała jakieś problemy???
Żeby się teraz nie okazało że cała drużyna była chora i kontuzjowana :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 grudnia 2006, 21:18

No to wróciłem z Łodzi. Obejrzałem sobie w spokoju meczyk, choć nie powiem, w czwartej kwarcie nawet trochę sie poemocjonowałem. Co o meczu można powiedzieć?? Hmm.... mecz walki, momentami WIELKIEJ walki!!!! W porównaniu z poniedziałkowym spotkaniem u nas, nasze zawodniczki zagrały bardziej konsekwentnie i z głową!!!Bardzo podobała mi się twarda obrona w ostatniej kwarcie..... to chyba zadecydowało o naszym zwycięstwie 61-55. Indywidualnie tym razem żadnej zawodniczki nei będę wyróżniał ani też ganił.
Oczywiście były też błędy.... najbardziej rzuciło mi się w oczy słabe wykonywanie rzutów osobistych. Gdyby ten element był wykonywany STARANNIE to zwycięstwo byłoby bardziej okazałe i końcówka meczu spokojniejsza.
Najważniejsze jest jednak to że nasze zawodniczki WYGRAŁY!!!

GRATULACJE :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 20 grudnia 2006, 21:40

Gratulacje :!: Meczyk rzeczywiście ładny, cieszy zwycięstwo :!: Niektórzy kibice łódzcy są bardzo niemili dla przyjezdnych :wink:

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 20 grudnia 2006, 21:51

Hmmmm, co do osobistych do bardzo duzo dotyczy mnie,gdzie na 3 trafiłam.....0....Nie wiem czy zmeczenie czy co,ale no trzeba nad tym popracowac,bo napewno mogło to zadecydowac nawet o wygranej...Pozdrawiam:*

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 20 grudnia 2006, 23:21

No i rewanż po naszej stronie :) Mogłyscie wygrać wieksza iloscia punktow, gdyby była wieksza skuteczność osobistych...Olu :wink: . Mogłyście także przegrać, gdyby te banalne rzuty spod kosza trafiły zawodniczki Widzewa. Ale jest jak jest, meczyk wygrany i trzeba się z tego cieszyć :) . Heh...miałem bardzo wygodny powrót do domciu, dzieki :)
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 21 grudnia 2006, 07:35

można prosić o jakąś tabele jak to wyglada i ile jeszcze meczy :)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 21 grudnia 2006, 11:55

Zganic powinno sie wszystkie dziewczyny za poniedziałek.Padaka na maksa jak w niedziele,lub nawte gorzej.

Opanujcie troche piłke bez panik i chamskich akcij(chyba wszyscy wiedza o kogo chodzi).Wyróznienie należy sie Herkulesowi.Jej przychwyty,obrona oby tak dalej.Mimo ze faktycznie miła problemy zdrowotne :cry:

Kasiu wracaj jak najszybciej do zdrowia :wink:

Wczoraj podróz tramwajem na Tęczę,wyprowadzenie w pole Ziutka :wink: Doping poprowadzony hehe jak nigdy z zimnymi ogniami.Juz w podrózy proba odpalenia przez El Guaje :D

Mamy dziewczyn z Widzewa nie przyjemne jak zawsze,wszystko im przeszkadzało.

I jedna malutka uwaga:czemu nie wprowadza sie zawodniczek na zmiany za panne H. :?:

A i zapomniał bym o Miska transporcie wczorajszym hahahahaha :lol: :lol:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 21 grudnia 2006, 21:18

Dzis byłem na treningu juniorek i jestem pod wrazeniem juz nie tlyko umiejetnosci koszykarskich, ale i piłkarskich :P

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 23 grudnia 2006, 17:51

Poniewaz nie ma tematu dotyczącego Swiąt,to ja złoze zyczonka tutaj(mam nadzieje ze nikt nie bedzie miał nic przeciwko:P) :) ...A więc,chciałabym wszystkim zyczyc duzo zdrowia,ciepła rodzinnego,bogatego Mikołaja, i spełnienia wszystkich marzen..... :) A Sienotowi zycze jeszcze zeby Mikołaj mu przyniósł szalik Włókniarza,o którym tak bardzo marzy hehe 8) ....WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 23 grudnia 2006, 21:24

Oprocz rodzinnych wesołych i wspaniałych swiat zycze kibicom jak i koszykarkom pełnych brzuszkow po wigilijnej wieczerzy, oraz oczywiscie niezapomnianego %%%% sylwestra bombelkowo- dancowej imprezy 8)
A specjalnie dla Oli mniej siniakow na nogach :P a Sienotowi robienia lepszych fotek na meczach
pozdrowka :D

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 24 grudnia 2006, 09:26

ja chciałbym złożyć życzenia dla naszych Młodych Gniewnych Mistrza Polski i aby seria wygranych trwała trwała i jeszcze raz trwała. Życze również szybkiego debiutu na arenie Ekstraklasy i WNBA. Dla Oli mniej siniorców, dla Patki więcej radochy, dla Ziomka tego co Mi czyli Szalika Mrks-u, dla Fanatyka podręcznika do nauki gry w kosza lub fajnej nauczycielki :) dla Szymona#11 czegoś pod choinką on chyba się domyśla, dla Szymona większej cierpliwości do mnie :), dla Adama dodatkowego miejsca w bagażniku :), dla Boczka Mistrza Polski, dla Izy powrotu do zdrowia, dla El Guaje wyjazdów na mecze VALENCIA, dla Anity wiecej gry w I drużynie, a dla babci Halinki zdrowia i nowej i trzepaczki. :!: :!: Wszystkiego Najlepszego dla tych osób, które pominołem :!: :!: :wink: :x :wink: :wink:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 24 grudnia 2006, 11:22

przekaże babci Halicne Twoje zyczenia :P Napewno sie ucieszy :lol:

P.S wole fajna nauczycielke gry w kosza niz jakis podrecznik 8) :wink:

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 24 grudnia 2006, 11:46

A ja życze wszystkim wszystkiego naj :)
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 grudnia 2006, 14:57

OK, więc ja życzę z okazji Świąt Bożego Narodzenia naszym młodym koszykarkom spełnienia wszelkich marzeń!! Życzę Wam Szanowne Panny byście w Nowym 2007 Roku niezapomniały że kluczem do sukcesów jest bardzo ciążka praca i charakter !!! Obyście o tym niezapomniały a być może będziemy się wszyscy cieszyć z jakiegoś medalu MP.!!!

Kibicom zaś życzę ....hmmm..... udanych wyjazdów!!!! Mam nadzieję że w Nowym Roku nie będę miał już problemów ze skompletowaniem załogi na wyjazd!!!!!

WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2007 ROKU :!: :!: :!:

P.S. Przypominam o nierozmywaniu głównego tematu!!!!! Na życzenia świąteczne mogę przymknąć oko, ale na teksty o babciach Halinkach itp. NIE!!!!

Obrazek

Wróć do „Archiwum”