TRANSFERY, plotki, informacje SEZON 2011/2012
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: TRANSFERY, plotki, informacje SEZON 2011/2012
Jak było powyżej - na pewno Polkowicom przydałaby się jeszcze co najmniej solidna, najlepiej ograna w Eurolidze Amerykanka na pozycje 2-3. Mieloszyńska (o ile wróci do CCC) i Toffi to jednak za mało, chociaż jedna z nich być może będzie wychodzić w pierwszej piątce w PLKK (ewentualnie tego zaszczytu mogą dostąpić jeszcze Majewska i Walich) - jednak to jeszcze takie trochę wróżenie z fusów. Po przyjściu Agaty, raczej odejdzie Pietrzak - przynajmniej tak logicznie patrząc - to byłoby dla niej dobre, bo gdzie indziej pograłaby więcej. Musina jest na pewno za słaba na Euroligę, a Jeziorna już pełni podobną rolę, co Doris w Wiśle kilka lat temu - najbardziej doświadczona zawodniczka, więc miejsce w drużynie ma niejako z urzędu. Powinna zostać, ale raczej niewielki będzie z niej pożytek.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Anna Wielebnowska zagra w Toruniu?
fł
Podkoszowa znana z Wisły Kraków może wzmocnić zespół Energi w nowym sezonie.
Do Torunia mogła trafić już w poprzednim sezonie. - Ania powiedziała nam, że będzie grała w Toruniu. Stwierdziła, że nie wyobraża sobie gry u boku innego szkoleniowca niż Elmedin Omanic. Ma podobną filozofię koszykówki jak zawodniczka - powiedział jeden z działaczy krakowskiej drużyny.
Włodarze toruńskiej Energi nie chcieli potwierdzić tej informacji. Z zawodniczką "Gazecie" nie udało się w poniedziałek skontaktować.
www.gazeta.pl/torun
fł
Podkoszowa znana z Wisły Kraków może wzmocnić zespół Energi w nowym sezonie.
Do Torunia mogła trafić już w poprzednim sezonie. - Ania powiedziała nam, że będzie grała w Toruniu. Stwierdziła, że nie wyobraża sobie gry u boku innego szkoleniowca niż Elmedin Omanic. Ma podobną filozofię koszykówki jak zawodniczka - powiedział jeden z działaczy krakowskiej drużyny.
Włodarze toruńskiej Energi nie chcieli potwierdzić tej informacji. Z zawodniczką "Gazecie" nie udało się w poniedziałek skontaktować.
www.gazeta.pl/torun
W Lechu pracę, z tego co przeczytałem, stracił kierownik Łukasz Mowlik. Pytanie, gdzie powędruje, a za nim żona? Może Lubin (ona Polkowice), a może gdzieś indziej?
matrix pisze:Do Torunia mogła trafić już w poprzednim sezonie. - Ania powiedziała nam, że będzie grała w Toruniu. Stwierdziła, że nie wyobraża sobie gry u boku innego szkoleniowca niż Elmedin Omanic. Ma podobną filozofię koszykówki jak zawodniczka - powiedział jeden z działaczy krakowskiej drużyny.
Miłoby było gdyby sama zainteresowana wypowiedziała się w tej kwestii na forum.
-
agnieszka30
- Nowy na forum
Stwierdziła, że nie wyobraża sobie gry u boku innego szkoleniowca niż Elmedin Omanic.
hahah a to ciekawe...
hahah a to ciekawe...
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie.

ajaja pisze:W Lechu pracę, z tego co przeczytałem, stracił kierownik Łukasz Mowlik. Pytanie, gdzie powędruje, a za nim żona? Może Lubin (ona Polkowice), a może gdzieś indziej?
Może do Warty, pani prezes go przygarnia a i wtedy Ela zostanie w AZSie
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:ajaja pisze:W Lechu pracę, z tego co przeczytałem, stracił kierownik Łukasz Mowlik. Pytanie, gdzie powędruje, a za nim żona? Może Lubin (ona Polkowice), a może gdzieś indziej?
Ja tam bym Ją z miłą chęcia widzial w innym AZS-ie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:MARAS pisze:ajaja pisze:W Lechu pracę, z tego co przeczytałem, stracił kierownik Łukasz Mowlik. Pytanie, gdzie powędruje, a za nim żona? Może Lubin (ona Polkowice), a może gdzieś indziej?
Ja tam bym Ją z miłą chęcia widzial w innym AZS-ie
A to by było dziwne, bo "profilowo" Mowlik nie pasuje do AZS-u, tzn. przekroczyła już magiczną dla Dariusza M. granicę wiekową 25 lat.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
Endrju pisze:Ja tam bym Ją z miłą chęcia widzial w innym AZS-ie
ale GKP się wycofał z rozgrywek i gdzie mąż znajdzie zatrudnienie?
PS.Była taka piosenka "Ich Troje": Razem,a jednak osobno.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2011, 21:18 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
Niewykluczone, że przy odpowiedniej perswazji by do Was przeszła. Obecnie jest liderką kadry, której szefuje Maciejewski plus z Poznania do Gorzowa nie jest daleko. jakbyście mieli trochę kasy to jest to nawet realne rozwiązanie.
BTW czy ktoś się w ogole orientuje czy Marta Dydek uprawia jeszcze zawodowo sport? Powinna mieć koło 28/29 lat, a ni widu ani słychu o niej, a z jej gabarytami z pewnością byłaby bardziej przydatna niż np Piekarska.
BTW czy ktoś się w ogole orientuje czy Marta Dydek uprawia jeszcze zawodowo sport? Powinna mieć koło 28/29 lat, a ni widu ani słychu o niej, a z jej gabarytami z pewnością byłaby bardziej przydatna niż np Piekarska.
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
z tego co mi się obiło o uszy to nie
w zeszłym sezonie grała jeszcze w Australii, ale powalających statów nie miała (5,7ptk. i 1,0zb. w 14 minut), wcześniej w Hiszpanii też rewelacji nie osiągała(jednocyforwe osiągi w przeciętniakach), więc nie broniąc cioci Izy to nie wiem czy byłaby przdatniejsza...(bo gabarytami wzrostowymi to one się właściwie nie różnią)
w zeszłym sezonie grała jeszcze w Australii, ale powalających statów nie miała (5,7ptk. i 1,0zb. w 14 minut), wcześniej w Hiszpanii też rewelacji nie osiągała(jednocyforwe osiągi w przeciętniakach), więc nie broniąc cioci Izy to nie wiem czy byłaby przdatniejsza...(bo gabarytami wzrostowymi to one się właściwie nie różnią)
Marta osiadła w Hiszpanii i nie gra
Ewcia nie zagra w NYL
http://wislakosz.pl/index.php?option=co ... tid=57:top
Jestem zawiedziona, ale takie jest życie sportowca. Trener powiedział mi, że z powodu kontuzji rozgrywającej Leilani Mitchell, która ma gwarantowany kontrakt, musi zrezygnować z jednej wysokiej i w jej miejsce sprowadzić zmienniczkę Mitchell. Z uwagi na mistrzostwa w Polsce nie mogłabym grać w Nowym Jorku przez trzy tygodnie. To przesądziło - powiedziała PAP Kobryn.
http://wislakosz.pl/index.php?option=co ... tid=57:top
W kontekście kadry to znakomite wieści
.
Ewka może szybko się spakowac i witamy w repie!
Ewka może szybko się spakowac i witamy w repie!
Ale w kontekście jej sportowych ambicji trzeba jej współczuć ma nadzieję że ta porażka a w zasadzie po prostu pech nie wpłynie na jej morale na mistrzostwach
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”