JUNIORKI STARSZE sezon 2007/2008

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 01 marca 2008, 10:33

niesmiertelna pisze:Na koniec chcialabym wyrazic swoja aprobate dla Justyny Maruszczak. Dziewczyna dwoila sie i troila, by zdobyc to upragnione zloto...niestety nie udalo sie i jej łzy chyba najlepiej opisuja porazke Gorzowa.

Justyna gra super i według mnie zdobędzie jeszcze złoto w przyszłości. Tego jej życzę. Pozdrowienia dla niej :)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 01 marca 2008, 11:34

gilus pisze:Pozdrowienia dla kibica (wiadomo którego).

Dzięki ja też Ciebie pozdrawiam ;) Milo było poznać forumowiczów :)
No i specjalne pozdrowienia dla Eli P :D Rozwaliły mnie te jej koszulki tematyczne ;) pozdrawiam także Paulinę Rozwadowską no i dwie koszykarki muksu, które poznałem a zapomniałem imienia :oops: :evil:
ale Dario mi na pewno przypomni imię jednej z nich ;) 8) Ciebie z resztą też pozdrawiam ;)
Ostatnio zmieniony 01 marca 2008, 21:09 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 marca 2008, 12:44

A co się stało Paulinie Rozwadowskiej? Chyba doznała jakiejś kontuzji w meczu z nami, tak?
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: DaRiO » 01 marca 2008, 12:50

Coś jej się stało z kolanem, podobno nic poważnego ale grać za bardzo już nie mogła w tym meczu.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 01 marca 2008, 13:05

romek pisze:Pewnie, najlepiej ukarać kogoś za to, że jest dobry. Proponuję wejść na stronę www.gorzow24.pl, można tam posłuchać wynurzeń zfrustrowanego, zarozumiałego człowieka, czyli Pieczyraka i prób pana " redaktora", który od wszystkich rozmówców chciał wyciągnąć, że jednak Gorzów był najlepszy.

Przestan bzdury gadac! Robert moze i był zły taki typ czlowieka, ale i tak osiaga z tymi dziewczynami wiele sukcesów 3* vicemistrzostwo pod rzad mowi samo za siebie. Gorzowianki wygrały mecz grupowy wiec po finale byl niedosyt.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 01 marca 2008, 13:16

rzymi pisze:A co się stało Paulinie Rozwadowskiej? Chyba doznała jakiejś kontuzji w meczu z nami, tak?

w walce o pilke Niewrzawa jej usiadla na noge i troche jej sie kolano wykrecilo.. w poniedzialek bedzie miala USG wiec sie okaze ;)

dziekuje wszystkim za pozdrowienia ajjj rowniez pozdrawiam :D fajnie bylo was zobaczyc ;) co do oplaty za skorzystanie z kompa.. przysle wam rachunek :lol:

ja takze uwazam ze gdyby Aga Kaczmarczyk byla w normalnej dyspozycji to ten mecz byly jeszcze bardziej ciekawszy.. ale trzeba przyznac ze Gorzow mimo braku na parkiecie swojej liderki trzymal sie bardzo dobrze..

gratulacje dla wszystkich druzyn za walke.. szkoda tylko ze znow ta sama kolejnosc w pierwszej czworce :wink: :twisted: :P

co do nagrod indywidualnych to przyznam szczerze ze bylo bardzo krucho w tym roku.. nie bylo pierwszej piatki.. nie bylo MVP calego turnieju.. nie bylo wyroznien dla zawodniczek ktore sie najlepiej zaprezentowaly z kazdej druzyny a nie tylko z druzyny mistrza i vice.. ale juz nieistotne ajjj
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: DaRiO » 01 marca 2008, 13:29

Co do nagród.. Nie wiem jak Was, ale mnie śmieszy specjalna nagroda "dla zawodniczki z okręgu pomorskiego" czy jakoś tak. W końcu to Mistrzostwa Polski więc co to za dodatkowe udziwnienia?

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 marca 2008, 13:40

dla mnie tez to bylo niezrozumiale :) ale w tym roku zamiast tych nagród co Ela pisała była najlepsza zawodniczka woj. pomorskiego.
ObrazekObrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 01 marca 2008, 13:44

DaRiO pisze:Co do nagród.. Nie wiem jak Was, ale mnie śmieszy specjalna nagroda "dla zawodniczki z okręgu pomorskiego" czy jakoś tak. W końcu to Mistrzostwa Polski więc co to za dodatkowe udziwnienia?

Piszesz o tym misiu?
Należa się Iwonie :D
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 01 marca 2008, 13:45

hehehe no ta nagroda taka dziwna troche patrzac na to ze to Mistrzostwa Polski.. jednak nie dziwi ze jak zawsze jest nagroda Nadzieji Poskiej Koszykowki.. tylko najciekawsze jest to ze na 3 takie nagrody 2 powedrowaly w rece zawodniczek Gdyni ;) (jesli mi sie dobrze kojarzy to w zeszlym roku taka nagrode dostala Aga Kaczmarczyk?? czy mi sie cos pomieszalo??)
________Obrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 marca 2008, 13:48

no czasami tak bywa, ze nagrody trafiają do gospodyń turnieju.. :) ale przeciez zasłuzyly na owe nagrody, wiec to nie jest az takie dziwne :)
ciekawe jaka moglaby byc najlepsza piątka mistrzostw.. :?: :?:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: DaRiO » 01 marca 2008, 14:02

paździoch-osanka pisze:hehehe no ta nagroda taka dziwna troche patrzac na to ze to Mistrzostwa Polski.. jednak nie dziwi ze jak zawsze jest nagroda Nadzieji Poskiej Koszykowki.. tylko najciekawsze jest to ze na 3 takie nagrody 2 powedrowaly w rece zawodniczek Gdyni ;) (jesli mi sie dobrze kojarzy to w zeszlym roku taka nagrode dostala Aga Kaczmarczyk?? czy mi sie cos pomieszalo??)

Z tego co mi się wydaje to rok temu chyba z każdgo zespołu z czwóki była wybierana Nadzieja Polskiej Koszykówki :>

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 01 marca 2008, 14:08

DaRiO pisze:
paździoch-osanka pisze:hehehe no ta nagroda taka dziwna troche patrzac na to ze to Mistrzostwa Polski.. jednak nie dziwi ze jak zawsze jest nagroda Nadzieji Poskiej Koszykowki.. tylko najciekawsze jest to ze na 3 takie nagrody 2 powedrowaly w rece zawodniczek Gdyni ;) (jesli mi sie dobrze kojarzy to w zeszlym roku taka nagrode dostala Aga Kaczmarczyk?? czy mi sie cos pomieszalo??)

Z tego co mi się wydaje to rok temu chyba z każdgo zespołu z czwóki była wybierana Nadzieja Polskiej Koszykówki :>

no masz racje:
Graczami Przyszłości w poszczególnych zespołach wybrano: Monikę Jasnowską (Orzeł), Katarzynę Bednarczyk (VBW GTK), Agnieszkę Kaczmarczyk (AZS PWSZ) i Paulinę Antczak (MUKS)

ajjj a jeszcze tylko sie czepie koszulek ktore dostala kazda druzyna..
chyba wiekszosc zawodniczek to rozmiar M badz L a XL sa tylko dwie moze trzy a nie dostajemy po 2 M 2 L i reszta XL i XXL hehehe kto to bedzie nosil?? ja dam tacie :P
________Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 01 marca 2008, 14:18

Pazdzioch, a kto dostał XXL :> :lol: Może ja bym się załapał :P 8)

Pozdrawiam i do zobaczenia jutro :>

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 01 marca 2008, 14:21

hehehe a nie wiem ale moge spytac ;) hehehe
________Obrazek

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”