Cytat meczu (a wlasciwie po meczu) - Marciniak (strzelec gola dla ŁKSu): "Bałem sie zeby kupa smiechu nie wyszla z mojej prawej nogi"
Ruszyła ekstraklasa
Moderator: Moderatorzy
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
a w Pierrocie atmosfera totalnie piknikowa, zbyty przez caly mecz i w sumie kazdemu zwisa czy sa punkty czy nie
Owacje na stojaco otrzymal jedynie Grzesiu Kmiecik no i dobrze, ze miedziowi stracili punkty - odwdzieczylismy sie GKSowi za pomoc przy otrzymaniu licencji
Cytat meczu (a wlasciwie po meczu) - Marciniak (strzelec gola dla ŁKSu): "Bałem sie zeby kupa smiechu nie wyszla z mojej prawej nogi"
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Gratulacje dla ŁKS!!! Zagłębie mogło wygrać ale Bodzio zrobił swoje i na dodatek tragiczna skuteczność Lubina
Doping Zagłębia taki sobie, jedyne można ich za oprawę pochwalić(była pomysłowa). ŁKS typowo wyjazdowo, raczej się nie wysilali kibice eŁKSy, najgłośniej oczywiście wychodziło "Klubem Łodzi jest ŁKS"
Łodzian może było 150-200(mogę się mylić), ale dopiero od drugiej połowy pojawiła się większa ta ekipa.
Doping Zagłębia taki sobie, jedyne można ich za oprawę pochwalić(była pomysłowa). ŁKS typowo wyjazdowo, raczej się nie wysilali kibice eŁKSy, najgłośniej oczywiście wychodziło "Klubem Łodzi jest ŁKS"
Łodzian może było 150-200(mogę się mylić), ale dopiero od drugiej połowy pojawiła się większa ta ekipa.
jedynym wyjściem jest anulowanie w tym roku rozgrywek piłkarskich ekstraklasy!! w zamian proponuję zpowrotem zaaresztować zatrzymanych sędziów, porozsyłać po zakładach karnych i tam urządzić rozgrywki piłkarskie wzbogacone o formułę OPEN - czyli wszystkie chwyty dozowolne, a po mecze druzyna niezadowolona z wyniku może urządzić " agresywne pertraktacje z sędziami"
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Następne do ukarania - Pogoń i dwa Zagłębia
Fakt/DB /11:34
Pięć klubów zamieszanych w aferę korupcyjną zostało już ukaranych. Kolej na następne - donosi "Fakt".
- Niebawem trafi do nas z prokuratury druga transza klubów - zapowiada wiceprzewodniczący WD PZPN, Robert Zawłocki.
Fakt informuje, iż wszystko wskazuje na to, że znajdą się w niej Pogoń Szczecin, Zagłębie Lubin i Zagłębie Sosnowiec.
Więcej w "Fakcie"
Fakt/DB /11:34
Pięć klubów zamieszanych w aferę korupcyjną zostało już ukaranych. Kolej na następne - donosi "Fakt".
- Niebawem trafi do nas z prokuratury druga transza klubów - zapowiada wiceprzewodniczący WD PZPN, Robert Zawłocki.
Fakt informuje, iż wszystko wskazuje na to, że znajdą się w niej Pogoń Szczecin, Zagłębie Lubin i Zagłębie Sosnowiec.
Więcej w "Fakcie"
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Adam Nawałka nie jest już trenerem Wisły Kraków. Taką decyzję podjął zarząd krakowskiego klubu po słabych wynikach zespołu w rundzie wiosennej.
W środowym meczu przeciwko Górnikowi Łęczna miejsce Nawałki zajmie dotychczasowy asystent Kazimierz Moskal.
- Na jutrzejsze spotkanie zarządu zaprosiliśmy trenera Nawałkę. Chcemy mu podziękować za ostatnie miesiące, jakie przepracował w naszym klubie. Po południu, przy okazji treningu, będzie miał też okazję do ostatniego spotkania z zawodnikami. Od dnia 17 kwietnia obowiązki pierwszego trenera przejmie Kazimierz Moskal, dotychczasowy asystent trenera - powiedział prezes Wisły Mariusz Heler na oficjalnej stronie internetowej krakowskiego klubu.
Źródło informacji: INTERIA.PL
W środowym meczu przeciwko Górnikowi Łęczna miejsce Nawałki zajmie dotychczasowy asystent Kazimierz Moskal.
- Na jutrzejsze spotkanie zarządu zaprosiliśmy trenera Nawałkę. Chcemy mu podziękować za ostatnie miesiące, jakie przepracował w naszym klubie. Po południu, przy okazji treningu, będzie miał też okazję do ostatniego spotkania z zawodnikami. Od dnia 17 kwietnia obowiązki pierwszego trenera przejmie Kazimierz Moskal, dotychczasowy asystent trenera - powiedział prezes Wisły Mariusz Heler na oficjalnej stronie internetowej krakowskiego klubu.
Źródło informacji: INTERIA.PL
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
to jest duży problem...Greebo pisze:Idziemy po rekord. W ilosci trenerow zatrudionych w jednym sezonie.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/