11 kolejka FGE [afera CCC-Wisła]
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 11 kolejka FGE
Moderom i Adminom proponuje wrocic do innego opisu spotkan. Takiego jak był np sezon temu. Moze nie było wielu tematów przeczytanych lub w któych ktos zabierał głos ale był porzadek.
Ogólnie w tej kolejce emocje halowe lub podhalowe wziely góre nad emocjami na parkiecie. Ale taki urok słabej ligi
Ogólnie w tej kolejce emocje halowe lub podhalowe wziely góre nad emocjami na parkiecie. Ale taki urok słabej ligi
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
Encyklopedia
- Nowy na forum
Samo spotkanie stało na niezłym poziomie, u nas widoczny brak Snell i Leciejewskiej, ale i tak cały pojedynek stał pod znakiem walki Ogwumike vs Charles. Minimalnie chyba wygrała "pomarańczowa". Strach pomyśleć, iloma punktami wygrałoby dziś CCC, gdyby ten mecz był jeszcze rozgrywany przed przyjściem Charles, która, trzeba przyznać, jest genialna. Albo gdyby na przykład jeszcze Horti miała kontuzję.. Na dziś składem przewyższam Wisłę. Zobaczymy, jak to będzie na PO. Mało o meczu, bo trudno przejść obojętnie obok tego, co się dziś wydarzyło- został pobity kibic, nie dość, że bez powodu to jeszcze przez "szefa" jednej z drużyn. I to takiej, mającej zawyżone mniemanie o sobie. Boli, że klubem o tak pięknej tradycji rządzą tacy ludzie. A jeszcze smutniejsze jest, że zaślepieni fani pokroju greebo, nie widzą w tym krzty winy ich klubu. Doprawdy smutne.
Encyklopedia pisze:Nie wiem, czemu moje ostatnie posty nie zostają dodane, ale to już pominę. Jeszcze raz tylko powtórzę, że w życiu bym nie bronił kibiców CCC, tylko dlatego, że kibicują temu samemu klubowi co ja. Chamstwo trzeba tępić na każdej płaszczyźnie. Dlatego mówię prawdę: Kibic CCC powiedział jedynie: "O czym tu gadać w ogóle? Byliśmy lepsi i tyle", czy coś podobnego. Reszta każdy zna- pogoń i uderzenie w twarz. To nie może Wiśle zostać puszczone płazem. Oj, nie. Sami zastanówcie się, czy można to uznać za prowokację, czy nie. Był to typowy tekst zadowolonego kibica po zwycięstwie, żadnej obrazy, ani uszczypliwego tonu. Ot zwykły żart, za który dostał w twarz od managera przeciwnej drużyny! Presja w Wiśle zaczyna atakować własne gniazdo. Niedobrze.
Zajmij się swoim klubikiem a nie martw się Wisłą. Nikt Cię o to nie prosi.
Encyklopedia pisze:Nie wiem, czemu moje ostatnie posty nie zostają dodane, ale to już pominę. Jeszcze raz tylko powtórzę, że w życiu bym nie bronił kibiców CCC, tylko dlatego, że kibicują temu samemu klubowi co ja. Chamstwo trzeba tępić na każdej płaszczyźnie. Dlatego mówię prawdę: Kibic CCC powiedział jedynie: "O czym tu gadać w ogóle? Byliśmy lepsi i tyle", czy coś podobnego. Reszta każdy zna- pogoń i uderzenie w twarz. To nie może Wiśle zostać puszczone płazem. Oj, nie. Sami zastanówcie się, czy można to uznać za prowokację, czy nie. Był to typowy tekst zadowolonego kibica po zwycięstwie, żadnej obrazy, ani uszczypliwego tonu. Ot zwykły żart, za który dostał w twarz od managera przeciwnej drużyny!
Piszesz to samo już piąty raz. Myślisz, że jeśli to napiszesz 100 razy to będzie to bardziej wiarygodne? Masz jakieś dowody, że było tak a nie inaczej?
Colin pisze:krysti pisze:tak w skrócie wypowiem się na ten temat: Bez prowokacji czyli za nic w twarz się nie dostaje... jeśli Pan DS tak zareagował to faktycznie musiało być coś na rzeczy, że tak go poniosło... a, że kibice CCC tacy święci nie są i prowkować lubią( o czym przekonałem się osobiście w zeszłym roku na jednym z finałów) to nie zdziwiłbym się że tak Generalny Menedżer się zachował
Rozumiem, że nawet prowokacja zasługuje na 'mordobicie'?
Rozumiem, że skoro w ubiegłym sezonie, na 'jednym z finałów' prowokowały (sic!) między innymi dzieci z Polkowic, to również zasługiwały na pobicie?
Rozumiem, że jeśli my - kibice z Polkowic - oklaskujemy rywali z Krakowa (zeszłosezonowy finał), to jest to właśnie prowokacja, bo jak inaczej nazwać rewanż kibiców z Krakowa krzyczących 'wiocha'?
Ba! Dzisiaj również dopuściliśmy się strasznej, okropnej prowokacji! Ośmieliliśmy się bić brawo podczas prezentacji zawodniczek Can-Pack Wisły Kraków!!!
Boże jacy Wy jesteście wspaniali... oklaskiwaliście nasze zawodniczki... Szkoda tylko że w ubiegłym sezonie w Krakowie gwizdaliście podczas ich prezentacji i naszego hymnu, co nie zdarzyło się na hali Wisły odkąd pamiętam a chodzę na kosza chyba z 10 lat.
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2012, 23:52 przez zenga2, łącznie zmieniany 1 raz.
Encyklopedia pisze:Samo spotkanie stało na niezłym poziomie, u nas widoczny brak Snell i Leciejewskiej, ale i tak cały pojedynek stał pod znakiem walki Ogwumike vs Charles. Minimalnie chyba wygrała "pomarańczowa". Strach pomyśleć, iloma punktami wygrałoby dziś CCC, gdyby ten mecz był jeszcze rozgrywany przed przyjściem Charles, która, trzeba przyznać, jest genialna. Albo gdyby na przykład jeszcze Horti miała kontuzję.. Na dziś składem przewyższam Wisłę. Zobaczymy, jak to będzie na PO. Mało o meczu, bo trudno przejść obojętnie obok tego, co się dziś wydarzyło- został pobity kibic, nie dość, że bez powodu to jeszcze przez "szefa" jednej z drużyn. I to takiej, mającej zawyżone mniemanie o sobie. Boli, że klubem o tak pięknej tradycji rządzą tacy ludzie. A jeszcze smutniejsze jest, że zaślepieni fani pokroju greebo, nie widzą w tym krzty winy ich klubu. Doprawdy smutne.
Zawyżone?
Wisła: 22 MP w KK (47 MP w sportach zespołowych)
CCC: 0 MP
Dziękuję. Dobranoc.
-
Encyklopedia
- Nowy na forum
Typowy przykład wiślaka.. nie dość, że nie rozumie co się do niego pisze to w dodatku w żadną naturalną uczciwość nie wierzy, wszystko wiąże się z podstępem i kłamstwem. Tak samo zareagowali dzisiaj kibice z Krakowa, gdy powiedzieliśmy im co się stało to pierwsze słowa: "macie dowody?!". Zero jakiegoś ludzkiego rozumowania, zwyczajnego zaufania.. W co się nie chce wierzyć, w to się nie wierzy. A dowody oczywiście i tak są. Około 20 osób jest w stanie potwierdzić przedstawianą tu na forum wersję zdarzeń? Mało? No tak, możesz powiedzieć, że wszyscy się zmówili kłamią. Tak samo, gdybym jakimś cudem nagrał to dyktafonem, powiedziałbyś, że przerobiłem nagranie. Zawsze możesz znaleźć wyjście z sytuacji, nieważne, czy będzie absurdalne, czy głupie. Istotne, by tobie pasowało. Sukcesów Wisły nigdy nie podważałem. Sportowych oczywiście. Ale niejednokrotnie już w rozmowie z fanami waszego klubu, dało się dostrzec jakąś manię wielkości, przeświadczenie o byciu najlepszym. We wszystkim, również w prowadzeniu klubu. Ile razy już to słyszałem, jacy to nie jesteście profesjonalni. Najlepiej o tym przekonałem się, ja i wszyscy tam obecni, dzisiaj- manager rzucający się bez powodu na kibica, bo najprawdopodobniej wizja stracenia posady zbyt go przeraziła. Żałosne.
Na wstępie powiem że nie było mnie na meczu i nie chcę forować żadnej ze stron. Ale jeśli Piotrek został rzeczywiście sprowokowany (póki co świadkowie vel 2 osoby z polkowic napisały) to jego reakcja zasługuje na pochwałe. Nie ważne że jest GM, mógłby być równie dobrze ręcznikowym - ale jeśli jest się Wiślakiem to należy bronić dobrego imienia Wisły Kraków. A wszystkim którzy cisną Piotrowi nie zważając na stan zdrowia w jakim się znajduje - serdeczny **** w dupe!
AVE WISŁA!
AVE WISŁA!
Encyklopedia pisze:Typowy przykład wiślaka.. nie dość, że nie rozumie co się do niego pisze to w dodatku w żadną naturalną uczciwość nie wierzy, wszystko wiąże się z podstępem i kłamstwem. Tak samo zareagowali dzisiaj kibice z Krakowa, gdy powiedzieliśmy im co się stało to pierwsze słowa: "macie dowody?!". Zero jakiegoś ludzkiego rozumowania, zwyczajnego zaufania.. W co się nie chce wierzyć, w to się nie wierzy. A dowody oczywiście i tak są. Około 20 osób jest w stanie potwierdzić przedstawianą tu na forum wersję zdarzeń? Mało? No tak, możesz powiedzieć, że wszyscy się zmówili kłamią. Tak samo, gdybym jakimś cudem nagrał to dyktafonem, powiedziałbyś, że przerobiłem nagranie. Zawsze możesz znaleźć wyjście z sytuacji, nieważne, czy będzie absurdalne, czy głupie. Istotne, by tobie pasowało. Sukcesów Wisły nigdy nie podważałem. Sportowych oczywiście. Ale niejednokrotnie już w rozmowie z fanami waszego klubu, dało się dostrzec jakąś manię wielkości, przeświadczenie o byciu najlepszym. We wszystkim, również w prowadzeniu klubu. Ile razy już to słyszałem, jacy to nie jesteście profesjonalni. Najlepiej o tym przekonałem się, ja i wszyscy tam obecni, dzisiaj- manager rzucający się bez powodu na kibica, bo najprawdopodobniej wizja stracenia posady zbyt go przeraziła. Żałosne.
Widzę, że bardzo się przejąłeś całą sytuacją i chciałem się upewnić:
Rozumiem, że to nie Ty dostałeś "w buzię" od naszego GM. Bo jeśli tak było, to OK. masz wiedzę na temat tego co zaszło, że tak powiem "z pierwszej ręki" (jakkolwiek by to nie zabrzmiało).
A żałosne jest: "CCC, CCC, CCC" normalnie jak reklama w sklepie obuwniczym.
Wszystkich kibiców Wisły Kraków proszę o niewypowiadanie się w tym temacie! Nie ważne czy jesteś notatnikiem, piknikiem, ultrasem czy chuliganem... Po prostu nie wdawajmy się w zbędną polemikę!
Jedyne co chcemy w tym temacie dodać: PIOTREK WRACAJ DO ZDROWIA!
Jedyne co chcemy w tym temacie dodać: PIOTREK WRACAJ DO ZDROWIA!
-
reaktywacja
- Junior
Chciałbym tylko zauważyć, że poziom wypowiedzi niejakiego kwasska (przedostatniej) zasługuje na wyróżnienie upomnieniem. Samego zdarzenia z Duniem nie komentuję, bo znam je tylko z zamieszczonych tutaj relacji kibiców CCC. Co nie zmienia faktu, że jeśli napaść prezesa Wisły Can-Pack na kibica faktycznie miała miejsce to zasługuje na sprawę karną.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
Encyklopedia pisze:SA jeszcze smutniejsze jest, że zaślepieni fani pokroju greebo, nie widzą w tym krzty winy ich klubu. Doprawdy smutne.
Pisałem Ci to już na priv, najwyraźniej nie zrozumiałeś, a skoro wywołujesz mnie do tablicy napisze wiec tu jeszcze raz, łopatologicznie, tak jak do kretyna (prosze o plusika, ale dla niego tez - za głupote) który nie rozumie po polsku.
Nie wiem gdzie w mojej wcześniejszej wypowiedzi wyczytałeś ze nie widzę winy klubu (a konkretnie menagera)? Dla ułatwienia rozbije Ci moją wypowiedz na czynniki pierwsze:
ło jeżu, ale płaczliwy bełkot :
- do tego wroce w dalszej kolejności
I na dodatek jeszcze durny.. (bo kto w Krakowie gloryfikuje Dunina?)
Pisanie ze uważamy naszego GM za osobę nieskazitelna jest absurdalne. Mało osób na tym forum otrzymało na tym forum taka ilość niepochlebnych opinii zarówno jeśli chodzi o kwestie bezpośrednio wynikające z jego pracy menagera, jak i kwestie około meczowe.
Sam jestem ciekaw na oficjalne informacje [a raczej powinno byc: oficjalnych informacji], choć te i tak pewnie będą odbiegać od prawdy "obiektywnej"
Jak (chyba?) łatwo z tego fragmentu zrozumieć, nie będąc świadkiem zdarzenia, i nie mając wiarygodnych dla mnie opinii (bez urazy, Ty jesteś dla mnie postacią niemal anonimową, kojarzę Cie tylko z kilku wpisów transferowych których wiarygodność okazywała sie mizerna - nawet doszedłem kiedyś do wniosku że Ty i tommii macie w sumie 100% trafności w swoich wypowiedziach - on 90, Ty 10) wstrzymałem się od jakiejkolwiek oceny tego zajścia, pisząc ze czekam jakie będą oficjalne stanowiska OBU stron po tym zajściu, przy czym zaznaczyłem tez ze nawet one nie będą dla mnie w pełni wiarygodne. Zawsze bowiem każda ze stron stara się ukazać sytuacje w świetle jak najlepszym dla niej. A ze jedna z moich paskudnych cech jest to ze w pełni wierze jedynie bardzo wąskiej grupie osób to nawet do tych oficjalnych stanowisk zamierzam podejść z dystansem - po prostu wraz ze wszystkimi innymi opiniami w jakiś sposób tylko naszkicuje mi ona obraz sytuacji.
PS. Wizerunek klubu nie ucierpi, bo nikt sie tym sportem nie interesuje
To wydawało mi się tez dość jasne, ale może tak nie jest wiec rozbuduje swoją wypowiedź: czy nam się to podoba czy nie, koszykówka kobiet jest w tym momencie sportem marginalnym w naszym kraju. Poza – w większości tez niezbyt licznymi - kibicami konkretnych drużyn, nie interesuje się nia praktycznie nikt. Bez echa przeszły rozgrywane w Polsce ME, bez echa przechodzą sukcesy jakimi niewątpliwie były awanse Wisły do F4 i F8 w Eurolidze, mało kogo obchodzi że w lidze grają MVP ligi WNBA a także Rookie nr 1 tych rozgrywek, TV pokazuje mecze koszykarek od świętą i to wtedy jak się im zapłaci itd. Tak wiec to „wstrząsające” zdarzenie które miało miejsce tak naprawdę nikogo nie zainteresuje, pojawia się za 2 artykuły na jakiś portalach, pojawią się jakieś oświadczenia obu storn, pare osob „w środowisku” wyrazi swoja opinie i to w sumie tyle, jeśli nie liczyć oczywiście atmosfery jaka będzie towarzyszyła naszym kojonym starciom. Bo ta zapewne się zaogni: na Wisle trochę pewnie pokrzyczymy i pogwiżdżemy, może pojawi się jakis transparent, w odpowiedzi na to wasze władze pewnie znów wystosują równie płaczliwe jak ostatnio oświadczenie grożąc złamaniem naszych praw (czyli nie wpuszczeniem nas na kolejne spotkanie), potem pewnie wpuszcza i tak, wzmacniając tylko ochronę (ku kolejnemu rozbawieniu tejże) . To taki najbardziej prawdopodobny scenariusz, od którego oczywiście mogą nastąpić jakieś odchyłki. W każdym razie mówienie ze ucierpi nasz prestiż to zakrzywianie rzeczywistości (no chyba ze tym razem uda się wam żenująca akcja pisania petycji do naszego głównego sponsora
No i na koniec wracam do
ło jeżu, ale płaczliwy bełkot :
przy czym ażeby to zrobić musze się jednak trochę ustosunkować do całej sytuacji, oczywiście na tyle na ile pozwala mi moja obecna wiedza. I tak:
- do tego zdarzenia oczywiście nie powinno dojść, (ogólnie stawiając sprawe jasno – jestem przeciwnikiem jakichkolwiek rękoczynów na meczach, kasowania barw itd.) bez względu na okoliczności nasz GM powinien panować nad swoimi emocjami - noblesse oblige . Nie uznaje argumentu o prowokacji, bo jeśli ktoś daje się sprowokować to w 9 przypadkach na 10 świadczy niestety o jego słabości a nie sile (nigdy nie rozumiałem np. tłumaczeń kibiców ze policja ich sprowokowała, bo jeśli kogoś uważa się za głupszego i ogólnie stojącego niżej w hierarchii to przyznanie się do tego ze był w stanie nas sprowokować jest raczej powodem do wstydu a nie dumy). Oczywiście nie można pozwolić na to by rywal pluł nam w twarz, (czy gwizdał podczas hymnu) ale jednak reakcja powinna być adekwatna do zajścia. Bronić klubu można na rozne sposoby, jak się jest GM-em to zdecydowanie lepiej to robic w taki sposób jaki zrobił to prezes naszych futsalistów w poprzednim sezonie, gdy w bardzo inteligentnym piśmie ośmieszył argumentacje prezesa drużyny ze Zduńskiej Woli broniąc równocześnie naszych kibiców. Natomiast nasz GM gdy trzeba było zrobić to samo to przepraszał Was niemal na kolanach a teraz sam zaczął wymierzać sprawiedliwości. Lekkie pooplatanie z pomieszaniem.
- całe zajście świadczy o tym – to chyba jedyna rzecz w której się zgadzam z Toba – ze ciśnienie w klubie jest obecnie b. duże, przy czym akurat porażka we wczorajszym meczu jest tu najmniej istotna. Skoro była to nasza pierwsza porażka od niemal roku z ligowym rywalem, skoro w tym roku ograliśmy już was 6 razy, w tym 2-krotnie na waszym parkiecie, i skoro ranga tego meczu była najmniej istotna ze wszystkich tych spotkań, to można raczej z duza pewnością przyjąć ze ona sama w sobie nie spowodowałaby takiej nerwowości. Przegrywaliśmy u was już nie raz, i nie dwa, i do żadnych zajść nie dochodziło, mimo ze zwłaszcza dwie porażki były duzo bardziej brzemienne w skutkach (wtedy gdy nas wyeliminowaliście w ćwierćfinale MP) Zapewne duzo bardziej negatywnie na naszego GM działa nasza sytuacja w euolidze, oraz przeciągające się problemy ze skompletowaniem składu – przez co możliwe ze obecnie jego sytuacja jest niepewna (i powinna taka być, tak samo – jeśli nie bardziej - jak Hernandeza). Ale jak już pisałem sam wynik meczu był co najwyżej kropla która przelała czare goryczy, nic wiecej. Jeśli zaczynacie już świętować (a tak wynika i z Twoich słow, jak i z tych reakcji które sam cytowałeś) to radze się wstrzymać do maja. Lotos kiedyś świętował 5 kolejnych zwycięstw nad nami a koniec końców płakał jak nigdy wcześniej czy później.
- spodziewam się ze w tej konkretnej sytuacji również symboliczna „kropla” było to co cytowałeś jako bezpośredni powód ataku. Bo nawet jeśli reakcja naszego GM nastąpiła wówczas, to jestem w 100% przekonany (byłem u was nie raz i nie dwa) ze wcześniej nasłuchał się dużo więcej i w dużo ostrzejszych słowach. I jeśli napiszesz ze takie sytuacje nie mają u Was miejsca to albo nie masz pojecia o tym co się dzieje w Twoim klubie albo jestes kłamcą.
- tak jak napisałem powyżej, bez względu na okoliczności nasz GM nie powinien dać się „sprowokować”, i jego zachowanie powinno spotkać się z reakcja klubu, a pewnie spotka się tez z reakcja władz PLKK. Natomiast trzeba jednak mieć jakies wyczucie, a z tonacji Twoich postów wynika ze najchętniej zorganizowałbyś mu druga „Norymbergę” Jak to łatwo zauważyć nawet z Waszych wypowiedzi, jak i z faktu późniejszego zasłabnięcia (zawał?) w tej sytuacji ewidentnie emocje wzięły nad nim gore. Nie było to zachowanie celowe czy planowane, pochwalać tego nie należy ale i kamienowanie jest bez sensu. Dlatego Twoje wypowiedzi określam mianem płaczliwego bełkotu, a brakuje mi w nich jedynie dwóch rzeczy:
- sformułowanie tezy dotyczącej upadku wartości i kultury w mieście papieskim (ci paskudni kinole)
- dorzucenia do kompletu C.Holdsclaw, która jako była Wislaczka ewidentnie przeczuwała ta porażkę i już zawczasu pobiła swoja partnerkę a zarazem ex-polkowiczanke
--------------------
Panu Piotrowi oczywiście tez życzę powrotu do zdrowia – są rzeczy ważne i ważniejsze. Ale imo obecna sytuacja zdrowotna nie powinna wpłynąć na ocenę jego pracy jako menagera.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- markylipek
- Młodzik
kwassek pisze:Na wstępie powiem że nie było mnie na meczu i nie chcę forować żadnej ze stron. Ale jeśli Piotrek został rzeczywiście sprowokowany (póki co świadkowie vel 2 osoby z polkowic napisały) to jego reakcja zasługuje na pochwałe. Nie ważne że jest GM, mógłby być równie dobrze ręcznikowym - ale jeśli jest się Wiślakiem to należy bronić dobrego imienia Wisły Kraków. A wszystkim którzy cisną Piotrowi nie zważając na stan zdrowia w jakim się znajduje - serdeczny **** w dupe!
AVE WISŁA!
Greebo nawołuje o plusa dla Encyklopedii, który mimo emocji kulturalnie się wypowiada przedstawiając swoją wersję ale nie zająklnął się na temat kwasska. To on zdecydowanie bardziej powinien odpocząc od forum za wulgaryzmy. Jakoś nie zauważyłem reakcji kogoś z modów w powyższym przypadku.
markylipek pisze:kwassek pisze:Na wstępie powiem że nie było mnie na meczu i nie chcę forować żadnej ze stron. Ale jeśli Piotrek został rzeczywiście sprowokowany (póki co świadkowie vel 2 osoby z polkowic napisały) to jego reakcja zasługuje na pochwałe. Nie ważne że jest GM, mógłby być równie dobrze ręcznikowym - ale jeśli jest się Wiślakiem to należy bronić dobrego imienia Wisły Kraków. A wszystkim którzy cisną Piotrowi nie zważając na stan zdrowia w jakim się znajduje - serdeczny chuj w dupe!
AVE WISŁA!
Greebo nawołuje o plusa dla Encyklopedii, który mimo emocji kulturalnie się wypowiada przedstawiając swoją wersję ale nie zająklnął się na temat kwasska. To on zdecydowanie bardziej powinien odpocząc od forum za wulgaryzmy. Jakoś nie zauważyłem reakcji kogoś z modów w powyższym przypadku.
Z tego co mi sie wydawało "dyskutowalem" z Encyklopedia a nie z Kwasskiem, a o plusy prosiłem i dla niego i dla siebie
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
"Nawołuję do ukarania" "zasługuje na plusa" - Przepraszam, czy to jest forum konfidentów i ubeków?
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
Liquidor pisze:"Nawołuję do ukarania" "zasługuje na plusa" - Przepraszam, czy to jest forum konfidentów i ubeków?
o tym pomyslalem. Jeden na drugiego. Panowie z Krakowa dajcie sobie luz bo nie warto.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”