pogaduchy...
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
ok Kuba
a co do Ciebie Przemek, to spojrzmy na to z innej strony, bo teraz o ile mnie pamięc nie myli to nie wiem czy do kupna szalikow (przypomina cene 3 ZŁ) jest chętnych okolo 20 osob , jak nie mniej, a wiec tzreba pomyślec i zastanowic się nad tym ile będzie osób chętnych do kupna szalików w cenie 20 zł ??
- polite boy
- Żak
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
SEP-CE pisze:Co panowie myślicie o naszym dopingu z Toruniem ?? Jka dla mnie to nie był najlepszy doping !! A jakie jest wasze zdanie ?? Pozdrawiam !!
W sumie nie było źle ale tylko od IIpołowy...
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
a ja powiem tak - do przerwy zdecydowanie dostosowaliscie sie poziomem dopingu do poziomu meczu ... Całe szczęście, po przerwie, dziewczyny się zaczynały przebudzać, a w Piekiełku była już korba nieporównywalnie większa niż w pierwszych 2minutach
ale końcówka w naszym wykonaniu to już rewelacja
no i moje ulubione: "WE RO NI KA aeaeao
" 
na uspr. powiem, że trocha za mało nas było na początku, w drugiej połowie wsparcie kilkunastu osób daje swoje.
2. no cóż:D mogę przyznać się do błędu, że jednym nie podobało się ciągnięcie chorawckiego przez 1-10 minut
no ale ja wychowałem się na Legii, która w przecięgu meczu zaśpiewała 3 piosenki kazda po 30 minut
i to za kazdym razem wychodzilo glosniej 
2. no cóż:D mogę przyznać się do błędu, że jednym nie podobało się ciągnięcie chorawckiego przez 1-10 minut
- polite boy
- Żak