.:Lukas:. pisze:Nam się w dupach poprzewracało... Dobre, dobre bo rzeczywiście to my się już widzimy w finale... Ale okey, czyli mam rozumieć ze kibicom Stali, bo chyba jednak nie tobie nie ten poziom, wolno gwizdać na Falubaz na derbach a nam w meczu z wami nie![]()
![]()
Luzik tylko teraz mam jedną uwagę do kibiców Wisły, jak macie derby z Cracovią możecie gwizdać ale niestety na meczach z nami niewolno... Gorzów zabrania
![]()
![]()
1.Lotos to juz przed sezonem byl w finale i nawet nie musieliscie widziec
baaaa zeby was troszke zagotowac polecam dzisiejszy wywiad z prezesem ... cos wspomina o Eurolidze
http://www.gorzow24.pl/sport/19-koszykowka/news/5510/zegnamy-transferowe-niewypaly.html
Nie wiem jak wogole smial poruszyc ten temat
2.Człowieku jak masz choc troche mózgu to czytaj ze zrozumieniem... chodzilo mi o konkretna sytuacje.
Kibicujac chcesz pomoc wlasnej druzynie w odniesieniu zwyciestwa. Czy to dopingujac na akcjach swojej druzyny czy to gwizdzac probujac zdeprymowac akcje druzyny przeciwnej (Oczywiscie jest to jedna z form dopingu)...
Ja zaznaczylem ze wasz doping nie mial na celu przeszkodzenie zawodniczkom z Gorzowa... jednak mial na celu zagluszenie dopingu kibicow przyjezdych... A daliscie szczegolny popis tak jak napisalem ... gwizdzac gdy wasze atakowaly
Jak nadal nie rozumiesz to niech ci to ktos wytlumaczy... bo ja juz nie mam sily :