ann pisze:Izabell to Iza Piekarska:)
Izabell to ta od Kazia Marcinkiewicza
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
ann pisze:Izabell to Iza Piekarska:)
Endrju pisze:ann pisze:Izabell to Iza Piekarska:)
Izabell to ta od Kazia Marcinkiewiczapodobno zaczeła trenowac kosza

tadziu pisze:Won mnie z tym drewnem. Lasów i drzew wokół Gorzowa mamy sporo więc kolejne nam nie potrzebne.
walczacy z wiatrakami pisze:tadziu pisze:Won mnie z tym drewnem. Lasów i drzew wokół Gorzowa mamy sporo więc kolejne nam nie potrzebne.
e tam nie znasz się
tadziu pisze:walczacy z wiatrakami pisze:tadziu pisze:Won mnie z tym drewnem. Lasów i drzew wokół Gorzowa mamy sporo więc kolejne nam nie potrzebne.
e tam nie znasz się
Już chyba wolę Olę Ch. bo ona przy Kruszynie to przynajmniej już bardziej mnie nie załamie
friel pisze:No ktoś na ławce musi siedzieć za "darmochę" może tam i na ławce sobie siedzieć i grzać siedzenie ...
friel pisze:No ktoś na ławce musi siedzieć za "darmochę" może tam i na ławce sobie siedzieć i grzać siedzenie ...
ann pisze:friel pisze:No ktoś na ławce musi siedzieć za "darmochę" może tam i na ławce sobie siedzieć i grzać siedzenie ...
eee za darmochę to na pewno nie Iza
bart_81 pisze:Jeżeli to ma być ta druga Europejka na środek to lipa...Jeżeli ma byc to ta dodatkowa Polka to już lepiej (pod warunkiem że jeszcze będzie jedna wysoka). A w sumie to mam nadzieje ze to nie okarze sie prawdą
Endrju pisze:bart_81 pisze:Jeżeli to ma być ta druga Europejka na środek to lipa...Jeżeli ma byc to ta dodatkowa Polka to już lepiej (pod warunkiem że jeszcze będzie jedna wysoka). A w sumie to mam nadzieje ze to nie okarze sie prawdą
Ale po co nam 2 wysokie ????????? My potrzebujemy jednego Centra i z 2-3 zawodniczki na pozycje 2/3 a nie na 5 !!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 107 gości