Postautor: Combo » 01 października 2021, 15:43
Wyglądało na to że AZS Gorzów zakończył kompletowanie składu na najbliższy sezon. Nic bardziej mylnego, przed chwilą klub podał informacje o tym że do Gorzowa wraca...Wiktoria Keller.
"Chce wrócić z pokorą i większym luzem. Podobno najlepszym miastem jest to w którym nam się najbardziej powodzi. Trzymając się tej zasady wybór klubu był łatwiejszy niż kiedykolwiek wcześniej. Sztab szkoleniowy chce pomóc mi dojść do pełnej sprawności, a ja mam nadzieję, że wkrótce powiem dziękuje na boisku, poprzez pomoc drużynie w osiągnięciu zamierzonych celów" - powiedziała 21-latka.
Prawie 2 lata bez koszykówki i 4 operacje...Mega dziwne było to wszystko co działo się wokół Wiktori i AZS-u, na szczęście wszystko wraca mam nadzieje do normy, jeżeli naprawdę klub pomoże jej w powrocie do sprawności i koszykówki to Gorzów w tym momencie pod kątem przepisu U-23 już nie tylko wyprzedza ale wręcz miażdży inne kluby w pl. No ale to tylko teoria bo pewnie do tego jeszcze długa droga. Niemniej jednak życze Wiktori jak najlepiej, oby znowu udowadniala z jaką skala talentu mamy do czynienia. Swoją drugą nie wiedziałem że u niej aż tak źle ze zdrowiem było.