Play-off Euroligi
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Play-off Euroligi
.
Na swoim komputerze już widzę na żywo to, co dzieje się w hali w Orenburgu.
.
Na swoim komputerze już widzę na żywo to, co dzieje się w hali w Orenburgu.
.
Na razie Wiślaczki wk......... i to srogo! Kto to widział tak plugawie rzucać, że nawet niedoloty się zdarzają???
zwrócił ktoś z was uwagę na to, jak fatalnie obsługiwany jest zegar meczu?
edit, albo po prostu kamera, ktora jest na niego skierowana ma jakieś mega opóźnienie...
edit, albo po prostu kamera, ktora jest na niego skierowana ma jakieś mega opóźnienie...
Mnie tam rosyjski komentarz denerwuje, generalnie słaba jakość dźwięku.
No i jak usłyszałem Katiusza to ...
-4 do przerwy, Rosjanki szybko grają.
No i jak usłyszałem Katiusza to ...
-4 do przerwy, Rosjanki szybko grają.
TSW
Pawlak gra jak w transie

komentarz na dziś:
"-Eta Phillips!!!
-da..."
Brawa dla Wisełki za awans
"-Eta Phillips!!!
-da..."
Brawa dla Wisełki za awans
Genialne Wiślaczki wygrały 72-63. Super Erin oraz cała drużyna. Czekamy na Final Four.
Erin Philips i nic dodać nic ująć. Gratulacje dla Wisły 
Powtórzę się za TWSD.
Szok jak Erin miotała za 3 w 4 kwarcie. Wejście Pauli na kosz w ostatnich dwóch minuta mega odważne i ważne. No i ta trójka Leuchanki na ok. minutę przed końcem
.
Gratulacje, wielkie gratulacje dla dziewczyn
.
Szok jak Erin miotała za 3 w 4 kwarcie. Wejście Pauli na kosz w ostatnich dwóch minuta mega odważne i ważne. No i ta trójka Leuchanki na ok. minutę przed końcem
Gratulacje, wielkie gratulacje dla dziewczyn
TSW
- Jack Napier
- Amator
Rosyjscy komantatorzy w koncowce meczu po przechwycie Powell: "agonia".
Po chwili Erin zapodala kolejna trojeczke: "wsio".

Po chwili Erin zapodala kolejna trojeczke: "wsio".
Yes yes yes!!!
Świetnie rozegrana czwarta kwarta, Erin niesamowita, Paulina też bardzo dobrze. I tylko żałuję, że w typerkach w ostatniej chwili zawahałem się i postawiłem 1-5 zamiast 6-10. 
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
brawo, brawo, brawo!!!! czapki z głów.
duet phillips - powell - miazga
nasze centerki dziś w mniejszym stopniu niż w pierwszym meczu dołożyły się do dorobku punktowego, ale w defensywie swoje zrobiły.
generalnie w takim dniu trudno do jakiejkolwiek zawodniczki mieć uwagi;))) no i te trójki dzisiaj - po prostu festiwal
jazda, jazda, jazda... pewnie do salamanki:)
duet phillips - powell - miazga
nasze centerki dziś w mniejszym stopniu niż w pierwszym meczu dołożyły się do dorobku punktowego, ale w defensywie swoje zrobiły.
generalnie w takim dniu trudno do jakiejkolwiek zawodniczki mieć uwagi;))) no i te trójki dzisiaj - po prostu festiwal
jazda, jazda, jazda... pewnie do salamanki:)
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2011, 16:36 przez dezali, łącznie zmieniany 1 raz.
No i tym razem ostatnie minuty w wykonaniu naszych dla odmiany po prostu kapitalne.
Te teksty: "eto uże agonja".
A Pawlak po prostu mnie zaszokowała.
Postawę Phillips podsumowali przy ostatniej trójce komentatorzy: "Phillips ... komentarz zbyteczny".
No to w środę nie będzie meczu. Nie powiem, żebym mnie to martwiło
Te teksty: "eto uże agonja".
A Pawlak po prostu mnie zaszokowała.
Postawę Phillips podsumowali przy ostatniej trójce komentatorzy: "Phillips ... komentarz zbyteczny".
No to w środę nie będzie meczu. Nie powiem, żebym mnie to martwiło
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2011, 23:22 przez Adasss, łącznie zmieniany 2 razy.
wow.. miałem nadzieje na wygrana, ale jednak rozum mówił ze w środę trzeba będzie rezerwować czas na mecz.. ale dobrze ze sie pomylił. Brawo dziewczyny, kolejna niechlubna passa przełamana - wreszcie mamy wygraną na wyjeździe w PO. Teraz pewnie Salamanka, wiec bedzie szansa rozprawić sie z ostatnią - wyeliminowaniem rywala w PO bez przewagi własnego parkietu 
btw.. wczoraj nasi koszykarze wygrali ligowy mecz w Radomiu.. a też rozpoczęli od 0-9 w plecy
btw.. wczoraj nasi koszykarze wygrali ligowy mecz w Radomiu.. a też rozpoczęli od 0-9 w plecy
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
No gratki dla Wisły... Erin i Powell swoje ale Paula
Tina trochę za dużo rzucała ale w sumie nie miały pomysłu na grę Rosjanki więc co miała robić. No to teraz Salamanca?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”