... i nie bierz wszystkiego tak poważnie;) No może oprócz tego, że Twoje koszykarki ucieszą się, jak zaprzeczysz plotkom, że już ich nie lubisz, kiedy pojawisz się i bedzie je dopingował np w Koninie
Pozdrowionka:)
Seba pisze:eeee... coś kręciszNie znam takie dyscypliny, która by mi kazała kibicować przeciw "swojej" koszykarce... hihihi...
... i nie bierz wszystkiego tak poważnie;) No może oprócz tego, że Twoje koszykarki ucieszą się, jak zaprzeczysz plotkom, że już ich nie lubisz, kiedy pojawisz się i bedzie je dopingował np w Koninie![]()
Pozdrowionka:)
Mytek pisze:Bury pisze:no wiesz teraz przed kazdym meczem odmawiamy pare zdrowasiekwiec musisz sie pokazac jakies 15 minut przed meczem
jeszcze jest październik, wiec dzis przed gorzowem strzelimy sobie moze różaniec, co?? zrobimy sobie ołtarz za zegarem:D:DD
talar pisze:mimo tego , ze widzialam mecz nie oddam swoich glosow jest to dla mnie za trudne, tak wiec wszystkim zawodniczka przyznaje 0 ptk.mam nadzieje ze po nastepnym meczu juz bedzie łatwiej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości