MISS BASKET 2008 - dyskusje
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Longerinho pisze:jej panieńskie nazwisko to Jabłońska
bo uroda z USA xD
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
koszykarz
fmaster pisze:Każdy prawdziwy facet zagłosować powinien na Olę Semmler - 100 procent kobiety, naturalna kobiecość i wrodzony seksapil
Masz 100 % racji . Wystarczy popatrzec na nią : żadna z koszykarek nie ma takiego seksapilu ...
Jeśli nie będzie decydowac lokalny patriotyzm to Semmlerowa powinna to wygrac.....
- no właśnie - w kartoteke nie zagladajmy - MISS BASKET to Miss BASKET - a trzeba dodac że OLA JABŁOŃSKA to nie jest anonimowa koszykarka jak chocby kandydatki z zeszłego roku : Michałowska , Mazurczak , Libertowska ...
OLA to moja faworytka
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
ja jak co roku bede głosowal inaczej niż resztaMaksuP-ce pisze:Zdecydowanie faworytka tegorocznego konkursu też na nią będe głosował![]()
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
krysti10 pisze:mam pytanie do Tedana bądź do innych użytkowników siedzących w tej sprawie.
Dleczego Tedan zgłosił Paulinę Gajdosz i nie prowadzi jej kampanii ?
Zajmij sie lepiej kampania Katki... bo rywalki "uciekaja"
koszykarz pisze:fmaster pisze:Każdy prawdziwy facet zagłosować powinien na Olę Semmler - 100 procent kobiety, naturalna kobiecość i wrodzony seksapil
Masz 100 % racji . Wystarczy popatrzec na nią : żadna z koszykarek nie ma takiego seksapilu ...
Jeśli nie będzie decydowac lokalny patriotyzm to Semmlerowa powinna to wygrac.....![]()
- no właśnie - w kartoteke nie zagladajmy - MISS BASKET to Miss BASKET - a trzeba dodac że OLA JABŁOŃSKA to nie jest anonimowa koszykarka jak chocby kandydatki z zeszłego roku : Michałowska , Mazurczak , Libertowska ...
OLA to moja faworytka
1. Nie mow kto wygra a kto nie bo dla mnie ona jest poprostu przecietna
ALe widze ze co niektore osoby juz rozstrzygneły kto zostanie MISS
2.Heh jakos dziwnie ze wczesniej o niej slychac za duzo nie bylo...
A wyzej wymienione zawodniczki sa bardzo mlode wiec nie jest dziwne to ze nie graja "pierwszych skrzypiec" w swoich zespołach.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
koszykarz
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
jak dzieci...a myślełem, ze to ja jestem szczylem 
- Łukasz_UFB
- Młodzik
A mam nadzieje ze będzie mogła liczyć na więcej - około 13 więcej fotek...
Mimo to osobiście mój głos mają Semmler albo Małaszewska...
Bo nie powinien tu decydować patriotyzm regionalny ale czysty wdzięk i uroda.... Niczego innym kandydatkom nie ujmując.... Dla mnie każda kandydatka która została zgłoszona jest spoko - wiem ze każdy ma swój gust ale mówienie na forum że ktoś to żart - no cóż.....
To tak jakby któryś z Was usłyszał że Wasza dziewczyna/żona to żart - miło by nie było.....
Poza tym mówi się że nie ma brzydkich kobiet - szczególnie koszykarek.... To jest moje zdanie....
Mimo to osobiście mój głos mają Semmler albo Małaszewska...
Bo nie powinien tu decydować patriotyzm regionalny ale czysty wdzięk i uroda.... Niczego innym kandydatkom nie ujmując.... Dla mnie każda kandydatka która została zgłoszona jest spoko - wiem ze każdy ma swój gust ale mówienie na forum że ktoś to żart - no cóż.....
To tak jakby któryś z Was usłyszał że Wasza dziewczyna/żona to żart - miło by nie było.....
Poza tym mówi się że nie ma brzydkich kobiet - szczególnie koszykarek.... To jest moje zdanie....
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."