Co słychać w Kadrze Polski?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907
-
koszykarz
Re: Co słychać w Kadrze Polski?
Gajda , Skobel , Biba , Lecia , Ewka - ta 5 najbardziej sie rozumie chyba
jestem w szoku. Prowadzimy do przerwy z Hiszpankami 39:31. Oby tylko starczyło sił. A Ewka Kobryn gra naprawdę bardzo dobrze na tych ME. Niech w Wiśle się nie cieszą, bo kontraktu nie podpisała. Jakaś oferta z Rosji się pojawi i po Ewce pod Wawelem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Jak narazie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
fantastycznie dziś asysto wana jest Lecia dostaje piłkę w punkt że aż grzech pudłować ale to co Hiszpanki robią w obronie ... no cóż kibice w tym ciepłym kraju pewnie rwą włosy z głowy
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Świetna połowa! W końcu gra zespół, Biba nie rzuca na siłę, pod koszem szaleję Ewka i Lecia. No i jest obrona, z której wychodzą kontry. Kilka akcji naprawdę wybornych. Tak dalej, dziewczyny!
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
No tak grająca Polska cche sie oglądać. Zwłaszcza obrona funkcjonuje bardzo przyjemnie.. Gajda i biba wreszcie parę razy dograły piłkę pod kosz i od razu liczba Ewka i Lecia trafiają na dobrej skuteczności, mimo ze jak powszechnie wiadomo są najsłabszymi naszymi zawodniczkami.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
koszykarz
EWKA rzeczywiście ma łep na karku - a nóż widelec trafi jej się jakaś oferta po ME z Rosji czy Hiszpanii...... zwłaszcza jeśli pokonamy Hiszpanki 
z dobrej obrony wynika dobra gra w ataku...
2 połowa to będzie rzeź w wykonaniu hiszpanek .. tylko wytrzymać pierwsze 5 minut 3 kwarty, a powinno być dobrze..
2 połowa to będzie rzeź w wykonaniu hiszpanek .. tylko wytrzymać pierwsze 5 minut 3 kwarty, a powinno być dobrze..
Mozarthio pisze:bravo Gajda 2 min i dwa podania w trybuny heh ...ktos tu mowil ze jak Gajda jest to odrabiamy...
Synku, proszę Cię zrób mi tę przyjemność i milcz. Przyszło co do czego, zagrała kilka konkretnych piłek i ręce same składały sie do oklasków. Poczekaj z opiniami na koniec spotkania.
Fajnie to wszystko narazie wygląda, oby utrzymać tak wysoką skuteczność "za dwa" i będzie dobrze
póki co wszystko ładnie wygląda, oby tak do końca.
- hellraiser
- Junior
i przewagi już prawie nie ma
już tylko 41:39 dla nas, a dopiero minuta z hakiem minęła
3 minuty i bilans 2:11, no comment
3 minuty i bilans 2:11, no comment
Niedobrze teraz to wygląda... Hiszpanki wzięły się do roboty, a nasze stanęły.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
jakby tak grały ze słowacja to wygrana byłaby bezdyskusyjna ale to jest niestety hiszpania więc duzych szans na koncowy sukces niestety nie ma ale moze jeszcze powalcza 
III kwartę przegraliśmy aż 16 punktami (6:22), z takim przeciwnikiem jak Hiszpania jest to niedopuszczalne
-
koszykarz
nie no Piekarska przebija wszystko i wszystkich dzisiaj....
Wróć do „Reprezentacja Polski”