Kosz-ykarz pisze:basket75 pisze:Greebo - Angelika to jedna z dwóch, może trzech polskich zawodniczek (w tych rocznikach), które są pod moja "obserwacją" od kilku lat... I w ramach "wymiany opinii" oglądali jej mecze na wideo też ludzie z Europy, zajmujący/interesujący się kk od lat. I za każdym razem opinie były podobne: wielki talent, wielki potencjał ale "psychika" na poziomie............. Dlatego Angelika jest teraz tam, gdzie jest...sportowo.
co ty p.......pod Twoją obserwacja....to chyba ona powinna czuć sie mega wyróżniona![]()
![]()
prawisz czasem takie mądrości jakby ludzie z forum żyli w jakiejs nieswiadomosci faktow czy personalii..takie mam odczucie po prostu .
Stankiewicz nie jest żadną anonimową zawodniczką a raczej bardzo znana przez kibicow koszykówki i kazdy po krotce wie jak przebiegala jej kariera do tej pory . Sam jestem jej fanem od paru lat i zawsze chcialem ją w Toruniu.. Byla . Tylko rok ale byla . Nie zyskala finansowo ale sportowo zaliczyla dobry sezon .
Oczywiscie ze majac do wyboru Cegledi czy Gorzow wiadomo że zdecydowanie lepiej wypada Gorzow . jesli i nawet finansowo podobniej to sportowo moze byc lepiej . Mysle ze Darek mialby dla niej wazną role w rotacji
Tak pod moją "obserwacją". Wyczuwasz ten cudzysłów? :) Gwoli wyjaśnienia, bo widzę, że nie łapiesz, choć niby czytałeś mojego priva... KK intersuję się jak wiesz od wielu wielu lat, w tym tą w wydaniu europejskim (a wymiana opinii z innymi Fankami i Fanami KK w Europie to coś co jest dla mnie normalną rzeczą od lat. Czy to w formie "forumowej" czy na priv - również i materiałami video, meczami itd, itp - teraz to nie problem, kiedyś były np słynne już kasety VHS :) -na które czekało się kilkanaście dni aż dotrą drogą pocztową, teraz chwilka i już ściągasz sobie video ze strony czy pobierasz wysłany mailem plik).
Upatruję sobie różne, wyróżniające się zawodniczki, najczęściej jak są w wielu 16-17 lat i póżniej staram się na bieżąco obserwować rozwój ich kariery... Do dziś mam dużą satysfakcję, że kiedyś "postawiłem" na np Marię Vadeevą, że dziewczyna nie poddała się, zawzięła się i teraz jest na tym poziomie na jakim jest (teraz ma tysiące Fanów...ile osób było z nią w ciężkich i trudnych dla niej czasach/okresie?). To lata ciężkiej pracy, walka z wieloma swoimi własnymi kompleksami, niedoskonałościami itd, itp.
CHCIEĆ TO ZNACZY MÓC :)