Powell zdyskwalifikowana do konca sezonu

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 marca 2005, 16:21

Hersi pisze:
Po jakim faulu? Jesli bylby faul to Wisla miala by dodatkowy rzut wolny, a przeciez pilke wyprowadzal z pod wlasnego kosza Lotos. Jesli juz cos piszecie to piszczie chociaz prawde. Bo jak czytam wiekszosc wypocin to mnie na wymioty zbiera :?

:shock: :shock: :shock: Hersi, skoro nie widziałeś faulu, to powinieneś jak najszybciej udać się do "oczologa" :lol: lub postarać się o inny telewizor!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 09 marca 2005, 21:09

Marco TS pisze:Najbardziej to mnie dziwi i wqr..... postawa kibiców Lotosu ktorzy sa wielce oburzeni na fakt, ze Mietta zapowiedział, ze nie bedzie informował o tym zajsciu FIBA, nazywajac prezesa ironicznie "laskawcą". Do tej pory mogli sie chwalic swoim klubikiem, teraz maja 2 afery ktore beda sie ciagly latami!

Marco! po 1wsze: nie są oburzeni. Po 2gie: jedna osoba tak się wypowiedziała. Po 3cie: była to ironia
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 09 marca 2005, 21:12

Hersi pisze:Po jakim faulu? Jesli bylby faul to Wisla miala by dodatkowy rzut wolny, a przeciez pilke wyprowadzal z pod wlasnego kosza Lotos. Jesli juz cos piszecie to piszczie chociaz prawde. Bo jak czytam wiekszosc wypocin to mnie na wymioty zbiera :?

Było uderzenie, zachaczenie czy jak kto woli wpadnięcie Powell na Skerovic przy tej akcji. Widać to było w telewizorni, bo to na necie co chodzi, to wersja bardzo skrócona. Choć widziałam dwie i na tej drugiej to trochę widać.
"Oto jest miłość.

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 09 marca 2005, 22:06

Waldi pisze:jeśli oglądałeś tylko powtórkę w TVP to wcale się nie dziwię, że nie zauważyłeś. trzeba było obejrzeć kilka filmików to byś pewnie zauważył.

Edzia pisze:Widać to było w telewizorni, bo to na necie co chodzi, to wersja bardzo skrócona.

I jak tu z wami dyskutować skoro sami sobie zaprzeczacie :lol: :lol:

Wygląda na to, że mam jednak dobry wzrok, bo na tych waszych filmikach ewidentnie widać, że piłkę wznawia Powell co oznacza, że faulu jednak nie było :D :twisted:

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 09 marca 2005, 22:33

Wznawia piłkę, bo sędzia faulu nie odgwizdał. Ale czy to znaczy, że go nie było? Uważasz, że śedziowie zawsze iw szystko gwiżdżą??

Co do tej różnicy - zależy kto jaki ma wzrok :lol: Ja lepiej widziałam w telewizorni, ktoś inny na jednym filmiku, a jeszcze inna osoba na drugim.
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 marca 2005, 22:37

Hersi pisze:I jak tu z wami dyskutować skoro sami sobie zaprzeczacie :lol: :lol:

Wygląda na to, że mam jednak dobry wzrok, bo na tych waszych filmikach ewidentnie widać, że piłkę wznawia Powell co oznacza, że faulu jednak nie było :D :twisted:
Ale kto tu sobie zaprzecza? Wszyscy widzieli faul powell tylko Ty nie :)
Obrazek
Obrazek

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 09 marca 2005, 22:39

Mikey pisze:
Hersi pisze:I jak tu z wami dyskutować skoro sami sobie zaprzeczacie :lol: :lol:

Ja się oparłem na fakcie, a nie na domysłach :D

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 marca 2005, 22:42

Hersi pisze:
Mikey pisze:

Wobec tego nie widziałeś wszystkich faktów :)
Obrazek

Obrazek

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 09 marca 2005, 22:43

Hersi pisze: Wygląda na to, że mam jednak dobry wzrok, bo na tych waszych filmikach ewidentnie widać, że piłkę wznawia Powell co oznacza, że faulu jednak nie było :D :twisted:

i masz rację,... swoją rację :twisted: :lol:

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 09 marca 2005, 22:45

Mikey pisze:
Hersi pisze:
Mikey pisze:

Fakty zostały już zapisane w protokole, pozostały jedynie domysły :D

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 09 marca 2005, 22:47

(...)

Przepraszam

Elaine Powell
rozgrywająca Lotosu
- Żałuję tego, co stało się w Krakowie i wszystkich bardzo za to przepraszam. Wiem, że będę musiała ponieść za swój czyn karę. Staram się jednak nie wracać myślami do tego, co się tam wydarzyło. Nie analizuję tej sytuacji i nie oglądam jej na video. Po prostu chcę o tym wszystkim jak najszybciej zapomnieć.

Adam Suska - Dziennik Bałtycki

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 09 marca 2005, 23:25

Hersi pisze:
Mikey pisze:
Hersi pisze:
Mikey pisze:

Fakty zostały już zapisane w protokole, pozostały jedynie domysły :D

:lol: :lol: :lol: :lol: - I tu się mylisz zasadniczo - nie da się w protokole zapisać faktów, a jedynie ich interpretacje (w tym przypadku sędziowską). Fakty, to miały miejsce w tamtym miejscu i w tamtym czasie - natomiast jakie one były? Każdy ma prawo oceny.
Czy chciałbyś, aby (np. nasz sejm) zaczął "przegłosowywać" prawdę, czy raczej lepiej jej dociekać? Czy w/g Ciebie FAKTYCZNIE Maradona w pamiętnych MŚ zdobył bramkę prawidłowo (znaczy... ręką Boga...???) tylko dlatego, że tak uznał sędzia i tak jest zapisane w jakimś protokole? Otórz bramka została "uznana", ale faktycznie strzelił ręką. A przykładów faktów - niefaktycznych jest tyle, że aż trudno o nich w ogóle dyskutować...

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 09 marca 2005, 23:30

Hersi pisze:(...)

Przepraszam

Elaine Powell
rozgrywająca Lotosu
- Żałuję tego, co stało się w Krakowie i wszystkich bardzo za to przepraszam. Wiem, że będę musiała ponieść za swój czyn karę. Staram się jednak nie wracać myślami do tego, co się tam wydarzyło. Nie analizuję tej sytuacji i nie oglądam jej na video. Po prostu chcę o tym wszystkim jak najszybciej zapomnieć.

Adam Suska - Dziennik Bałtycki

Mam tylko nadzieję, że to jej słowa a nie dziennikarza. Po telewizyjnych przeprosinach można się nad tym zastanawiać.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 marca 2005, 23:45

Z tego co wiem to Powell przepraszala po angielsku, a przy tlumaczeniu Pan redaktor mógl cos zmanipulowac lub dodac od siebie przez co wyszlo tak slodko :D :D
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 10 marca 2005, 00:15

teraz to ja już nie wiem o co chodzi karę dostała przeprosiła w tv i w gazecie nie musiała tego robić ale nie ulega wątpliwości , że wypadało to zrobić zrobiła to i

o co Wam chodzi ?? :roll:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”