XIV Turniej o Memoriał im. M. Gliszczyńskiej
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Jeśli chodzi o kluby, to znam ŁKS - który w nazwie sekcji koszykarek będzie miał również nazwę sponsora "Simens AGD".
Jeśli Ty słyszałeś o klubie "Simens AGD", a tymbardziej "AGD" - którego sponsorem jest ŁKS również występujący w nazwie - to gratuluję... - także finansowego poczucia humoru - byle się o tym komornik nie dowiedział...
Jak sądzę łatwo można sprawdzić jak nazywa się klub, choćby w PZKosz czy PLKK.
Rozumiem natomiast, że jako kibic z Chełmna łapiesz się jak tonący brzytwy tej okazji do internetowego dymienia z ełkaesiakami - wiedząc, że są przywiązani do nazwy swego klubu i niesamowicie ją szanują. Wszystko jedno co - byleby zrobić przykrość - prawda? - dobra...
Ps. Niepotrzebnie widzę, o ile się nie mylę na Twój apel, usuwałem z wszelkich postów nazwę PWSZ - tylko dlatego, że o to prosiłeś. To co prezentujesz teraz to już nawet nie dowcip - to po prostu chamstwo, ale "jaki kraj, taki obyczaj"...
Jeśli Ty słyszałeś o klubie "Simens AGD", a tymbardziej "AGD" - którego sponsorem jest ŁKS również występujący w nazwie - to gratuluję... - także finansowego poczucia humoru - byle się o tym komornik nie dowiedział...
Jak sądzę łatwo można sprawdzić jak nazywa się klub, choćby w PZKosz czy PLKK.
Rozumiem natomiast, że jako kibic z Chełmna łapiesz się jak tonący brzytwy tej okazji do internetowego dymienia z ełkaesiakami - wiedząc, że są przywiązani do nazwy swego klubu i niesamowicie ją szanują. Wszystko jedno co - byleby zrobić przykrość - prawda? - dobra...
Ps. Niepotrzebnie widzę, o ile się nie mylę na Twój apel, usuwałem z wszelkich postów nazwę PWSZ - tylko dlatego, że o to prosiłeś. To co prezentujesz teraz to już nawet nie dowcip - to po prostu chamstwo, ale "jaki kraj, taki obyczaj"...
Hersi pisze:Lisu pisze:Matii czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka wiem ale abyś więcej nie bładził powiem że nie istnieje taki klub jak AGD Łódź. Jest ŁKS Siemens AGD Łódź. Wiem, że dla Ciebie to żadna różnica, ale dla mnie na przykład tak!
... a zresztą i tak Ty i inne "lotosy" tego nie zrozumiecie.
No ale wy tacy ortodoksyjni kibice pozwoliliście, żeby doklejono wam nazwę sponsora do nazwy klubu? Gdzie wasz honor?
Pozwoliliśmy dokleić, to dla nas nic nowego. Zresztą byliśmy jako jedni z pierwszych z "doklejanym" sponsorem. Nie pozwalamy zmienić - tym różnimy się od klubów nie posiadających własnej tożsamości.
Ps. A... jeszcze "wasz", w stosunku do Was - napewno pisalibyśmy z wielkiej litery. Tym również się różnimy...
-
max
-
max
Majonez nie zalezy mi na tym abym byl dla ciebie kims.Jestem gosciem na tym forum dlatego tez nie widze potrzeby logowania.Tak tylko pozwolilem sobie skomentowac twoją wypowiedz.Regulamin nie zabrania komentowac gosciom.Atmosfera na tym forum jest chora kazdy kazdemu stara sie dopiec.Jak czlowiek pisze AGD bo tak sie nazywa klub to juz jest problem.Ludzie smiejcie sie z tego.Ja sie smieje z nazwy swojego klubu a dla was to jest wielki problem, no coz ...
-
max
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Widzisz Majonez kiedys ktos napisal ze dla niego zawsze bedziemy MEBLOTAPEM... natomiast nazwa klubu to Meblotap AZS Chełm z czego tak jak u Was LKS ma miejsce w lidze tak u nas ma to miejsce w lidze AZS, Ale mimo wszystko duzo ludzi gdy chce napisac o klubie z Chelma pisze MEBLOTAP
i ja nie mam im tego za zle
Mi sie bardzo spodobala nazwa AGD Łódź
hehe
Mi sie bardzo spodobala nazwa AGD Łódź
Ostatnio zmieniony 23 września 2005, 22:59 przez Matii, łącznie zmieniany 1 raz.
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Lisu pisze:Matii czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka wiem ale abyś więcej nie bładził powiem że nie istnieje taki klub jak AGD Łódź. Jest ŁKS Siemens AGD Łódź. Wiem, że dla Ciebie to żadna różnica, ale dla mnie na przykład tak!
Widzie Lisu ze ta trudna sztuka o ktorej mowisz odnosi sie dokladnie do Ciebie bo gdybys sie zorientowal to bys zrozumial do czego zmierzam
tlumaczyc Ci nie bede, pomecz sie
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Lisu pisze:Hersi pisze:Lisu pisze:Matii czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka wiem ale abyś więcej nie bładził powiem że nie istnieje taki klub jak AGD Łódź. Jest ŁKS Siemens AGD Łódź. Wiem, że dla Ciebie to żadna różnica, ale dla mnie na przykład tak!
No ale wy tacy ortodoksyjni kibice pozwoliliście, żeby doklejono wam nazwę sponsora do nazwy klubu? Gdzie wasz honor?
No widzisz właśnie przez takich ja wy musimy się godzić na takie rzeczy. Gdzie podziali się kibice Poloni, Stilonu, Włókniarze, Staru czy ROWu? Terazm mamy fanów mebli, leków, olei, butów itd.
tak, fanow mebli, lekow, olei, butow i teraz doszli kibice z Lodzi ( PRALEK, LODOWEK, ZAMRAZALEK itd -- czyli urzadzen AGD
Matii pisze:Lisu pisze:Hersi pisze:Lisu pisze:Matii czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka wiem ale abyś więcej nie bładził powiem że nie istnieje taki klub jak AGD Łódź. Jest ŁKS Siemens AGD Łódź. Wiem, że dla Ciebie to żadna różnica, ale dla mnie na przykład tak!
No widzisz właśnie przez takich ja wy musimy się godzić na takie rzeczy. Gdzie podziali się kibice Poloni, Stilonu, Włókniarze, Staru czy ROWu? Terazm mamy fanów mebli, leków, olei, butów itd.
tak, fanow mebli, lekow, olei, butow i teraz doszli kibice z Lodzi ( PRALEK, LODOWEK, ZAMRAZALEK itd -- czyli urzadzen AGD)
Mylisz sie to wY krzyczycie na meczach "Meblotap" U nas nigdy nie byłó słychac Żywca, Sommer Komfortu ani nie będzie Siemensa. Naszym klubem jest ŁKS chocbyś nie wiem jak się złościł.
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
majoneez pisze:Matii pisze:Lisu pisze:Hersi pisze:Lisu pisze:Matii czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka wiem ale abyś więcej nie bładził powiem że nie istnieje taki klub jak AGD Łódź. Jest ŁKS Siemens AGD Łódź. Wiem, że dla Ciebie to żadna różnica, ale dla mnie na przykład tak!
tak, fanow mebli, lekow, olei, butow i teraz doszli kibice z Lodzi ( PRALEK, LODOWEK, ZAMRAZALEK itd -- czyli urzadzen AGD)
Mylisz sie to wY krzyczycie na meczach "Meblotap" U nas nigdy nie byłó słychac Żywca, Sommer Komfortu ani nie będzie Siemensa. Naszym klubem jest ŁKS chocbyś nie wiem jak się złościł.
a kto sie zlosci ? :>
ja od momentu jak przeczytalem nowa nazwe Waszego klubu odrazu humor sie poprawil ( tak na poczatku dnia ) i trzyma do teraz
MY SIE NIE PODDAMY LODÓWKI AGD SIEMENS POKONAMY !!!!!!!
Nas krzyczących "Simens", machających szalikami czy flagami z nazwą "Simens" nie widziałeś i nie zobaczysz - także być może jesteście fanami Mebl(i)otapu - bo my ŁKS-u byliśmy, jesteśmy i jednak pozostaniemy.
Nie masz za złe piszącym "Meblotap" - znaczy nie sprawia Ci to przykrości, zgadzasz się z tym, akceptujesz i możemy tak pisać. My nie akceptujemy nazwy AGD Łódź - a Ty jej użyłeś. Twój wybór - niektórzy wycierają nos w husteczkę, inni w rękaw... i ja to rozumiem.
Nie masz za złe piszącym "Meblotap" - znaczy nie sprawia Ci to przykrości, zgadzasz się z tym, akceptujesz i możemy tak pisać. My nie akceptujemy nazwy AGD Łódź - a Ty jej użyłeś. Twój wybór - niektórzy wycierają nos w husteczkę, inni w rękaw... i ja to rozumiem.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”