Cóż, pierwsze miejsce u mnie będzie miała właśnie Semmler ale jako że można oddać pięć głosów to na pewno jeszcze uwzględnię panią Kuncewicz i trzy inne zawodniczki alejakie to już tajemnica
MISS BASKET 2008 - dyskusje
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
Sto procent racji z tym pisaniem, że ktoś to żart.. Podoba się - można coś napisać, nie podoba się - lepiej przemilczeć i oddać głos na swoją faworytkę
Cóż, pierwsze miejsce u mnie będzie miała właśnie Semmler ale jako że można oddać pięć głosów to na pewno jeszcze uwzględnię panią Kuncewicz i trzy inne zawodniczki alejakie to już tajemnica

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
koszykarz pisze:po to temat DYSKUSJI - by oceniac kto ma szanse a kto nie![]()
Czy Semmler jest przeciętna ??? To nie mój typ ale każdy przyzna że emanuje kobiecością i sexapilem na każdym kroku. a już na pewno bardziej niż Breitreiner
Co ma piernik do wiatraka
I co miał znaczyć ten głupi uśmieszek przy nazwisku Banany ??
Osobiście narazie mam 2-ie faworytki. Katke Zohnovą i Ewelinę Gale.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
koszykarz
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
koszykarz pisze:
Jeśli nie będzie decydowac lokalny patriotyzm to Semmlerowa powinna to wygrac.....![]()
OLA to moja faworytka
koszykarz pisze:co do Gali - bynajmniej u mnie nie decyduje lokalny patriotyzm - ale dziewczyna jest zwyczajnie piekna...
Na pewne sporo punktów dam OLi Semmler - poza tym Kasia Szymanska , Katarina Ristic no i jeszcze ktos...
Gubie się już w twoich wypowiedziach...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Czas na zgłaszanie kandydatek się zakończył!!! Teraz ewentualnie do konkursu mogą zostać zgłoszone kandydatki na wniosek Jury plebiscytu.
Przypominam że kampania wyborcza kończy się 03.01.2009 roku tak więc promotorzy - czasu coraz mniej na zaszokowanie wszystkich jakimiś ekstra fotkami!!!!
Przypominam że kampania wyborcza kończy się 03.01.2009 roku tak więc promotorzy - czasu coraz mniej na zaszokowanie wszystkich jakimiś ekstra fotkami!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie: