Co słychać w Gdyni?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

swatch
Amator

Postautor: swatch » 28 sierpnia 2008, 11:49

walker pisze:A wiesz gdzie to stanowisko mogę zobaczyć? Chyba że tylko telefonicznie z Prezesem Ludwiczukiem rozmawiałeś. :D Chodzą słuchy EG ma spróbować sie dogadać z Gdynią...(podobno stanowisko PLKK)

Zobaczysz to za kilka dni na boiskach FGE... :D

I zaznaczam, ze Gala nie zagra w Gdyni...a gdzie bedzie na 100% grala, to ja sie nie wypowiadam, bo nie wiem:P
^^

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 sierpnia 2008, 12:04

walker pisze:A wiesz gdzie to stanowisko mogę zobaczyć? Chyba że tylko telefonicznie z Prezesem Ludwiczukiem rozmawiałeś. :D Chodzą słuchy EG ma spróbować sie dogadać z Gdynią...(podobno stanowisko PLKK)

No właśnie!!!! Chodzą słuchy.... :lol: :lol: :lol: śmieszne i dziecinne.... :lol: :lol: :lol: Chodzą słuchy,że unmarried woman Ewelina Gala trenuje cały czas w Toruniu!!!! :P :P :P
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

walker
Amator

Postautor: walker » 28 sierpnia 2008, 13:25

trenuje na 100% w Toruniu,tylko pytanie czy dostanie licencje na grę w tym klubie od pierwszej kolejki...
AG

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 sierpnia 2008, 14:04

walker pisze:trenuje na 100% w Toruniu,tylko pytanie czy dostanie licencje na grę w tym klubie od pierwszej kolejki...

a co Ty jej tej licencji nie dasz czy Krawczyk? :lol: :lol: :lol:

walker
Amator

Postautor: walker » 28 sierpnia 2008, 15:02

tak samo ja mogę jej nie dać jak Ty możesz jej dać licencje :D ale nie podpalaj się ,ja po prostu czekam i przyglądam sie rozwojowi sytuacji-no nie co dziennie koszykarki podpisują dwa kontrakty.a że mam inną opinie na temat tej młodej "gwiazdy"...chyba mogę ????czy to tylko prawo takich znawców basketu z licznikiem post. powyżej mojego licznika :D :D :D
AG

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 sierpnia 2008, 15:07

walker pisze:tak samo ja mogę jej nie dać jak Ty możesz jej dać licencje :D ale nie podpalaj się ,ja po prostu czekam i przyglądam sie rozwojowi sytuacji-no nie co dziennie koszykarki podpisują dwa kontrakty.a że mam inną opinie na temat tej młodej "gwiazdy"...chyba mogę ????czy to tylko prawo takich znawców basketu z licznikiem post. powyżej mojego licznika :D :D :D

KOLEGO!!! Dajesz wszystkim do zrozumienia,jaki to Lotos i pan Krawczyk jest wszechmocny pożyjemy zobaczymy czy w tym wypadku dacie radę :lol: :lol: :lol: i nie wypisuj,że chodzą słuchy,bo forumowiczów interesuja raczej sprawdzone informacje!!!! a informacją sprawdzoną jest fakt,ze Ewelina Gala na chwilę obecną czy ci sie to podoba lub nie przebywa w Toruniu!!! i nie strasz prosze zabraniem licencji,bo to dziecinnada :lol: :lol: :lol:
PS.Resztę Twojego postu przemilczę..... :wink: :wink: :wink:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 28 sierpnia 2008, 15:23

matrix pisze:
walker pisze:trenuje na 100% w Toruniu,tylko pytanie czy dostanie licencje na grę w tym klubie od pierwszej kolejki...

a co Ty jej tej licencji nie dasz czy Krawczyk? :lol: :lol: :lol:

Ewelina Gala od początku sierpnia trenuje z zespołem Energi - i PLKK czy PZKOSZ nie ma tu nic do gadania ...

To zawodniczki decydują gdzie chcą grać. ..

a pomysł z karencją równie glupi jak wystawienie rezerw gdyńskich ...
i tyle w tym temacie

walker
Amator

Postautor: walker » 28 sierpnia 2008, 15:24

może jak dla mnie być w Barcelonie,Moskwie czy w Tokio-nie piszę ,że Krawczyk nie da jej licencji tylko PLKK nie przyzna jeżeli zawodniczka nie dogada sie z klubem(z Gdynią) na temat rozwiązania kontraktu-bo taki podpisała i to już po ukończeniu 18roku życia.Jak napisałem że wiem to byłem wszechwiedzący jak piszę że podobno albo chodzą słuchy to jestem dzieckiem-prawda czasem po prostu leży pośrodku,ale nie miedzy Toruniem a Łodzią ... :D :D
AG

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 sierpnia 2008, 15:32

ale sam wiesz człowieku to co wie każdy,że krawczyk i plkk to jedno. Rozbrajające.... :lol: :lol: :lol:

walker
Amator

Postautor: walker » 28 sierpnia 2008, 15:52

Panowie z plkk to przecież Wrocław,jak byś napisał o pzkoszu to może by było ziarnko prawdy bo Prezes Krawczyk jest tam Vice odpowiedzialnym za koszykówkę damską(głównie reprezentacje).Nie mówię ze w PLKK sie z nim nie liczą bo tak nie jest,ale nie dorabiałbym jakiś spiskowych teorii bo to jest śmieszne tak jak gadanie o kradnięciu młodych koszykarek przez MK.Tak jak każda koszykarka i Ewelina ma wybór gdzie chce grać w danym sezonie ale to nie żywot kota...nie można podpisać 7kontraktów.
AG

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 28 sierpnia 2008, 17:23

Dzieci znajdźcie sobie inną piaskownicę.
Moderatorów upraszam o posprzątanie trochę w wątku i trzymanie go jakoś na poziomie.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 sierpnia 2008, 17:51

drodzy panowie z Torunia i Gdyni:]
nie mam ochoty( i myslę, że nie tylko ja) czytać w kazdym możliwym wątku na tym forum o sprawie Lotos PKO BP SA-Gala więc grzecznie proszę darujcie sobie.

mawi
Żak

Postautor: mawi » 28 sierpnia 2008, 22:26

popiierm-tylko konkrety a nie tra la la

koszykarz

Postautor: koszykarz » 29 sierpnia 2008, 12:27

mawi pisze:popiierm-tylko konkrety a nie tra la la

ja także POPIERAM !!! Tym bardziej że wszystko jest jasne z tym gdzie ona będzie grała...

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 01 września 2008, 09:17

http://lotospkobp.pl/zespol.php Popatrzcie na skład drużyny wszystkie nowe zawodniczki już są. 8) Nawet Catchings !! :)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”