Co słychać w Gorzowie?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Gorzowie?
a moze jest inne dno tej sprawy? Czwarte miejsce na świecie wiec i być moze lepsze oferty pracy dla Jeleny. Poki co proponuje szukac zastepstwa za ta zawodniczkę. Bo raczej ta zawodniczke już w Polsce nie zobaczymy
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
I tu Cię zmartwię gdyż Jelena na niedziele ma zabukowany bilet i jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie (czyt. mega kontrakt przebijający ten z Gorzowa kilkukrotnie) to w przyszły weekend Leuczanka zagra w meczach z Lesznem i Poznaniem. Po dzisiejszych wyczynach Piekary w meczu z Widzewem powiem tak: NARESZCIE!.
Twoje wątpliwości mają ujście w plotkach jakie krążą w gorzowskim środowisku, jakoby AZS miał dostać 500 tys. (nie jestem pewien w jakiej walucie ale chyba polish złoty) za odstąpienie kontraktu z Jeleną. Jednakże jak to mówią plotka to tylko plotka i nie wiele ma wspólnego z rzeczywistością. Także czekamy z utęsknieniem na centra z prawdziwego zdarzenia. A nóż Piekara weźmie się do roboty jak będzie grała ogony przy dobrej dyspozycji Leuczanki.
Twoje wątpliwości mają ujście w plotkach jakie krążą w gorzowskim środowisku, jakoby AZS miał dostać 500 tys. (nie jestem pewien w jakiej walucie ale chyba polish złoty) za odstąpienie kontraktu z Jeleną. Jednakże jak to mówią plotka to tylko plotka i nie wiele ma wspólnego z rzeczywistością. Także czekamy z utęsknieniem na centra z prawdziwego zdarzenia. A nóż Piekara weźmie się do roboty jak będzie grała ogony przy dobrej dyspozycji Leuczanki.
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
tadziu pisze:I tu Cię zmartwię gdyż Jelena na niedziele ma zabukowany bilet i jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie ..........
A tu potwierdzenie tego, co napisał tadziu (to napisała dzisiaj Jelena na swoim blogu):
"Через пять дней буду уже в Польше. И буду играть. Знакомиться с городом, с новой командой, раскладывать сумки. Это баскетбол... "
[ Za pięć dni będę już w Polsce. Będę grała. Będę zapoznawała się z miastem, z nową drużyną, będę rozkładała torby (podróżne). To jest koszykówka... ]
---------------------------------------------------
42595
.
TVP 3 Bydgoszcz będzie transmitować mecz w sobotę o 19 (wg programu tv). Myslicie,że jest szansa załapać się na sygnał i obejrzeć w TVP Gorzów?
Szczerze mówiąc szanse są zerowe.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
alexa0000 pisze:TVP 3 Bydgoszcz będzie transmitować mecz w sobotę o 19 (wg programu tv). Myslicie,że jest szansa załapać się na sygnał i obejrzeć w TVP Gorzów?
Z tego co Madej podczas meczu mówił to ma być transmisja w TVP Gorzów.
A co do Leuczanki to jeden to jedna rzecz mnie zastanawia. Czy czasem tak nie było ze miała poprostu przyjechac w ta niedziele i poprostu przyjedzie w terminie. Jak wczesniej gdzies moglismy przeczytac ( jednym z powodów na który Ona zdecydowała się na kontrakt w Gorzowie był troszeczke dłuższy odpoczynek [bardzo jej to pasowalo jak sie wypowiadala]). A wątpie czy inne klubu by odpuściły jakby to chodziło tylko o tydzien odpoczynku po mistrzostwach.
Mi się wydaje ze 2 tygodnie to czas na jaki sie umawiali nasi działacze z nia (ale to sa moje tylko przypuszczenia).
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Z tego co przewertowałem wywiady to Maciejewski we wrześniu jakoś na początku mówił że miała 2 tyg mieć po mistrzostwach więc chyba wszystko się zgadza
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
O Kalanie:
gazetalubuska.pl
Teraz sen z oczu szkoleniowców spędza kontuzja Kalany Greene, doznana w środowym meczu. - Niestety, wystąpił wysięk w stawie skokowym i jej występ w następnym meczu stoi pod znakiem zapytania - powiedział nam wczoraj trener Maciejewski.
gazetalubuska.pl
Kozak w necie - pizda w świecie!

eh następne minuty dla Klaudii może teraz się nie spali
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Magazyn A-Zet-eS odc 2 (relacja z meczów w Pruszkowie i z Widzewem).
http://gorzowska.tv/a155,a-zet-es.html
http://gorzowska.tv/a155,a-zet-es.html
friel pisze:to będzie w tv czy nie ?
nie wiem czy będzie w tv,ale chyba będzie tutaj: http://www.gorzowska.tv/a141,live.html
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...
Eve pisze:friel pisze:to będzie w tv czy nie ?
nie wiem czy będzie w tv,ale chyba będzie tutaj: http://www.gorzowska.tv/a141,live.html
działa komuś ta transmisja?
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...
.
Nie działa, można tylko przeczytać wielki napis OFFLINE. I szkoda na to czasu.
Podobnie bywało w poprzednim sezonie. Najpierw szumne zapowiedzi, a potem kicha.
I nawet na ich stronie nie ma obecnie żadnej informacji, że coś jest nie tak. Porażka.
.
Nie działa, można tylko przeczytać wielki napis OFFLINE. I szkoda na to czasu.
Podobnie bywało w poprzednim sezonie. Najpierw szumne zapowiedzi, a potem kicha.
I nawet na ich stronie nie ma obecnie żadnej informacji, że coś jest nie tak. Porażka.
.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
A Leuczanka zameldowala się juz w Gorzowie (informacja dla tych co kazali nam się rozgladac za inna srodkowa
).
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”