gostekk pisze:Sylwia nie będzie grała w Pabianicach w tym sezonie ale (mam nadzieję) nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Tego się nie spodziewałem. Mam nadzieję że to nie ostateczna decyzja.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Mikey pisze:No tak znowu odpadamy w przedbiegachgostekk pisze:Narazie mogę napisać tyle, że ten 1 klub z wpisu Szymona (na dzień dzisiejszy) nie jest brany pod uwagę.. Ala nam tu gostku zagadki fundujesz
Sory że tak rozkminiamy temat ale to te zma swój urok, kto trafi kto spudluje

No sory ale teraz to ty przesadzasz, jeśli uważasz że Krupa jest rozgrywajacą poziomu Sylwii to nie mam więcej pytań... tegoroczne play-offy pokazały jakie to one są "równe". Widzialem mecze w Pabianicach z Lotosem na żywo (i to co wyprawiała Krupa)i niech sie też wypowiedzą kibice Wlokniarza kto ich zdaniem zaslużył na zatrzymanie w zespole.hellraiser pisze:Przesadzacie.
Sylwia i Krupa to zawodniczki na tym samym poziomie.

chcecie aby Perełka się cofała.

Mikey pisze:(...)Teraz gdy przygotowania do sezonu nie są zlamane wychodzeniem z kontuzji nowy sezon bedzie na pewno skuteczniejszy w jej wydaniu.
simon pisze: (...)
Nie widzę żadnych merytorycznych przesłanek do poparcia słuszności wyboru Krupy zamiast Sylwii. Począwszy od zamieszkania, przywiązania, kosztów utrzymania, sportowej klasy, widoków na "jeszcze", zadowolenia i poparcia środowiska, sympatii kibiców oraz całego jeszcze szeregu aspektów...
Mikey pisze: (...) Nawet w slabszej formie Syla lepiej dyryguje drużyną, a przede wszystkim bierze ciężar gry na siebie. Kibice Włokniarza pamietają jak Krupa zawalila mecz z Lotosem bodajże wykonując szereg bezmyślnych akcji z rzędu(bez głowy, bez zastanowienia). Syla miala na pewno najcięższy sezon od lat. Teraz gdy przygotowania do sezonu nie są zlamane wychodzeniem z kontuzji nowy sezon bedzie na pewno skuteczniejszy w jej wydaniu.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 137 gości