I runda PO: Lotos Gdynia - Lider Pruszków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
I runda PO: Lotos Gdynia - Lider Pruszków
Czwartek, 17.03.2011
g.18:00
g.18:00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: I runda PO: Lotos Gdynia - Lider Pruszków
Durne Asseco
przez nich jako jedyni gramy w czwartek i automatycznie wyjazd przesuwa się z soboty na niedzielę

- Łukasz_UFB
- Młodzik
Czyli dalej będziemy musieli czekać na kibiców gości w liczbie lepszej jak 3?
Powiem Ci - że takiej pewności siebie w artykule zapowiadającym mecz (tym na Waszej stronie) to dawno nie widziałem - już nawet napisali że 2 mecze będą
Powiem Ci - że takiej pewności siebie w artykule zapowiadającym mecz (tym na Waszej stronie) to dawno nie widziałem - już nawet napisali że 2 mecze będą
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Jaka pewność siebie?
Napisali tam nieprawdę? Przecież przed nami dwa spotkania a czy będzie trzecie - zobaczymy, pokażą to te dwa mecze. Chyba, że oczekujesz tekstu typu "przed nami dwie porażki" z Liderem Pruszków... 

- Łukasz_UFB
- Młodzik
Właśnie odebrałem to w drugą stronę... Że najpierw rozgromiliśmy, potem wszyscy się na nas uwzięli i porażka mimo wieeelkiej walki - a teraz dwa mecze i siup do 1/2 

Panowie dajcie spokój. Licytujecie się jak przedszkolaki. Przecież to parkiet ( a raczej drużyny na parkiecie) rozstrzygną kto awansuje do 1/2. Pozostaje mieć tylko nadzieję że sędziowie nie będą "ciągnąć za uszy" Lotos.
Ta drużyna jest na tyle silna że bez "pomocy" sędziów może pokonać nie tylko Lidera ale i drużyny z samego czubka tabeli.
Tym nie mniej tekst autorstwa pani......nie pamiętam jej nazwiska (i chyba nie warto pamiętać) jest najzwyczajniej w świecie tendencyjny. To użalanie się nad zmęczeniem drużyny po ciężkim powrocie pociągiem z meczu pucharowego
A kogo to obchodzi że w klubie Lotos zaskoczeniem jest iż w zimie (szczególnie trudnej i ciężkiej jak mijająca) warunki atmosferyczne zmieniają się bardzo często. Należało mieć na uwadze to że powrót samolotem może być utrudniony lub wręcz niemożliwy i dużo wcześniej przełożyć mecz na inny termin.
Przypomina mi to trochę sytuację z drogowcami, we wrześniu są przygotowani do zimy.A kiedy w grudniu spadnie śnieg oni są totalnie zaskoczeni bo chyba nie przewidzieli że w środku zimy może spaść śnieg i złapać mróz

Wracając do meczu, ja mam nadzieję ze Lider wzniesie się na wyżyny i wyjdzie z tych pojedynków obronną ręką, ale czy tak będzie? Czas pokaże.
Ta drużyna jest na tyle silna że bez "pomocy" sędziów może pokonać nie tylko Lidera ale i drużyny z samego czubka tabeli.
Tym nie mniej tekst autorstwa pani......nie pamiętam jej nazwiska (i chyba nie warto pamiętać) jest najzwyczajniej w świecie tendencyjny. To użalanie się nad zmęczeniem drużyny po ciężkim powrocie pociągiem z meczu pucharowego
Przypomina mi to trochę sytuację z drogowcami, we wrześniu są przygotowani do zimy.A kiedy w grudniu spadnie śnieg oni są totalnie zaskoczeni bo chyba nie przewidzieli że w środku zimy może spaść śnieg i złapać mróz
Wracając do meczu, ja mam nadzieję ze Lider wzniesie się na wyżyny i wyjdzie z tych pojedynków obronną ręką, ale czy tak będzie? Czas pokaże.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Jest gdzies na necie transmisja meczu ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
A.R.C.H.I. ball
- Młodzik
http://sporttv.com.pl/?p=614
Transmisja
(lepiej wyłącz głos, bo aż nie można słuchać tego komentatora !!!)
Transmisja
po co tak długo trzyma Mielocha,która nic nie gra
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Narazie stawiamy niezłe warunki ekipie MP - tylko gdyby tak Mosby trafiała z gry a nie tylko z wolnych (chociaż dobrze że te trafia) 

Łukasz_UFB pisze:Narazie stawiamy niezłe warunki ekipie MP - tylko gdyby tak Mosby trafiała z gry a nie tylko z wolnych (chociaż dobrze że te trafia)
niech jeszcze Brittany pomoże....
Pruszków 18/18 z wolnych w pierwszej połowie... fiu fiu...
ajaja pisze:Pruszków 18/18 z wolnych w pierwszej połowie... fiu fiu...
od kogoś się uczą.
- Łukasz_UFB
- Młodzik
To co wyprawiają organizatorzy meczu - chociazby wobec kibiców z Pruszkowa - to przechodzi ludzkie pojęcie... Więcej szczegółów od Rafiego jak wróci - ale jeden z naszych wyprowadzony, bo zwrócił uwage stolikowemu w przerwie że komputer służy do statystyk a nie nagrywania muzyki - czy coś takiego
O tym co czasem potrafią zagwizdać sędziowie - czasem też w drugą strone - szkoda gadać
Walczymy!
O tym co czasem potrafią zagwizdać sędziowie - czasem też w drugą strone - szkoda gadać
Walczymy!

Gratulacje, mimo porażki, dla Pruszkowa. Nie sądziłem ze będzie w stanie tak postraszyć Lotos i to na jego parkiecie. Tym niemniej spodziewam sie ze w rewanżu Gdynia wygra łatwiej.
PS. Zmiany w ostatniej minucie Babkina do ataku, Wright do obrony w ostatniej minucie - mocne
PS. Zmiany w ostatniej minucie Babkina do ataku, Wright do obrony w ostatniej minucie - mocne
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”