Fanatsy WNBA 2011
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Fanatsy WNBA 2011
Pomału zbliża się kolejny sezon WNBA wiec można pomyśleć i o fantasy WNBA. Jeśli o mnie chodzi to uważam że możliwości gry na takiej zasadzie jak w ostatnich 3 latach się wyczerpały. Po prostu - zespołów pomału ubywa, a nie widzę sensownego sposób dodawania nowych zespołów do zasadniczej gry. Dlatego jestem gotów prowadzić grę, ale pod warunkiem rozpoczęcia "od nowa", czyli:
- nowy podział na grupy (ich ilość zależna od chętnych, optimum IMO 6-7 zespołów w grupie)
- nowy draft (przy czym kolejność zgodna z miejscami zajętymi w ostatnich rozgrywkach)
- odgórnie przyjęty cykl 3-letni. Tzn w 2 kolejnych sezonach skład grup byłby taki jak w tym (oczywiście jeśli ktoś by zrezygnował to w jego miejsce mogłaby się do gry dostać nowa osoba), przed każdymi rozgrywkami prawo do zatrzymania po 5 zawodniczek, pozostałe idą do 3-runowego draftu (tu jako pierwsza wybierałby najgorszy zespól)
Na akceptacje takich zasad, lub na propozycję innych rozwiązań czekam do końca najbliższej soboty. Równocześnie proszę o zgłaszanie się chętnych do gry.
- nowy podział na grupy (ich ilość zależna od chętnych, optimum IMO 6-7 zespołów w grupie)
- nowy draft (przy czym kolejność zgodna z miejscami zajętymi w ostatnich rozgrywkach)
- odgórnie przyjęty cykl 3-letni. Tzn w 2 kolejnych sezonach skład grup byłby taki jak w tym (oczywiście jeśli ktoś by zrezygnował to w jego miejsce mogłaby się do gry dostać nowa osoba), przed każdymi rozgrywkami prawo do zatrzymania po 5 zawodniczek, pozostałe idą do 3-runowego draftu (tu jako pierwsza wybierałby najgorszy zespól)
Na akceptacje takich zasad, lub na propozycję innych rozwiązań czekam do końca najbliższej soboty. Równocześnie proszę o zgłaszanie się chętnych do gry.
Ostatnio zmieniony 26 września 2011, 12:13 przez Greebo, łącznie zmieniany 1 raz.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
reaktywacja
- Junior
Re: Fanatsy WNBA 2011
ja też się zgłaszam
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
i will play...
Zgłaszam się
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
I ja się zgłaszam.
PS. Coś mało osób, a termin chyba dzisiaj upływa?
PS. Coś mało osób, a termin chyba dzisiaj upływa?
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
i ja!
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
no to ja się też zgłaszam
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje,ale nikt do końca jej nie rozumie...
http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)
http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)
ja również
Przyjmuje że gramy na takich zasadach jak zaproponowałem. Zgłaszać sie można jeszcze przez 2 tygodnie, tzn do końca soboty 21-ego maja.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
zgłaszam się.
oczywiście obecny
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”