Finał TBLK oraz mecze o brąz
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Finał TBLK oraz mecze o brąz
Sobota, 14.03.2015
16:00 Wisła Kraków - Ślęza Wrocław
17:45 CCC Polkowice - AZS Gorzów
18:00 Energa Toruń - ROW Rybnik
Poniedziałek, 16.03.2015
18:00 Artego Bydgoszcz - MKK Siedlce
16:00 Wisła Kraków - Ślęza Wrocław
17:45 CCC Polkowice - AZS Gorzów
18:00 Energa Toruń - ROW Rybnik
Poniedziałek, 16.03.2015
18:00 Artego Bydgoszcz - MKK Siedlce

Re: PLAYOFF TBLK 2014/2015
Ciekawie tylko w jednej parze.
Wie ktoś czy będzie transmisja z Polkowic?
Transmisji TV nie bedzie. Chyba tylko na Radio Zachód ewentualnie mozna liczyć
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Gorzowiaki zagraly bardzo slabe spotkanie, bez wielkiego pomyslu na gre. Brawa naleza sie Rusinowi ktory doskonale rozpracowal nasz zespol
Pytanie... od kiedy na halach uzywa sie pneumatycznych trabek rodem ze stadionow zuzlowych ( ktore defakto zostaly z nich wycofane). Kultura dopingu PolkoWickich kibicow - (W)- jak Wiocha do potegi n-tej.
Pytanie... od kiedy na halach uzywa sie pneumatycznych trabek rodem ze stadionow zuzlowych ( ktore defakto zostaly z nich wycofane). Kultura dopingu PolkoWickich kibicow - (W)- jak Wiocha do potegi n-tej.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:
Zgadzam się w 100% używali już tego będąc w Toruniu. 15 nieumiejących dopingować gamoni tylko trąbiących (pewno te trąbki za ostatnią już kasę od Miłka) przy akcjach ofensywnych rywala. Tak samo zachowują się więźniowie z Potulic w Bydgoszczy (obrotność pana Kotewicza nie zna granic). Mieli na Glinkach kiedyś syrenę, a jak Toruń przywiózł do Bydgoszczy dwa tego typu urządzenia usłyszeliśmy, że regulamin mówi o zakazie używania syren na meczu
PS. Była zawodniczka Artego powie mi nieraz nie dwa, że Artego ma kibiców
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Myślałem, że gorzej jak w Polkowicach to nasz zespół zagrać nie może. Mówiłem sobie bo to swoja hala, swoi kibice więc o ile nie wygrana to przynajmniej będzie walka do ostatnich minut. Jak bardzo się pomyliłem...
To co nasze panie dziś wykonały to jest jakiś ponury żart. 23% z gry? 3 asysty...co to ma być?
Tak jak byłem pozytywnie zaskoczony że AZS tak fajnie grał w rundzie zasadniczej to play-offami jestem po prostu zniesmaczony. Ja rozumiem że Polkowice to zespół dobrze zorganizowany w obronie, ale to nie jest Wisła...Poza tym w RZ jakoś potrafiliśmy z nimi grać jak równy z równym, a teraz co Maciejewski zapomniał jak się gra z tą drużyną? Rozumiem jeden mecz tak wtopić ale dwa z rzędu tydzień po tygodniu i u siebie bardziej niż u nich to jakaś kpina..
Wielka szkoda bo te play-offy zamazały mi dobry obraz naszej drużyny w tym sezonie.
Aha i mam nadzieję, że to był ostatni sezon Piekarskiej w Gorzowie.
To co nasze panie dziś wykonały to jest jakiś ponury żart. 23% z gry? 3 asysty...co to ma być?
Tak jak byłem pozytywnie zaskoczony że AZS tak fajnie grał w rundzie zasadniczej to play-offami jestem po prostu zniesmaczony. Ja rozumiem że Polkowice to zespół dobrze zorganizowany w obronie, ale to nie jest Wisła...Poza tym w RZ jakoś potrafiliśmy z nimi grać jak równy z równym, a teraz co Maciejewski zapomniał jak się gra z tą drużyną? Rozumiem jeden mecz tak wtopić ale dwa z rzędu tydzień po tygodniu i u siebie bardziej niż u nich to jakaś kpina..
Wielka szkoda bo te play-offy zamazały mi dobry obraz naszej drużyny w tym sezonie.
Aha i mam nadzieję, że to był ostatni sezon Piekarskiej w Gorzowie.
I tu się nasuwa pytanie czy dobrym pomysłem była rezygnacja z meczy o miejsca 5-8 wtedy panie maja w świadomości że jeszcze 4 mecze zagrają a tu wiadomo że nawet jak wygrają u siebie to następny mecz graja na wyjeździe i o wygrana będzie ciężko to po co się pocić, ciekaw jestem z jakim nastawieniem Rybnik zagra może odwrotnie do Gorzowa czyli kiepsko w sezonie a w play off coś zwojuje , pomarzyć można 
Niespodzianki nie było, Toruń zrobił swoje zgodnie z planem a mocnym akcentem sezon (a pewnie także przygodę z nasza liga) zakończyła A.Henry - 0/8z gry 10 strat, eval -15. Odkąd prowadzę fantasy nie przypominam sobie takiego evalu
w następnej rundzie powinna się już zacząć walka na całego - stawka gra w Eurolidze za rok.
w następnej rundzie powinna się już zacząć walka na całego - stawka gra w Eurolidze za rok.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
nie chce być wróżka oby to nie był ostatni mecz Rybnika w najbliższej przyszłości Amerykanki Metcaf i Mingo na trybunach bo kasy nie dostały ponoć, więc marnie to wygląda ale to już taka rybnicka tradycja 
No niewątpliwie od lat pierwsze słowo które się z wami kojarzy to prowizorka, cały czas działacie na zasadzie jakoś to będzie. Ale z punktu widzenia kibica Wisły fajnie by było byście jednak w tej lidze grali dalej, choćby ze względu na najbliższy dla nas wyjazd. Więc życzę byście jednak sobie poradzili z problemami finansowymi i grali dalej w tej lidze.
A wygranym tego sezonu w Rybniku powinna być Rymarenko. Zdziwiłbym się gdyby miała problemy ze znalezieniem nowego pracodawcy w naszej lidze, o ile tylko zostanie utrzymane ograniczenie w ilości zawodniczek spoza europy. W tym sezonie prezentowała się lepiej niż jakakolwiek Polka (podobnie zresztą jak i Zarycka i Dorogobuzova)
A wygranym tego sezonu w Rybniku powinna być Rymarenko. Zdziwiłbym się gdyby miała problemy ze znalezieniem nowego pracodawcy w naszej lidze, o ile tylko zostanie utrzymane ograniczenie w ilości zawodniczek spoza europy. W tym sezonie prezentowała się lepiej niż jakakolwiek Polka (podobnie zresztą jak i Zarycka i Dorogobuzova)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
bodek38 pisze:nie chce być wróżka oby to nie był ostatni mecz Rybnika w najbliższej przyszłości Amerykanki Metcaf i Mingo na trybunach bo kasy nie dostały ponoć, więc marnie to wygląda ale to już taka rybnicka tradycja
A w czym przeszkadzało rozpuścić Amerykanki w rybnickim stylu (dwukrotnie w historii ligi) do domu, kiedy utrzymanie było pewne? Leah się akurat nie dziwię, bo drugi już raz Rybnik robi ją "w bambuko" z kasą. Mierz siły na zamiary. Tego w Rybniku jednak ciągle się nie nauczyli. 16 zespołów w przyszłym sezonie? Ludzie z czym? z jakimi budżetami? No chyba, że wpisowe spadnie diametralnie.
Właśnie dziś się zastanawialiśmy gdzie Rymarenko wyląduje w przyszłym sezonie no i pojawiła sie opcja dzisiejszego rywala w końcu "lubuja" się w zawodniczkach z rybnicką przeszłością 
bodek38 pisze:Właśnie dziś się zastanawialiśmy gdzie Rymarenko wyląduje w przyszłym sezonie no i pojawiła sie opcja dzisiejszego rywala w końcu "lubuja" się w zawodniczkach z rybnicką przeszłością
a lubujemy, bo i Magda się tu sprawdziła, i Rebi. A Wy nie mieliście dziewczyn z toruńską przeszłością?:) Rymarenko? Nie wiem, już jeden błąd przed sezonem zrobiono rezygnując z Zaryckiej na rzecz Peckovej. Mi obiło się o uszy, że w Toruniu mocno polska opcja ma być, a panie z zagranicy to mają być tylko wzmocnienia. Oby
PS.O przepraszam Hollie Merideth się nie sprawdziła, Ola Chomać też. Ilona Jasnowska i Asia Chełczyńska Wam 4 miejsce wywalczyły. Zapamiętaj to bodek
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”