Czy szaliki zostały juz zamówione ??

Moderator: qBK

guruś

Czy szaliki zostały juz zamówione ??

Postautor: guruś » 22 marca 2006, 22:35

mam małe pytanie ... czy szliki zostały juz zamówione ??????

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 22 marca 2006, 23:17

A to co za guruś? Czy ja mam syna o którym nie wiem?? hehe :lol:
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 23 marca 2006, 11:36

Ale "se" facet nicka wymyślił! Musi to być strasznie groźny gościówa!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 23 marca 2006, 16:25

Jak dal mnie o on chce się podszyć pod GURU i myśli że niezauważymy rużnicy między GURUŚ A GURU hihihi pozdro for all...........................

CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ................ODRA,ODRA

Gość

Postautor: Gość » 23 marca 2006, 17:56

nie mam pojecia ale tez chce kupic nie mnie nie bylo mnie na meczu odry z lotosem wiec nie wiem

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 23 marca 2006, 17:56

KOSZMAR pisze:Jak dal mnie o on chce się podszyć pod GURU i myśli że niezauważymy rużnicy między GURUŚ A GURU hihihi pozdro for all...........................

Niestety nie ma praw autorskich do tej ksywki, chyba musi zmienić.

kacz
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: kacz » 23 marca 2006, 17:59

nie wiem czy sa zamuwione szliki ale watpie bo za malo chetnych jest chyba

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 23 marca 2006, 19:56

GURU pisze:
KOSZMAR pisze:Jak dal mnie o on chce się podszyć pod GURU i myśli że niezauważymy rużnicy między GURUŚ A GURU hihihi pozdro for all...........................

Niestety nie ma praw autorskich do tej ksywki, chyba musi zmienić.

Wiesz co w pełni popieram opinię wydzieloną z twoich ust, powinien to zrobić choćby ze względów bezpieczeństwa hihihihi............................

Prawa autorskie pilnie zastrzeżone hhihi pozdro for all.........

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 23 marca 2006, 20:28

kacz pisze:nie wiem czy sa zamuwione szliki ale watpie bo za malo chetnych jest chyba

a tyyy ku...a kto jestes ze sie wypowiadasz na temat szalikow zamowionych ?? zamawiales je?? wiec mordaaa
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 23 marca 2006, 20:43

k... co sie was tak ostatnimi czasy nasrało- chodzi o młodych!!!! Wpieprzacie sie wszędzie nawet jak nie wiecie co pisać!!! Naprawde zastanówcie sie co piszecie :evil: Chuj to kogo obchodzi kto jest najlepszy czy inne p... :evil: :evil: Włazicie w dupe wszystkim żeby sie spodobać!! dajcie sobie siana z jakimiś beznadziejnymi wpisami to to tylko miejsce zajmuje i wkurwia ogół ziomkó z brzeskiego forum. Może załoze temat "młodzi stulić ryje" napewno większa frekfencje osiagnie :evil: :evil: :evil: :evil: Więc dajcie sobie łebki siana i chuj bo wytrzymać nie moge jak takie bzdury słysze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ps. Mario nie usówaj tego postu :D :D :D :D Inaczej nie mogłem sie wyrazić, to najłagodniej jak moge :wink:
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 23 marca 2006, 21:14

MIREq pisze:k... co sie was tak ostatnimi czasy nasrało- chodzi o młodych!!!! Wpieprzacie sie wszędzie nawet jak nie wiecie co pisać!!! Naprawde zastanówcie sie co piszecie :evil: Chuj to kogo obchodzi kto jest najlepszy czy inne p... :evil: :evil: Włazicie w dupe wszystkim żeby sie spodobać!! dajcie sobie siana z jakimiś beznadziejnymi wpisami to to tylko miejsce zajmuje i wkurwia ogół ziomkó z brzeskiego forum. Może załoze temat "młodzi stulić ryje" napewno większa frekfencje osiagnie :evil: :evil: :evil: :evil: Więc dajcie sobie łebki siana i chuj bo wytrzymać nie moge jak takie bzdury słysze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ps. Mario nie usówaj tego postu :D :D :D :D Inaczej nie mogłem sie wyrazić, to najłagodniej jak moge :wink:

Widze że pana Mirqa "lekko" zdenerwowala ta sytuacja :lol: :lol:

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 23 marca 2006, 21:16

Lekko :shock: :shock: No Guru bez jaj jakieś lolki walą posty na forum i nawet nie wiedza co piszą :evil: To sie idzie nieźle wkurzyć :evil:
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 23 marca 2006, 21:50

Mam nadzieje ze to ostatni taki mój post dotyczący brzeskiego forum :evil:

Ale nie wytrzymam po raz kolejny :evil:
Koszmar ty masz swoje zdanie w jakims temacie :?: :?:
Bo nie sie nie wydaje :? Zgadzasz sie z kazdym kto napisze jakikolwiek post :!: :!: To nie jestforum zatytułowane "wchodzimy w dupe bez wazeliny" tylko "Cukierki Odra Brzeg".Nie jest to rownież kur.. "Klub wzajemnej adoracji" i nie musisz pozdrawiac wszystkich na kazdym kroku.Spoko to jest wyraz szacunku i jako takiej sympati ale nie w kazym poście do cholery (moze sie czepiam ale to równiez mnie uderzyło).Widze że pisanie bzdurnych postów (tzw spamów) na naszym forum stało się juz powaznym problemem.Chłopaki niewiem zapiszcie sie do kółka literackiego albo kupcie sobie spraye i piszcie na scianach różne głupoty :evil: Ci do których kieruje te słowa mam nadzieje ze wiedza ze to do nich.Pewien czas temu podobny temat wyniknął z innym uzytkownikiem naszego forum z mianowicie z Piotro.Jednak ten jegomośc zrozumiał o co nam chodzi i nie szczępi sie bez powodu tylko pisze jak ma cos do powiedzenia =D> Radze zrobic wam to samo bo będzie wojna.Spowodowane jest to tym że pozostali uzytkownicy maja dość wpieprzania sie z głupimi postami do powaznych tematów :evil: :!:

P.S. Dla tych co nie zrozumieli proponuje Hyde Park :evil:
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Re: Czy szaliki zostały juz zamówione ??

Postautor: MARIO » 24 marca 2006, 08:51

Chłopaki, wyluzujcie, bo będę blokował za niecenzuralne teksty :evil: 8) Proszę o kulturalną kłótnię i wypowiedzi :wink:
..you got to lose, to know how to win..

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 25 marca 2006, 00:19

GURU pisze:A to co za guruś? Czy ja mam syna o którym nie wiem?? hehe :lol:

A tak na marginesie,to żeby mi się tu żaden "igłatuś" nie pojawił (k... sześć)!!! :evil: :lol:

Wróć do „KS Odra Brzeg”