Matii
http://www.meblotapchelm.com/news.php?id=264
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Matii pisze:z powodu zaległości finansowych ze strony AZS-u Lublin.
Ana Lucia Da Silva w barwach Meblotapu...
Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś zobaczymy Ane w barwach chełmskiego zespołu.
http://www.meblotapchelm.com/news.php?id=264
simon pisze:Tzn chodzi mi o to, że jest Meblotap Chełm - jak potrzeba, a tam gdzie jest dość... niefajne słowo i niewygodny temat "zaległości", pojawia się nie wiem czemu AZS Lublin... - bez sensu, zwłaszcza, że to tekst z "oficjalki" - chyba, że finansowanie gracza było zawiłe i nie zrozumiała dla niewtajemniczonych - jeśli tak, to oczywiście o tym także chętnie posłuchalibyśmy.
Matii pisze:simon pisze:Tzn chodzi mi o to, że jest Meblotap Chełm - jak potrzeba, a tam gdzie jest dość... niefajne słowo i niewygodny temat "zaległości", pojawia się nie wiem czemu AZS Lublin... - bez sensu, zwłaszcza, że to tekst z "oficjalki" - chyba, że finansowanie gracza było zawiłe i nie zrozumiała dla niewtajemniczonych - jeśli tak, to oczywiście o tym także chętnie posłuchalibyśmy.
widzisz, jednak potrafisz zrozumiec co sie kryje... czy chetnie byscie posluchali, pewnie tak... kwestia czy ktos to Wam wytlumaczy. Sprawa wyglada tak pare lat. Sponsorem jest chelmska firma, dziewczyny graja w Chelmie, ale cala organizacja - kontraktami i placeniem zajmuje sie azs lublin. Wiec przeciez nie moge winic chelmskich firm za to ze azs lublin nie wyplaca pieniedzy. Co sie dzieje z pieniedzmi, nie wiem. Zapytajcie sie ludzi z azs lublin i trener lubelskiego.
\Hersi pisze:Matii pisze:simon pisze:Tzn chodzi mi o to, że jest Meblotap Chełm - jak potrzeba, a tam gdzie jest dość... niefajne słowo i niewygodny temat "zaległości", pojawia się nie wiem czemu AZS Lublin... - bez sensu, zwłaszcza, że to tekst z "oficjalki" - chyba, że finansowanie gracza było zawiłe i nie zrozumiała dla niewtajemniczonych - jeśli tak, to oczywiście o tym także chętnie posłuchalibyśmy.
widzisz, jednak potrafisz zrozumiec co sie kryje... czy chetnie byscie posluchali, pewnie tak... kwestia czy ktos to Wam wytlumaczy. Sprawa wyglada tak pare lat. Sponsorem jest chelmska firma, dziewczyny graja w Chelmie, ale cala organizacja - kontraktami i placeniem zajmuje sie azs lublin. Wiec przeciez nie moge winic chelmskich firm za to ze azs lublin nie wyplaca pieniedzy. Co sie dzieje z pieniedzmi, nie wiem. Zapytajcie sie ludzi z azs lublin i trener lubelskiego.
Sorry Matii, ale nie masz pojęcia o czym piszesz
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 141 gości