MISTRZOSTWA ROZPOCZĘTE!!!!!!!!!!
Moderator: Moderatorzy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
MISTRZOSTWA ROZPOCZĘTE!!!!!!!!!!
Jak oceniacie czempionat starego kontynentu w piłce nożnej??????????????
Grecja- kto to wie co oni jeszcze mogą nawywijać?????????
Hiszpania- 40lat temu mieli mistrza, 20lat temu vicemistrza, teraz- kto wie , ale mogą daleko zajść (wreszcie!!!!)
Portugalia- cienizna na maksa. Według mnie z taką beznadziejną grą to nie wyjdą z grupy.
Rosja- trzecie miejsce to chyba maks??? Chyba że Aleinitchev zacznie trafiać.
Grecja- kto to wie co oni jeszcze mogą nawywijać?????????
Hiszpania- 40lat temu mieli mistrza, 20lat temu vicemistrza, teraz- kto wie , ale mogą daleko zajść (wreszcie!!!!)
Portugalia- cienizna na maksa. Według mnie z taką beznadziejną grą to nie wyjdą z grupy.
Rosja- trzecie miejsce to chyba maks??? Chyba że Aleinitchev zacznie trafiać.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Re: MISTRZOSTWA ROZPOCZĘTE!!!!!!!!!!
Hiszpania pokazała klasę - wprawdzie tylko 1:0 ale mają olbrzymi potencjał. Grecy zagrali bardzo poukładany futbol, widać niemiecką rękę trenerską... Portugalia nie grała źle, ale tak rozregulowane celowniki... Rosja całkiem, całkiem - może coś jeszcze urwać.
A dzisiaj klasyk - Francja-Anglia stawiam na remisik bramkowy 1:1 lub 2:2.
A dzisiaj klasyk - Francja-Anglia stawiam na remisik bramkowy 1:1 lub 2:2.
Jeszcze zanim Porugalia straciła bramkę widać było, ze wyszli na boisko z poplątanymi z nerwów nogami. Spalili sie stawką, a Grecy - dla mnie rewelacja. Często jednak sie zdarza, że do finału dochodzą wcale nie ci , którzy efektownie zaczynają mistrzostwa. Dzisiaj stawiam na wygraną Anglii z Francją 2:1 
dziś jest jeszcze jedno, może mniej atrakcyjne, spotkanie: Chorwacja-Szwajcaria. W tym pojedynku stawiam na wygraną Chorwacji różnicą dwóch bramek.
Francja-Anglia może być 90 minut ciekawego widowiska, jednak może sie zdarzyć, że walka będzie toczyć się głównie w środku pola, bo ani jedna, ani druga drużyna nie będzie chciała specjalnie ryzykować. Ja stawiam na remis, bądź minimalne zwycięztwo Anglików.
Co Wy na to, aby pobawić się na naszym forum w typowanie rezultatów meczów EURO2004?
Francja-Anglia może być 90 minut ciekawego widowiska, jednak może sie zdarzyć, że walka będzie toczyć się głównie w środku pola, bo ani jedna, ani druga drużyna nie będzie chciała specjalnie ryzykować. Ja stawiam na remis, bądź minimalne zwycięztwo Anglików.
Co Wy na to, aby pobawić się na naszym forum w typowanie rezultatów meczów EURO2004?
fajne typowanie jest tutaj: www.carlsberg.pl
lub na www.lkslodz.pl ( link na dole menu po prawej stronie)
Zapraszam
lub na www.lkslodz.pl ( link na dole menu po prawej stronie)
Zapraszam
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:Viallos pisze:Dzisiaj Francja wygra z Anglią, a Zizu pokaże wszystkim swoją klasę!
jednego Zizu mamy już na forum
sam Zidane nie jest w stanie wygrać meczu (tak jak wczoraj Figo).
Kuba chyba musisz zmienić zdanie o Zizu - i pamiętaj że są tacy zawodnicy którzy potrafią sami wygrać mecz!
Nawet takie zawodniczki w naszej ekstraklasie (Trześniewska sama wygrała mecze o brąz z CCC właśnie)
Adam pisze::shock: Viva la France?![]()
![]()
grand ZIZU est genial!!! c'etait incroyable!!!
a tak na powaznie to nie zazdroszcze Anglikom tego co sami beda musieli o sobie przeczytac w prasie. mam nadzieje, ze jednak beda sie liczyc w pozniejszej fazie turnieju.
a co do Francji... jesli szczescie dalej bedzie im sprzyjac to nie widze nikogo, kto moglby ich zatrzyma. No, chyba ze Czesi w polfinale