MISTRZOSTWA ROZPOCZĘTE!!!!!!!!!!
Moderator: Moderatorzy
bardzo lubię jak przegrywają/odpadają faworyci, o ile to nie my z tym że akurat to niezmierna rzadkość (nie odpadanie ale bycie faworytem). Swoją drogą zauważmy, że mecze z udziałem od zawsze uważanych za zespoły grające piłkę finezyjną, techniczną, piękną - czyli połódniowców są o wiele, wiele marniejsze i nudniejsze od tych, w których występują zespoły ze zdecydowanie "zimniejszych" zakątków europy: Szwecja, Czechy, Holandia...
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
I kolejny raz się potwierdziło że Hiszpania nie potrafi grać w turniejach!!! Z tym że zawsze grali pięknie i odpadali a teraz nawet ich gra była beznadziejna!!!!!
Ciekawe jak dzisiaj poradzą sobie Angole z Chorwatami???? Po tym co ekipa z Bałkanów pokazała w drugiej połowie z Francją można wnioskować że będzie ciekawy mecz!!!
Ciekawe jak dzisiaj poradzą sobie Angole z Chorwatami???? Po tym co ekipa z Bałkanów pokazała w drugiej połowie z Francją można wnioskować że będzie ciekawy mecz!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Anglia dalej!!! I mimo iż nie za bardzo przepadam za tą drużyną to cieszę się że weszli do ćwierćfinałów!!! Mecze z ich udziałem są ciekawe a co ważniejsze pada sporo bramek!
Dla mnie dziś ważny dzień bo gra ITALIA!!! I trochę się boję że skandynawowie ustawią mecz.
Dla mnie dziś ważny dzień bo gra ITALIA!!! I trochę się boję że skandynawowie ustawią mecz.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Anglia dalej!!! I mimo iż nie za bardzo przepadam za tą drużyną to cieszę się że weszli do ćwierćfinałów!!! Mecze z ich udziałem są ciekawe a co ważniejsze pada sporo bramek!
No i bardzo dobrze, że Anglia gra dalej. Może ich gry nie jest najfajniejszy ale podoba mi się.
Myślę, że ustawiania nie będzie i z grupy wyjdą Włosi. No i chciałbym aby wyszli też Duńczycy bo Szwedów
Ale szkoda tych walecznych Duńczyków... już mieli mecz "na widelcu" i wtedy ten okropny błąd bramkarza... ale cóż - piłka była mokra, śliska, mocno bita no i się stało...
Tak w gruncie rzeczy to baaardzo odpowiada mi wejście właśnie Danii i Szwecji a nie Włochów, ale jakoś pasjonując się maczem poczułem się na koniec jak idjota...
Tak w gruncie rzeczy to baaardzo odpowiada mi wejście właśnie Danii i Szwecji a nie Włochów, ale jakoś pasjonując się maczem poczułem się na koniec jak idjota...
simon pisze:(...) pasjonując się maczem poczułem się na koniec jak idjota...
Ja się nie pasjonowałem - postawiłem na remis trochę kasy (szkoda, że w Polsce nie dało się postawić na 2:2
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']