MISTRZOSTWA ROZPOCZĘTE!!!!!!!!!!

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 20 czerwca 2004, 21:50

No i Hiszpania jedzie do domu!

Portugalia rozkręca się z meczu na mecz i bardzo dobrze!

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 20 czerwca 2004, 22:43

Jako ciekawostę podam że na meczu Rosja-Grecja wisi nasza flaga ŁKS ŁÓDŹ POLSKA (tak która była na MŚ w Korei). Wisi na prostej na balkonie, na lewo od środka, niestety jest słabo widoczna bo jest w tym miejscu gdzie ostro świeci słońce.

ŁKS NIE ŚPI, ŁKS JEŹDZI :lol:

kaz126
Nowy na forum

Postautor: kaz126 » 20 czerwca 2004, 23:14

No i Hiszpania za burtą :shock: fiu fiu

Dziwiły mnie tylko słowa komentatorów po skończonym meczu, że Hiszpania ma jeszcze szanse :?: Jak oni to sobie wymyślili to ja nie wiem?

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 20 czerwca 2004, 23:34

gdyby Grecja przegrala roznica 2 goli lub wiecej to wtedy by weszla Portugalia i Hiszpania :D

ŁKS nie spi, ŁKS jezdzi :D

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 czerwca 2004, 06:54

bardzo lubię jak przegrywają/odpadają faworyci, o ile to nie my z tym że akurat to niezmierna rzadkość (nie odpadanie ale bycie faworytem). Swoją drogą zauważmy, że mecze z udziałem od zawsze uważanych za zespoły grające piłkę finezyjną, techniczną, piękną - czyli połódniowców są o wiele, wiele marniejsze i nudniejsze od tych, w których występują zespoły ze zdecydowanie "zimniejszych" zakątków europy: Szwecja, Czechy, Holandia...

kaz126
Nowy na forum

Postautor: kaz126 » 21 czerwca 2004, 09:09

pietroc pisze:gdyby Grecja przegrala roznica 2 goli lub wiecej to wtedy by weszla Portugalia i Hiszpania :D

Wtedy dajmy na to byłoby w bramkach Hiszpania 2-2 ; Grecja 3-4...
tzn. najpierw decydują bramki zdobyte czy stracone, czy może (choć nie w tym przypadku) wynik bezpośredniego spotkania?

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 czerwca 2004, 09:36

najpierw decyduje różnica bramek zdobyte-stracone - czyli Hiszpania 0 a Grecja (wtedy) gorzej bo -1, jeśli różnica jest równa to zdobyte, jeśli równo to i stracone (matematyka) muszą być równe zatem mecz bezpośredni i wreszcie losowanie....

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 czerwca 2004, 11:00

I kolejny raz się potwierdziło że Hiszpania nie potrafi grać w turniejach!!! Z tym że zawsze grali pięknie i odpadali a teraz nawet ich gra była beznadziejna!!!!!
Ciekawe jak dzisiaj poradzą sobie Angole z Chorwatami???? Po tym co ekipa z Bałkanów pokazała w drugiej połowie z Francją można wnioskować że będzie ciekawy mecz!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 czerwca 2004, 20:51

Zgadzam się, cały występ Hiszpanii to było jedno, wielkie nieporozumienie - a Angole (niestety) do przerwy prowadzą 2-1, choć może to lepiej dla miestrzostw, że takie zespoły pozostaną... w końcu Anglia-Portugalia brzmi lepiej niż Chorwacja-Portugalia no i ciśnienie meczu zupełnie inne...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 22 czerwca 2004, 09:45

Anglia dalej!!! I mimo iż nie za bardzo przepadam za tą drużyną to cieszę się że weszli do ćwierćfinałów!!! Mecze z ich udziałem są ciekawe a co ważniejsze pada sporo bramek!
Dla mnie dziś ważny dzień bo gra ITALIA!!! I trochę się boję że skandynawowie ustawią mecz.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 22 czerwca 2004, 12:14

Szymon pisze:Anglia dalej!!! I mimo iż nie za bardzo przepadam za tą drużyną to cieszę się że weszli do ćwierćfinałów!!! Mecze z ich udziałem są ciekawe a co ważniejsze pada sporo bramek!
Dla mnie dziś ważny dzień bo gra ITALIA!!! I trochę się boję że skandynawowie ustawią mecz.

No i bardzo dobrze, że Anglia gra dalej. Może ich gry nie jest najfajniejszy ale podoba mi się.

Myślę, że ustawiania nie będzie i z grupy wyjdą Włosi. No i chciałbym aby wyszli też Duńczycy bo Szwedów :twisted: nie lubie... m. in. za Potop :wink: :wink:

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 22 czerwca 2004, 13:16

jutro na meczu Niemcy - Czechy bedzie najprawdopodobniej znow wywieszona flaga ŁKS Łódź Polska :D:D:D

ŁKS nie spi, ŁKS jezdzi !!! :P

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 22 czerwca 2004, 22:45

Ale szkoda tych walecznych Duńczyków... już mieli mecz "na widelcu" i wtedy ten okropny błąd bramkarza... ale cóż - piłka była mokra, śliska, mocno bita no i się stało...
Tak w gruncie rzeczy to baaardzo odpowiada mi wejście właśnie Danii i Szwecji a nie Włochów, ale jakoś pasjonując się maczem poczułem się na koniec jak idjota...

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 22 czerwca 2004, 23:53

a ja lubilem Danie (szwecji nie :) ) ale od dzis mam w dupie cala skandynawie. na ME ukladac mecze - toz to chamstwo. niech opadna z pepiczkami

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 czerwca 2004, 00:15

simon pisze:(...) pasjonując się maczem poczułem się na koniec jak idjota...

Ja się nie pasjonowałem - postawiłem na remis trochę kasy (szkoda, że w Polsce nie dało się postawić na 2:2 :( ) i ze spokojem czekałem na drugą bramkę dla Szwedów. Idiotami są Włosi - wystarczyło wcześniej grać tak, żeby potem nie liczyć na innych.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Hyde Park”