Kuba pisze:Boże święty, widzisz a nie grzmisz...
rozumiem, że ostatnio niemodne jest krytykowanie Maciejewskiego, czy czegokolwiek co gorzowskie, ale ogarnijcie się proszę bardzo... Człowiek napisze, że transfer nieudany (co sami z resztą stwierdzacie), ale nie jest z Gorzowa tylko z Polkowic, to od razu nagonka na całego

to miłe, na prawdę, że tak się mną interesujecie, ale to już przechodzi ludzkie pojęcie

Endrju - tabelą w środku sezonu nie ma się co podniecać. nawet ta po zasadniczym jest (za przeproszeniem) o kant dupy rozbić. mam nadzieję, ze i to 'załapiesz'... bo powiem Ci szczerze, że guzik mnie obchodzi Wasza pozycja w tabeli, czy pozycja Orzełka. tak czy siak wszystko rozwinie się w play-off, ale macie teraz swoje 5 minut, to korzystacie. nikt Wam bronił nie będzie, ale powiem tylko dwa słowa: darujcie sobie

bez odbioru
"Boze widzisz i nie grzmisz"
Odpowiedz drogi forumowiczu... co chciales wniesc do dyskusji swoja pierwsza wypowiedzia o tym ze Maciejewski jest nieomylny ? Naprawde nic nie wniosles do dyskusji, probujac tylko prowokowac "gorzowska czesc forum"

Niestety nie udalo Ci się
Polecam Ci tak naprawde dla Twojego dobra, usiaść wypic dwie "setki" i na spokojnie poczytac jakie ty bzdury wypisujesz

Naprawde chyba jak mialbym czas to te wszystkie twoje cytaty bym schecia powspominal... "Zaczynajac od poczatku roku jak GRZMIALES ze bedziemy jeszcze "ODSZCZEKIWAC" nasz hurraoptymizm finalowy, a sam niestety nigdy nie miales tyle honoru zeby cokolwiek sprostowac
Powiem tylko tyle

za kazdym razem i to nie chodzi o osoby z Polkowic (ktore w porównaniu do Ciebie potrafia zachowac jakis tam poziom nie wpierniczaja sie we wszystkie tematy zwiazane z GW), próbujesz udawac głupio mądrego ale niestety nie udaje Ci sie

.
Brnij dalej w swoich przekonaniach i szukaj kolejnych zaczepek

Ja osobiscie od jakiegos czasu mam bardzo wy...walone na Twoje, płytkie, żałosne nic nie wnoszace do powaznej rozmowy posty.
Zegnam i DARUJ SOBIE
PS (Faktycznie co za róznica, ktore miejsce w tabeli sie zajmie, Oszukuj się dalej

proponuje zeby AZS w lidze jak i Wisla w Euro grały juniorskim skladem bo po co sie spinac i miec atut wlasnego boiska ?

Oszukuj się dalej