Encyklopedia pisze:A, czyli nie możemy marzyć o mistrzu, tak? Przepraszam, myślałem, że drugi budżet w lidze, toczenie wyrównanych bojów z mistrzem Polski, dobra gra w Eurolidze to wystarczające powody. Ale pewnie się myliłem, marzyć o mistrzu może tylko Wisła i Centrum Wzgórze, bo w końcu mają tradycję.. Zero sensu, zero...
Coraz śmieszniej widzę. Dobrze. Nie interesuje mnie o czym marzysz bądź marzycie tylko to jakie są fakty. Marzenia nie upoważniają Was do nazywania się mistrzem; w sumie to nic Was nie upoważnia. Ale cóż, żenujące zachowanie to i żenujące tłumaczenie tego.
Skoro wywołałeś obecne CW Gdynia do tablicy... W tym momencie mamy bardzo daleko do finału czyli jesteśmy w takim miejscu, w jakim były Polkowice (czyli brakowało Wam dużo do finalistów bo my teraz się zupełnie nie liczymy a aż tak źle z Wami nie było) w latach, w których batalia o MP toczyła się między ówczesnym Lotosem a Wisłą bądź gdy Lotos zdobywał MP z Gorzowem. Jesteśmy przykładem jak potęga może zmienić się w ligowego średniaka także cieszę się, że Wam się powodzi - to super sprawa ale polecam trochę pokory w tym wszystkim.
Powiem Ci taką ciekawostkę. Gdy Alana Beard grała w Gdyni to najlepsze mecze miała w Polkowicach, Wasza hala widocznie jej "leży". Jeśli chodziłeś na mecze Pomarańczowych zanim do zespołu przyszedł szanowny pan Miłek i jego pieniądze to może wiesz o czym mówię. Także zejdź na ziemię bo teraz będzie Wam już tylko ciężej w walce z Wisłą i powtórzę po przedmówcach - przestań pisać bzdury.
Encyklopedia pisze:Liquidor, widać, że byłeś na meczach CCC może z kilka razy i to pewnie parę lat temu. U nas na trybunach GŁÓWNIE, w bodaj 80% siedzą ludzie ok. 30-40 letni i nie w głowie im jakieś dziecinne okrzyki przeciwko Wiśle, tudzież Śląskowi. I nie mieszaj w to piłki nożnej, bo nie wokół niej się wszystko kręci. Co ma tutaj sympatia do Zagłębia?.. A skąd ta antypatia do CCC? Nie tylko w Krakowie, ale choćby w Gdyni, którą reprezentuje rzymi? Boli was, choć i tak się do tego nie przyznacie, że od paru ładnych lat nowa siła polskiej koszykówki wyrosła, w dodatku z małego miasta, a takich należy gnębić.
Również byłem w Polkowicach kilka razy i zaczepki się zdarzały, często od ludzi starszych niż wymienieni przez Ciebie 30- i 40-letni. Może wejdź na trybuny bo wygląda to tak jakbyś pilnował sali konferencyjnej i wydarzeń wokół bo o tym najwięcej piszesz. Poza tym mój drogi nie ośmieszaj się już. Jaka antypatia? Nie mam nic do samej drużyny CCC o czym napisałem wyżej. Jest tam świetny trener Winnicki, jest wiele wspaniałych zawodniczek, którym życzę jak najlepiej, kibicują jej też "kumaci" ludzie (pozdro Kuba, sebzinho i parę innych osób). Natomiast szczerze się przyznaję, że najbardziej bolą mnie jej kibice tacy jak Ty. Nie dam Wam się wytłumaczyć nic ale to nie moja broszka, róbcie z siebie pośmiewisko jak chcecie.
Encyklopedia pisze:My, powtórzę, tylko i wyłącznie chcemy tego mistrzostwa. Ale wiemy, że faworytem do niego nie jesteśmy. Taka jest prawda i każdy logicznie myślący o tym wie.
Odpowiem Twoim cytatem:
Wasze jedyne argumenty to trofea zdobywane przez wasze kluby. Wiadomo, trzeba to cenić, ale jak to się ma do obecnego sezonu? Czy ktoś przyzna Wiśle mistrza z góry, bo ma więcej pucharów w gablocie..?
Jak to się ma do obecnego sezonu? Z tego co wiem Wam nikt tytułu nie przyznał. No ale tak, przecież lepiej nazywać się mistrzem za trofeum, którego się nie ma ani nigdy nie miało .