11 kolejka FGE [afera CCC-Wisła]

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

rzymi
Oldboy

Re: 11 kolejka FGE

Postautor: rzymi » 19 listopada 2012, 23:23

Encyklopedia pisze:A, czyli nie możemy marzyć o mistrzu, tak? Przepraszam, myślałem, że drugi budżet w lidze, toczenie wyrównanych bojów z mistrzem Polski, dobra gra w Eurolidze to wystarczające powody. Ale pewnie się myliłem, marzyć o mistrzu może tylko Wisła i Centrum Wzgórze, bo w końcu mają tradycję.. Zero sensu, zero...

Coraz śmieszniej widzę. Dobrze. Nie interesuje mnie o czym marzysz bądź marzycie tylko to jakie są fakty. Marzenia nie upoważniają Was do nazywania się mistrzem; w sumie to nic Was nie upoważnia. Ale cóż, żenujące zachowanie to i żenujące tłumaczenie tego.

Skoro wywołałeś obecne CW Gdynia do tablicy... W tym momencie mamy bardzo daleko do finału czyli jesteśmy w takim miejscu, w jakim były Polkowice (czyli brakowało Wam dużo do finalistów bo my teraz się zupełnie nie liczymy a aż tak źle z Wami nie było) w latach, w których batalia o MP toczyła się między ówczesnym Lotosem a Wisłą bądź gdy Lotos zdobywał MP z Gorzowem. Jesteśmy przykładem jak potęga może zmienić się w ligowego średniaka także cieszę się, że Wam się powodzi - to super sprawa ale polecam trochę pokory w tym wszystkim.

Powiem Ci taką ciekawostkę. Gdy Alana Beard grała w Gdyni to najlepsze mecze miała w Polkowicach, Wasza hala widocznie jej "leży". Jeśli chodziłeś na mecze Pomarańczowych zanim do zespołu przyszedł szanowny pan Miłek i jego pieniądze to może wiesz o czym mówię. Także zejdź na ziemię bo teraz będzie Wam już tylko ciężej w walce z Wisłą i powtórzę po przedmówcach - przestań pisać bzdury.

Encyklopedia pisze:Liquidor, widać, że byłeś na meczach CCC może z kilka razy i to pewnie parę lat temu. U nas na trybunach GŁÓWNIE, w bodaj 80% siedzą ludzie ok. 30-40 letni i nie w głowie im jakieś dziecinne okrzyki przeciwko Wiśle, tudzież Śląskowi. I nie mieszaj w to piłki nożnej, bo nie wokół niej się wszystko kręci. Co ma tutaj sympatia do Zagłębia?.. A skąd ta antypatia do CCC? Nie tylko w Krakowie, ale choćby w Gdyni, którą reprezentuje rzymi? Boli was, choć i tak się do tego nie przyznacie, że od paru ładnych lat nowa siła polskiej koszykówki wyrosła, w dodatku z małego miasta, a takich należy gnębić.

Również byłem w Polkowicach kilka razy i zaczepki się zdarzały, często od ludzi starszych niż wymienieni przez Ciebie 30- i 40-letni. Może wejdź na trybuny bo wygląda to tak jakbyś pilnował sali konferencyjnej i wydarzeń wokół bo o tym najwięcej piszesz. Poza tym mój drogi nie ośmieszaj się już. Jaka antypatia? Nie mam nic do samej drużyny CCC o czym napisałem wyżej. Jest tam świetny trener Winnicki, jest wiele wspaniałych zawodniczek, którym życzę jak najlepiej, kibicują jej też "kumaci" ludzie (pozdro Kuba, sebzinho i parę innych osób). Natomiast szczerze się przyznaję, że najbardziej bolą mnie jej kibice tacy jak Ty. Nie dam Wam się wytłumaczyć nic ale to nie moja broszka, róbcie z siebie pośmiewisko jak chcecie.

Encyklopedia pisze:My, powtórzę, tylko i wyłącznie chcemy tego mistrzostwa. Ale wiemy, że faworytem do niego nie jesteśmy. Taka jest prawda i każdy logicznie myślący o tym wie.

Odpowiem Twoim cytatem:
Wasze jedyne argumenty to trofea zdobywane przez wasze kluby. Wiadomo, trzeba to cenić, ale jak to się ma do obecnego sezonu? Czy ktoś przyzna Wiśle mistrza z góry, bo ma więcej pucharów w gablocie..?

Jak to się ma do obecnego sezonu? Z tego co wiem Wam nikt tytułu nie przyznał. No ale tak, przecież lepiej nazywać się mistrzem za trofeum, którego się nie ma ani nigdy nie miało .
ObrazekObrazek

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 20 listopada 2012, 00:12

aj do czego doszło kibice z miasta Polkowice wkurzyli chyba najbardziej spokojnych ludzi na tym forum czyli Rzymiego i Przemoe :lol: 8) . Dochodze do jednego wniosku TO NIE MA SENSU tłumaczyc ze sport jest nie przewidywalny. Jedna wygrana u siebie nie robi juz Mistrza co jedynie moze budzic watpliwości ze zaliczka przed rewanzem jest niezwykle skormna..
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 20 listopada 2012, 02:38

Co do meczu w Polkowicach - cóż, ciężko mi ocenić, bo "od deski do deski" nie oglądałem, a jedynie fragmenty, ale łatwo było dostrzec bezradność Wisły w ataku i skupienie się na dwóch zawodniczkach, zatem sposób gry bardzo łatwy do przeczytania. Obwód ledwo zipie, więc trzeba mieć nadzieję, że pojawienie się Beard i powrót do zdrowia Mieloszyńskiej nieco naprawią tą sytuację. Powtórzę to, co już wcześniej było napisane - dlaczego tak mało zagrała Żurowska i dlaczego nie grala na SF choćby za Krężel? Może to przyniosłoby jakieś rozwiązanie. Szkoda, bo przy absencji Snell i Leci szansa na pokonanie CCC była spora.

Jeśli chodzi o wydarzenia pozasportowe - trzeba powiedzieć, że jeśli Dunin kogoś uderzył czy choćby szarpnął, to na pewno zachował sie niewłaściwie. Właśnie - jeśli... Póki co, relację z tego zdarzenia zdała tylko strona polkowicka, reprezentowana na tym forum przez niestrudzonego Encyklopedię, którego ogromny talent literacki, umiejętność rysowania slowami pozytywnych postaci i prawdziwych czarnych charakterów, opieranie się na obiektywnym głosie ludu ("ludzie mówią, że..."), oddanie wyższej idei ("mistrz mistrz CCC!") i wrodzona charyzma sprawiają, że powinien napisać jakąś grubą powieść - sukces liczony w setkach tysięcy egzemplarzy będzie murowany! Wszystko to wzniosłe i piękne, jednakże skoro był atak, to musi być ofiara. A jeśli tej ujawnionej ofiary nie ma, wówczas nie można udowodnić żadnego ataku i o sankcjach ze strony PLKK, a tym bardziej tych prawnokarnych (tutaj w grę wchodziłoby - jak wynika z opisu - głównie naruszenie nietykalności cielesnej, a nie pobicie, wtedy to jest sprawa nie do prokuratury, ale do sądu w formie prywatnego aktu oskarżenia) nie może być mowy. Wszystko pozostałe jest biciem piany, włącznie z roztaczaniem wizji upadku ekipy Wisły i odejścia sponsora. Nie byłem nigdy w Polkowicach (zamierzam pojechać w tym sezonie, jeśli będzie taki finał), ale faktycznie ciekawy mikroklimat tam musi być, o czym swego czasu wspominali na tym forum także kibice z Gorzowa. Zatem nie zdziwiłbym się, jeżeli doszłoby tam do jakichś zdarzeń, które uszły czujnej uwadze strażnika moralności wszelakiej i okolic sali konferencyjnej w osobie Encyklopedii.

Encyklopedia pisze:Prawda jest taka, że Wisła gra kał od początku sezonu

Czy Wisła gra, czy nie gra poniżej możliwości i oczekiwań, to inna sprawa, ale to zdanie dużo mówi o moralności autora. Skoro on, mieniący się w głebi duszy autorytetem moralnym i w ogóle wzorem cnót, używa takich sformułowań, to czego spodziewać się po zwykłym kibicu tej drużyny?!
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 20 listopada 2012, 07:50

hermes46 pisze:aj do czego doszło kibice z miasta Polkowice wkurzyli chyba najbardziej spokojnych ludzi na tym forum czyli Rzymiego i Przemoe :lol: 8) . Dochodze do jednego wniosku TO NIE MA SENSU tłumaczyc ze sport jest nie przewidywalny. Jedna wygrana u siebie nie robi juz Mistrza co jedynie moze budzic watpliwości ze zaliczka przed rewanzem jest niezwykle skormna..

Bynajmniej nie kibice, a jeden egzemplarz, żeby było jasne (choć dla 99% zapewne będzie).
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

misiol11
Nowy na forum

Postautor: misiol11 » 20 listopada 2012, 12:05

Informacja znaleziona na stronie www.krakow.sport.pl:
"Władze krakowskiego klubu dementują informację. - Nie było mnie na miejscu, ale z relacji członków sztabu szkoleniowego wiem, że kibice nie chcieli przepuścić trenera i wiceprezesa na konferencję. Dunin-Suligostowski rzeczywiście zasłabł i zabrała go karetka, ale wszystko z nim dobrze - podkreśla Ludwik Miętta-Mikołajewicz, prezes TS Wisły Kraków."
Nie wytrzymam!!! Co za wierutne kłamstwo! Wychodząc z hali szedłem z trenerem Wisły ramie w ramię ( sala konferencyjna jest przy wyjściu z budynku). Pan PDS nie szedł z nim, nie wiem czy przybył na konferencje przed czy po trenerze Wisły. W kazdym razie Pan Hernandez spokojnie, nie zaczepiany przez nikogo wszedł na salę. Nawet odsunąłem sie by go przepuścić do środka. Jestem zbulwersowany tym w jaki sposób prezes Wisły stara się wypaczyć rzeczywiste wydarzenia i oczernia między innymi mnie, kibica CCC. Wstyd!

WIELKA WISŁA
Nowy na forum

Postautor: WIELKA WISŁA » 20 listopada 2012, 12:56

zenga2
Amator

Postautor: zenga2 » 20 listopada 2012, 12:57

Oficjalne oświadczenie Wisły:

http://www.wislaportal.pl/23854,Oswiadc ... icach.html

W związku z ukazującymi się w mediach informacjami, opartymi o doniesienia ze stron internetowych CCC Polkowice, jakoby generalny menadżer drużyny koszykarek naszego klubu pan Piotr Dunin-Suligostowski zaatakował po meczu rozegranym w dniu 18.11.2012 r. kibiców Polkowic, zmuszeni jesteśmy do wydania oświadczenia dementującego przedstawione fakty.

Po zakończonym meczu nie zabezpieczono przejścia dla przedstawicieli naszej ekipy do sali konferencyjnej w skutek czego zmuszeni byli do przepychania się przez tłum wrogo reagujących kibiców miejscowych. Pan Piotr Dunin-Suligostowski, przedzierając się w kierunku sali konferencyjnej został pchnięty a następnie był obrażany wulgarnymi sformułowaniami godzącymi w dobre imię naszego Klubu jak i również naruszającymi Jego godność. "Radość ze zwyciestwa" - jak to ujął w swej informacji klub z Polkowic nie uzasadnia znieważania innych a za uniemożliwienie bezpośredniego kontaktu kibiców z Polkowic z przedstawicielami klubu przyjezdnego odpowiedzialność ponosi Zarząd CCC Polkowice.

Oświadczamy z całą stanowczością, że pobicie kogokolwiek przez przedstawiciela naszego klubu nie miało miejsca a jedyną osobą poszkodowaną w całym zajściu był Pan Piotr Dunin-Suligostowski. Wobec utraty przytomności zaszła konieczność wezwania pogotowia i przewiezienia poszkodowanego do szpitala w Lubinie. Pomimo wyraźnego żądania wezwania policji w celu złożenia doniesienia na postępowanie klubu i kibiców gospodarzy możliwość taka została zablokowana przez osoby pracujące dla klubu gospodarza.

TS Wisła bardzo wysoko ocenia pracę i wkład Pana Piotra Dunina-Suligostowskiego w sukcesy naszej drużyny w ostatnich latach i niniejszym udziela mu pełnego wsparcia życząc szybkiego powrotu do zdrowia.

W świetle przedstawionych faktów spodziewamy się iż PLKK wyciągnie odpowiednie konsekwencje wobec gospodarza zawodów.
Zarząd TS Wisła Kraków

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 20 listopada 2012, 13:07

misiol11 pisze:Informacja znaleziona na stronie http://www.krakow.sport.pl:
"Władze krakowskiego klubu dementują informację. - Nie było mnie na miejscu, ale z relacji członków sztabu szkoleniowego wiem, że kibice nie chcieli przepuścić trenera i wiceprezesa na konferencję. Dunin-Suligostowski rzeczywiście zasłabł i zabrała go karetka, ale wszystko z nim dobrze - podkreśla Ludwik Miętta-Mikołajewicz, prezes TS Wisły Kraków."
Nie wytrzymam!!! Co za wierutne kłamstwo! Wychodząc z hali szedłem z trenerem Wisły ramie w ramię ( sala konferencyjna jest przy wyjściu z budynku). Pan PDS nie szedł z nim, nie wiem czy przybył na konferencje przed czy po trenerze Wisły. W kazdym razie Pan Hernandez spokojnie, nie zaczepiany przez nikogo wszedł na salę. Nawet odsunąłem sie by go przepuścić do środka. Jestem zbulwersowany tym w jaki sposób prezes Wisły stara się wypaczyć rzeczywiste wydarzenia i oczernia między innymi mnie, kibica CCC. Wstyd!

Tumanie jeden, a nie przyszlo Ci do glowy ze moze chodzic o Aragonesa albo Golanskiego? Hernandez jest glownym ALE NIE JEDYNYM trenerem Wisly. Rusz czasem czerepem zanim oskarzysz kogos o "wierutne klamstwo"
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

misiol11
Nowy na forum

Postautor: misiol11 » 20 listopada 2012, 13:20

Liquidor pisze:

Tumanie jeden, a nie przyszlo Ci do glowy ze moze chodzic o Aragonesa albo Golanskiego? Hernandez jest glownym ALE NIE JEDYNYM trenerem Wisly. Rusz czasem czerepem zanim oskarzysz kogos o "wierutne klamstwo"

ten tłum agresywnych kibiców to dzieci i emeryci? Jak można byc tak zakłamanym i fałszywym organem jak władze Wisły? Czyżby urągało krakowskiej godności powiedzieć słowa "PRZEPRASZAMY ZA TO, ZE DUNINOWI PUŚCIŁY NERWY"? Mam tylko nadzieję, że klub CCC odpowie coś na te zarzuty i poprze to dowodami. A co do oświadczenia prezesa Wisły, że Dunin szedł z trenerem, ale nie wiadomo z którym, ze jego prezesa tam nie było, ale sztab szkoleniowy twierdzi ( kto twierdzi?)... Takie p... bez konkretów to każdy może pisać. Z którym z trenerów mógł niby iść Dunin na konferencje? Ilu ich tam było na sali konferencyjnej poza Hernandezem? Rusz teraz ty swoim czerepem i mi odpowiedz!

Encyklopedia
Nowy na forum

Postautor: Encyklopedia » 20 listopada 2012, 15:14

hahahahahahahahahaha! WISŁA KRAKÓW- SYMBOL OSZUSTWA, OBŁUDY, ŻAŁOŚCI, NĘDZY, KŁAMSTWA, resztę dopowiedzcie sobie sami. Pierwszy raz w życiu jestem świadkiem tam PERFIDNEGO KŁAMSTWA. Cytat wisełki: "Oświadczamy z całą stanowczością, że pobicie kogokolwiek przez przedstawiciela naszego klubu nie miało miejsca"- hahah nosz kur** mać, UDERZENIE W TWARZ, jak to inaczej nazwać?! Bojące się odpowiedzialności nędzne ludziki, bijące kibiców. Potem się dziwicie, że w świecie z Wisły śmieje się cały kraj, swego czasu (do zeszłego sezonu) jeździłem, czy to z Zagłębiem, czy na mecze innych zespołów, bo całej Polsce i jeśli tylko jakiś klub nie miał z wami zgody to od razu was wyśmiewał. Najwyraźniej w innych sekcjach jesteście tak samo obłudni. A podobno milicyjny klub. Przepraszam- klubik. Złamaliście jedyną nietykalną zasadę- pobiliście kibica. To jest niedopuszczalne. Cieszę się, że Wisła, znaczy wisła, w oświadczeniu domaga się interwencji PLKK przeciw CCC, może to zmobilizuje nasz klub to wezwania dunina nawet na drogę sądową!! Bo wierzcie mi lub nie, ale Korsak (prezes CCC) namawiany przez innych nie chciał tej sprawy nagłaśniać. Teraz pewnie nie będzie miał wyboru! Całe szczęście, oby były kamery w korytarzu, aż chyba się pomodlę o to. Powinny być, to było przed samym wejściem, a wtedy prawda wyjdzie na jaw. Co za perfidność.. Zero szacunku dla wisły, oczywiście mówię cały czas o zarządzie. Dunin przedzierał się przez kibiców- przez 5 osób, które stały na drodze z sali z parkietem do pokoju konferencyjnego- hahaha no, żenada. Reszta stała z tyłu, za konferencyjną salą, przed wyjściem. Czekam na ruch CCC, dobrze, że znam gościa, który w twarz dostał, jeśli klub sam nic nie zdziała, będę go namawiał Z WSZYSTKICH SIŁ, żeby zgłosił to na policję, świadkowie są i to w sporych ilościach, a jak jeszcze będzie nagranie to byłoby idealnie. W 2 dni z symbolu polskiej koszykówki, Wisła, oj, znowu literówka, wisła stała się ikoną żenady. TS WISŁA, HEJ!

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 20 listopada 2012, 16:47

Encyklopedia pisze: Całe szczęście, oby były kamery w korytarzu, aż chyba się pomodlę o to.

Modlitwa podobno uspokaja i koi duszę, więc życzę powodzenia. A jakby jeszcze jakaś iluminacja się zdarzyła...
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 20 listopada 2012, 16:50

misiol11 pisze:
Liquidor pisze:

ten tłum agresywnych kibiców to dzieci i emeryci? Jak można byc tak zakłamanym i fałszywym organem jak władze Wisły? Czyżby urągało krakowskiej godności powiedzieć słowa "PRZEPRASZAMY ZA TO, ZE DUNINOWI PUŚCIŁY NERWY"? Mam tylko nadzieję, że klub CCC odpowie coś na te zarzuty i poprze to dowodami. A co do oświadczenia prezesa Wisły, że Dunin szedł z trenerem, ale nie wiadomo z którym, ze jego prezesa tam nie było, ale sztab szkoleniowy twierdzi ( kto twierdzi?)... Takie p... bez konkretów to każdy może pisać. Z którym z trenerów mógł niby iść Dunin na konferencje? Ilu ich tam było na sali konferencyjnej poza Hernandezem? Rusz teraz ty swoim czerepem i mi odpowiedz!

jestes ku.rwa debilem czy na mecze chodzisz od wczoraj? nie wiesz ze oprocz Hernandeza na konferencji zawsze jest Aragones ktory tlumaczy z hiszpanskiego na angielski? Wiem tez, ze szedl z nimi Golanski, czy na konfe czy prostu sie przejsc tego nie moge byc pewien.

Odpowiedzialem? odpowiedzialem, wiec zamknij juz ku.rwa ryj bo coraz bardziej wychodzi ze razem z kolega Encyklopedia gowno wiecie, a usilujecie wszystkim wtluc ze macie patent na prawde.

A Ty Encyklopedia, pedale jerychonski, jak chcesz obrazac Wisle to zrob to na zywo a nie na necie. Jeszcze 7 postow temu brzydziles sie wulgaryzmami i donosiles na innych forumowiczow, a teraz sam jedziesz jak zdrowy, wiec sie juz zdecyduj gamoniu czy jestes obrazem dobroci i szczerosci, czy Goebbelsem ze swoim "klamstwo powtorzone tysiac razy staje sie prawda" frajerze.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

kobe#8
Nowy na forum

Postautor: kobe#8 » 20 listopada 2012, 17:00

Dajcie juz spokoj, tego sie czytac nie da... wiadomo, ze nikt sie do bledu nie przyzna.
Prosba do adminow, o uporzadkowanie tematu i wymierzenie sprawiedliwosci za inwektywy.

w temacie kolejki. widzialem 2 mecze:

1. Lider - Energa
roznica klas. Torun na tle Lidera zaprezentowal sie jako zespol z duzo wiekszym charakterem, pomyslem na gre, checiami i przede wszystkim z jasno okreslonymi zadaniami przed kazda z zawodniczek. I co z tego, ze bylo ich mniej, skoro Pruszkow nie potrafil tego wykorzystac? jedyna wysoka - Koc, grala z 4 faulami praktycznie od poczatku 4kwarty. Micheal siedzial dystans jako jedynej, a mimo wszystko kazdy rzut oddawany byl bez obroncy.
Lider zagral fatalny mecz pod wzgledem taktycznym - czyli albo nikt tej taktyki nie nakreslil, albo laski mialy taktyke w glebokim powazaniu. Colson na tle Idczak jest zadna rozgrywajaca, bo w miare poprawny koziol to zdecydowanie za malo. klepanie pilki po obwodzie i nic wiecej cala pierwsza polowe zarowno przez nia, jak i pozostale male... tegoroczny sklad jest bardzo mialki, nie widac jakosci w zakontraktowanych zawodniczkach. ktos sie przeliczyl, a ilosc nie poszla w jakosc.

2. Polkowice - Wisla (TV)
nie mozna z tego meczu wyciagac wiekszych wnioskow. na wiosne, to beda zupelnie inne zespoly. wiadomo, ze lepiej jest wygrac niz przegrac w rs, ale to byl tylko mecz o 2p. a nie o MP...

zaimponowala mi Mistygacz. Mozna by powtorzyc po klasyku: "who the f*ck is this Mistygacz?"
ona robi niesamowita robote w obronie i jest kluczowa polka u Slimaka. jak na 20 lat, gra bardzo dojrzale. oby tak dalej!

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 20 listopada 2012, 17:26

Encyklopedia pisze:hahahahahahahahahaha! WISŁA KRAKÓW- SYMBOL OSZUSTWA, OBŁUDY, ŻAŁOŚCI, NĘDZY, KŁAMSTWA, resztę dopowiedzcie sobie sami. Pierwszy raz w życiu jestem świadkiem tam PERFIDNEGO KŁAMSTWA. Cytat wisełki: "Oświadczamy z całą stanowczością, że pobicie kogokolwiek przez przedstawiciela naszego klubu nie miało miejsca"- hahah nosz kur** mać, UDERZENIE W TWARZ, jak to inaczej nazwać?! Bojące się odpowiedzialności nędzne ludziki, bijące kibiców. Potem się dziwicie, że w świecie z Wisły śmieje się cały kraj, swego czasu (do zeszłego sezonu) jeździłem, czy to z Zagłębiem, czy na mecze innych zespołów, bo całej Polsce i jeśli tylko jakiś klub nie miał z wami zgody to od razu was wyśmiewał. Najwyraźniej w innych sekcjach jesteście tak samo obłudni. A podobno milicyjny klub. Przepraszam- klubik. Złamaliście jedyną nietykalną zasadę- pobiliście kibica. To jest niedopuszczalne. Cieszę się, że Wisła, znaczy wisła, w oświadczeniu domaga się interwencji PLKK przeciw CCC, może to zmobilizuje nasz klub to wezwania dunina nawet na drogę sądową!! Bo wierzcie mi lub nie, ale Korsak (prezes CCC) namawiany przez innych nie chciał tej sprawy nagłaśniać. Teraz pewnie nie będzie miał wyboru! Całe szczęście, oby były kamery w korytarzu, aż chyba się pomodlę o to. Powinny być, to było przed samym wejściem, a wtedy prawda wyjdzie na jaw. Co za perfidność.. Zero szacunku dla wisły, oczywiście mówię cały czas o zarządzie. Dunin przedzierał się przez kibiców- przez 5 osób, które stały na drodze z sali z parkietem do pokoju konferencyjnego- hahaha no, żenada. Reszta stała z tyłu, za konferencyjną salą, przed wyjściem. Czekam na ruch CCC, dobrze, że znam gościa, który w twarz dostał, jeśli klub sam nic nie zdziała, będę go namawiał Z WSZYSTKICH SIŁ, żeby zgłosił to na policję, świadkowie są i to w sporych ilościach, a jak jeszcze będzie nagranie to byłoby idealnie. W 2 dni z symbolu polskiej koszykówki, Wisła, oj, znowu literówka, wisła stała się ikoną żenady. TS WISŁA, HEJ!

Z kim k... jeździłeś? Z zagłebiem? chyba k... z zagłebiem rury ... Debilu skończony bo inaczej się CIEBIE nie da nazwać. Jesteś zwyczajnie obsraną ciotą a nie kibicem... Jeśli cokolwiek byś wiedział na temat piłkarskiej mapy polski to pewnie zastanowiłbyś się trzy razy przed napisaniem tego bzdurnego tekstu który przyszło mi zacytować. Zamknij morde na necie i jeśli masz coś do powiedzenia to powiedz to przy okazji najbliższych spotkań między naszymi zespołami... A jeśli nie chcesz już nic mówić to zamilcz na wieki obsrana cioto...

Czas chyba naprawdę p... tym całym forum, bo z takimi idiotami jak Ty to nawet nie chce się dyskutować... ŁKS praktycznie zakończył już tutaj swoją działalność, Lider z którymi nam w wielu względach nie po drodze również coraz mniej pisze - ale przynajmniej można liczyć się z ich zdaniem bo to jedna z normalnych ekip w tej lidze ... A płaczki i dziewczyny z polkowic i gorzowa jak zwykle najwięcej mają do powiedzenia na temat piłkarskiej polski ... Przypomne Wam tylko - GÓWNO W POLSCE ZNACZYCIE!

AMEN

Encyklopedia
Nowy na forum

Postautor: Encyklopedia » 20 listopada 2012, 17:52

Kochany liquidorze,
nigdy nie brzydziłem się wulgaryzmami, używam ich nagminnie, nie toleruje jedynie obrażanie innych, czy to za pomocą przekleństw, czy innymi środkami. Mówię o tym, czego ty dokonałeś w swoim poście wiele razy, fajnie, że wyzwiska są tolerowane przez moderatorów, wszyscy, przynajmniej w teorii, mamy równe prawa, więc dobrze mieć świadomość, że w skrajnych momentach można sobie ulżyć mocnym słowem. Póki co, po przyjacielsku- współczuję, że jesteś fanem tak beznadziejnego klubu, ale cóż, miłość nie wybiera.

Jeszcze droższy kwassku,
Obelgi ze strony idiotów bolą najmniej, dlatego twój post jest mi obojętny, podobnie jak twoich koleżków z wisły. Jaki klub, tacy kibice (chujowi). Przypomnę jeszcze raz, że jeździłem z Zagłębiem po Polsce. Kluby, z którymi nie macie zgody gardzą najbardziej właśnie wisełką, ile razy to słyszałem chamskie teksty o waszym klubiku. Setki, a pewnie więcej. Tobie, jako zdeklarowanemu fanowi wisły, nikt w oczy może nie powie, co naprawdę myśli o twoim klubie, pomyśl o tym, przynajmniej się postaraj, bo jak wiadomo, u TYPOWYCH piłkarskich kibiców z myśleniem ciężko. A mówiąc, że Zagłębie gówno znaczy w obecnym sezonie, proponuję spojrzeć w tabelę- znaczycie tyle samo, a poziomem przypominacie sekcję koszykarską z tego sezonu, czyli delikatnie mówiąc, nie zachwycacie. Nie zamierzam już więcej pisać o piłce nożnej, bo to forum dotyczy innej dyscypliny.
Spuentować moją wypowiedź najlepiej można fragmentem hymnu Cracovii: każdemu życzę, aby "nigdy nie zszedł na psy".
A, i nie ma czegoś takiego jak zagłębie rury. No, ale zważając na twój imbecylizm i tak pomyliłeś się nieznacznie. Da się w miarę kulturalnie wypowiedzieć? Obraziłem cię tylko dwa razy i to z umiarem, wbrew samemu sobie, kiedy ty tego dokonałeś w liczbie o dużo więcej. Pozdrawiam.
WISŁA!!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”