Ps. Stawiam na Darka Raczyńskiego - nie tylko z sympatii
W/g mnie "na dziś" to dla Was najlepszy wybór (dla mnie też, nie ukrywam...).
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
gość pisze:....Blajet...,akto to jest!Pamietam jak walczył o utrzymanie Torunia,był pierwszy przed play off i przegrał wszystko z kretesem....Pogrążyła go młoda BIBA,sam byłem swiadkiem.

gość pisze:nie zauważyłem żebym p... kolego,troche kultury,wyrazam swoje zdanie i to co napisałem było w 2000/2001.Moze zyje za krotko,ale pamietam to dobrze!A u ciebie kolego oprócz braku kultury i z pamięcią coś nie tak,czy może na tym forum tylko TWOJE opinie są prawdziwe?!Pozdrawiam wszystkich gości,ale strzeżcie się ,,złego''
gość pisze:no i wszystko OK!Nowa kadra trenerska,nowe zawodniczki.Mówiłem ,że będzie Herkt.A Raczynski/brak nazwiska!czyżbym znów miał rację?!/do grup młodzieżowych,nie ma co,będzie trenerem ze znakomitym warsztatem doświadczeń...!Jednym z najlepszych w tej kategorii wiekowej.Tylko,czy się zgodzi?Bo jak się dokladnie przyjrzeć to tylko on dostanie w 4 litery!Aleksandrowicz w Czarnych,Nowakowski w CCC,a on w dół.O co w tym wszyskim chodzi!?Aale to już nie mój interes.I pewnie kiedy gdzieś braknie szmalu i trzeba bedzie walczyć o utrzymanie,to znów jakiś mądry działacz przypomni sobie o panu R.Do boju....,ktoś tam!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości