Y.... pisze:WISŁA ZAPEWNE SIE CIESZY TYM WYDARZENIEM BO BEDZIE TERAZ MIAŁA PRETEKST DLACZEGO IDZIE IM SŁABO W LIDZE. WSZYSTKO ZWALA NA ZAWODNICZKE LOTOSU, I MOZE NIE ODEJDZIE OD NICH SPONSOR. BYŁAM NA TYM MECZU I WIDZIAŁAM CO SIE DZIAŁO. WISŁA NIE MOGĄC WYGRAC SPROWADZAŁA SIĘ DO PROSTACKICH FAULI ZACZEPEK ITD KAZDY NA MIEJSCU POWEL BY TEGO NIE WYTRZYMAŁ, A TO KOPNIĘCIE BYŁO KROPLĄ KTÓRA PRZELAŁA .....
WINA LEŻY PO STRONIE OBU ZAWODNICZEK ALE NIE WOLNO NAJEZDZAC NA CAŁY ZESPÓŁ GDYNI. NIE MA ODPOWIEDZIALNOSCI WSPÓLNEJ. TRZYMAM ZA NIE KCIUKI I WIERZE ZE WYGRAJA W POLSKIEJ LIDZE I POKAZA ZE SA POTĘGĄ A W EUROLIDZE AWANSUJA DO FINAL FOUR
DZIEWCZYNY JESTEM Z WAMI
Ciesze się, że inni kibice Lotosu nie obnażają takiej głupoty jak Ty!!!
Słuchajcie, mam dość już tego tematu, ale bardziej dość mam tzw pseudokibiców, jak ta osoba powyżej. Gdzie umiłowanie sportu? Gdzie fair play? Nie pochwalam zachowania Jeleny (mam nadzieję, że nie będzie pauzować dłużej niz do końca tego sezonu), ani nie pochwalam brutalności spotkania, zreszta z obu stron!!! (dla przykładu: Maryna Kress prawie dostała od Nolan, dobrze, że ją PeeWee przytrzymała, czy Magda Radwan, która upadła i uderzyłą potylicą o parkiet) Zrozum, droga osobo, że nie ma usprawiedliwienia na takie zachowanie. Szkoda, bo przez takie wypowiedzi, obrażani są wszyscy kibice Lotosu, a wiem, że wielu z nich godzi się z karą, i dobrze wie, że dla Elaine nie ma miejsca na razie na boisku, ponieważ potrzebuje opieki lekarskiej. Sądzą tak dlatego, że umiłowali sport, rywalizację, a brzydzą się jak każdy porządny kibic, chamstwa i brutalności.
Wisła się cieszy... itd to już wyraz Twojej bezsilności. To taki bełkot jak nie wiem. Wątpię, czy to wpłynie pozytywnie na sponsora. Który sponsor chce, by nazwa jego firmy pojawiała się obok tytułu: Nokaut na boisku... Zastanów się dziewczyno. Mam nadzieję, że jesteś jeszcze młoda, i zrozumiesz wszelkie aspekty, a nie tylko własne podwórko.
Ja także uważam jak Hersi, że Lotos powinien wygrać MP. Nawet bez Powell. Trudno po tym co pokazały Paby w sobotę inaczej myśleć, a Wisła bez Skerovic skazana jest na PeeWee na jedynce, co grozi katastrofą. Magda Skorek kontuzjowana, czyli drugą jedynką pozostaje Magda Radwan.