Powell zdyskwalifikowana do konca sezonu

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

gość

Postautor: gość » 08 marca 2005, 13:57

KIBIC pisze:
Anonymous pisze:No odetchnąlem z ulgą.Zarząd PLKK nie przestraszył się.Teraz tą bandytke czekaja konsekwencje sądowe.Może NOLAN teraz się uspokoi.W wywiadzie Dydek broni koleżanke.Ale przecież prekursorką chamstwa w Gdyni była ona sama.

co ty @#@ debilu chcesz od Dydek ?? Zarejestruj się tchórzu
to pogadamy. Byłem spokojny ale teraz to już przegięcie :?

PS. już o tym kiedyś pisałem ale czy nie można zrobić forum dla gości tylko do odczytu ?? Bo ja osobiście nie musze czytać forum ale moim zdaniem forum traci chyba , że Administratorzy i moderatorzy mają takie samo zdanie i zgadzają się z postami gości w tym temacie :?

właśnie od tego jest forum, żeby mógł się tu wpisać ktoś taki jak ja /czyli gość/ i nikt nie będzie mi mówił co i jak mam pisać i na jakie tematy. To jest forum ogólnodostępne a nie strona kilku kolesi, którzy znają się i w wolnej chwili ze sobą gadają. A ty jak chcesz z kimś pogadać to załóż sobie GG i nawijaj.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 08 marca 2005, 14:01

gość pisze:
KIBIC pisze:
Anonymous pisze:No odetchnąlem z ulgą.Zarząd PLKK nie przestraszył się.Teraz tą bandytke czekaja konsekwencje sądowe.Może NOLAN teraz się uspokoi.W wywiadzie Dydek broni koleżanke.Ale przecież prekursorką chamstwa w Gdyni była ona sama.

PS. już o tym kiedyś pisałem ale czy nie można zrobić forum dla gości tylko do odczytu ?? Bo ja osobiście nie musze czytać forum ale moim zdaniem forum traci chyba , że Administratorzy i moderatorzy mają takie samo zdanie i zgadzają się z postami gości w tym temacie :?

właśnie od tego jest forum, żeby mógł się tu wpisać ktoś taki jak ja /czyli gość/ i nikt nie będzie mi mówił co i jak mam pisać i na jakie tematy. To jest forum ogólnodostępne a nie strona kilku kolesi, którzy znają się i w wolnej chwili ze sobą gadają. A ty jak chcesz z kimś pogadać to załóż sobie GG i nawijaj.

Masz racje , że forum jest ogólnodostępne
ale jesli ktoś kogoś obraża to niech to robi moim zdaniem pod stałym nickiem a nie jako gosć bo dla mnie jest zwykłym tchórzem.

Zbych pisze:
KIBIC pisze:

Na wstępie wyjaśnię, że nie jestem autorem postu do którego sie odnosisz.

Dziwię sie Twojemu oburzeniu. Naprawdę jesteście tak zapatrzeni w swoje "gwiazdy" że nie widzicie, że ich zachowanie często wybiega poza wszelkie normy? Temat Dydek był juz wielokrotnie poruszany, chociażby pamiętny mecz gwiazd. W WNBA też miała zdarzenia (wykluczenie za uderzenie łokciem Ann Wouters). Nie dziw się kibicom, że tak reagują na sytuacje, które dziwnym trafem najczęściej zdarzają sie w Lotosie.
Do tego sposób wyrażenia swojego oburzenia odpowiada wyczynom Waszych "gwiazd".
P.S. W tym sezonie w Brzegu też się nie popisały o czym świadczą dwa "dachy".

był to mój pierwszy taki post poniosło mnie i przepraszam
a co do zapatrzenia się w gwiazdy przeczytaj moje posty o zachowaniu Powell

ijeszcze jedno Małgosi i reszty drużyny w to proszę nie mieszać
Ostatnio zmieniony 08 marca 2005, 14:13 przez KIBIC, łącznie zmieniany 2 razy.
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 08 marca 2005, 14:06

Popatrzcie na tą sprawę także z innej strony. Takiej reklamy to koszykówka kobiet już dawno nie miała, praktycznie w każdej gazecie, stronie WWW jest informacja o tym zdarzeniu. Co prawda nie jest to reklama w pozytywnym tego słowa znaczeniu, ale skandale sprzedają się najlepiej. :wink: :wink:

fearless - Kraków

Postautor: fearless - Kraków » 08 marca 2005, 14:14

Y.... pisze:WISŁA ZAPEWNE SIE CIESZY TYM WYDARZENIEM BO BEDZIE TERAZ MIAŁA PRETEKST DLACZEGO IDZIE IM SŁABO W LIDZE. WSZYSTKO ZWALA NA ZAWODNICZKE LOTOSU, I MOZE NIE ODEJDZIE OD NICH SPONSOR. BYŁAM NA TYM MECZU I WIDZIAŁAM CO SIE DZIAŁO. WISŁA NIE MOGĄC WYGRAC SPROWADZAŁA SIĘ DO PROSTACKICH FAULI ZACZEPEK ITD KAZDY NA MIEJSCU POWEL BY TEGO NIE WYTRZYMAŁ, A TO KOPNIĘCIE BYŁO KROPLĄ KTÓRA PRZELAŁA .....
WINA LEŻY PO STRONIE OBU ZAWODNICZEK ALE NIE WOLNO NAJEZDZAC NA CAŁY ZESPÓŁ GDYNI. NIE MA ODPOWIEDZIALNOSCI WSPÓLNEJ. TRZYMAM ZA NIE KCIUKI I WIERZE ZE WYGRAJA W POLSKIEJ LIDZE I POKAZA ZE SA POTĘGĄ A W EUROLIDZE AWANSUJA DO FINAL FOUR
DZIEWCZYNY JESTEM Z WAMI

Ciesze się, że inni kibice Lotosu nie obnażają takiej głupoty jak Ty!!!

Słuchajcie, mam dość już tego tematu, ale bardziej dość mam tzw pseudokibiców, jak ta osoba powyżej. Gdzie umiłowanie sportu? Gdzie fair play? Nie pochwalam zachowania Jeleny (mam nadzieję, że nie będzie pauzować dłużej niz do końca tego sezonu), ani nie pochwalam brutalności spotkania, zreszta z obu stron!!! (dla przykładu: Maryna Kress prawie dostała od Nolan, dobrze, że ją PeeWee przytrzymała, czy Magda Radwan, która upadła i uderzyłą potylicą o parkiet) Zrozum, droga osobo, że nie ma usprawiedliwienia na takie zachowanie. Szkoda, bo przez takie wypowiedzi, obrażani są wszyscy kibice Lotosu, a wiem, że wielu z nich godzi się z karą, i dobrze wie, że dla Elaine nie ma miejsca na razie na boisku, ponieważ potrzebuje opieki lekarskiej. Sądzą tak dlatego, że umiłowali sport, rywalizację, a brzydzą się jak każdy porządny kibic, chamstwa i brutalności.

Wisła się cieszy... itd to już wyraz Twojej bezsilności. To taki bełkot jak nie wiem. Wątpię, czy to wpłynie pozytywnie na sponsora. Który sponsor chce, by nazwa jego firmy pojawiała się obok tytułu: Nokaut na boisku... Zastanów się dziewczyno. Mam nadzieję, że jesteś jeszcze młoda, i zrozumiesz wszelkie aspekty, a nie tylko własne podwórko.

Ja także uważam jak Hersi, że Lotos powinien wygrać MP. Nawet bez Powell. Trudno po tym co pokazały Paby w sobotę inaczej myśleć, a Wisła bez Skerovic skazana jest na PeeWee na jedynce, co grozi katastrofą. Magda Skorek kontuzjowana, czyli drugą jedynką pozostaje Magda Radwan.

Gość

Postautor: Gość » 08 marca 2005, 14:20

Najlepiej na tym wszystkim wyjdzie POLFA.Z Wisłą wygra bez problemów a i z LOTOSEM kto wie??????
Ale za glupote a tym bardziej chamstwo się płaci.

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 08 marca 2005, 15:06

Anonymous pisze:Najlepiej na tym wszystkim wyjdzie POLFA.Z Wisłą wygra bez problemów a i z LOTOSEM kto wie??????

No i już wiemy! W to wszystko były zamieszane Pabianice! Pewnie do bidonów jakieś prochy podsypali! :wink: :lol: :lol: :lol:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 08 marca 2005, 15:07

:lol: :D

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 marca 2005, 15:41

Waldi pisze:
Anonymous pisze:Najlepiej na tym wszystkim wyjdzie POLFA.Z Wisłą wygra bez problemów a i z LOTOSEM kto wie??????

No i już wiemy! W to wszystko były zamieszane Pabianice! Pewnie do bidonów jakieś prochy podsypali! :wink: :lol: :lol: :lol:

Cholera, sprawa się rypła :lol: :lol: :lol:

A tak na poważnie. Jestem mile zaskoczony. Sądziłem że w plkk nie starczy odwagi na taki krok. Ciekaw jestem tylko czy Gdynia będzie sie odwoływać od tej decyzji :? Zastanawia mnie również czy PZKosz zgłosi sprawę do FIBA??? Z jednej strony powinni, bo kto wie czy "bokserka" nie powtórzy tego w meczu euroligowym? Z drugiej strony byłoby to jednak osłabienie Gdyni? No zobaczymy co to bedzie.
Aaaa.... jeszcze jedno. Skerovic to mają zamiar ukarać czy nie???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 08 marca 2005, 15:45

Obrazek

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Gość

Postautor: Gość » 08 marca 2005, 15:52

Powell oczywiście postąpiła jak zwierzę i kara jest jak najbardziej słuszna, ale zauważmy jedną istotną rzecz - Skerowic ją KOPNĘŁA !!! Ja uważam, że kara także powinna dotknąć zawodniczkę Wisły ( PLKK powinna dać jej karę paru meczy, oczywiście dopiero po wyleczeniu ). Tak swoją drogą to oczywiście życzę jej jak najszybszego powrotu do zdrowia, a Powell no cóż - szkoda, że ją tak poniosło - psychoterapeuta i odpoczynek - niezbędne. Jezu jaka agresja...

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 08 marca 2005, 15:56

Anonymous pisze:Powell oczywiście postąpiła jak zwierzę i kara jest jak najbardziej słuszna, ale zauważmy jedną istotną rzecz - Skerowic ją KOPNĘŁA !!! Ja uważam, że kara także powinna dotknąć zawodniczkę Wisły ( PLKK powinna dać jej karę paru meczy, oczywiście dopiero po wyleczeniu ).

nawet teraz powinna dostać "symboliczną" karę jak juz kiedyś pisałem bo i tak wiadomo , że nie będzie grała

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 08 marca 2005, 16:07

Wracając do wypowiedzi szymona też się zastanawiałem kto wygra te starcie Ludwik Miętta - legenda polskiego basketu czy Mieczysław, który sam się nie tak dawno ogłosił Ludwikiem "drugim" :lol:
Jednak mocniejszy okazał się prawdziwy Ludwik :wink: :)

A co do przeprosin, to Krawczyk też powinien przeprosić za "podgrzewanie' atmosfery na hali (do spółki z Koziorowiczem) co było widoczne na ekranach telewizorów. Może to też było powodem późniejszego wybuchu.

fearless - Kraków

Postautor: fearless - Kraków » 08 marca 2005, 16:16

Anonymous pisze:Powell oczywiście postąpiła jak zwierzę i kara jest jak najbardziej słuszna, ale zauważmy jedną istotną rzecz - Skerowic ją KOPNĘŁA !!! Ja uważam, że kara także powinna dotknąć zawodniczkę Wisły ( PLKK powinna dać jej karę paru meczy, oczywiście dopiero po wyleczeniu ). Tak swoją drogą to oczywiście życzę jej jak najszybszego powrotu do zdrowia, a Powell no cóż - szkoda, że ją tak poniosło - psychoterapeuta i odpoczynek - niezbędne. Jezu jaka agresja...

To może Powell ta kara też się należy dopiero po dojściu do równowagi??? Nonsens.

ravvafan
Nowy na forum

Postautor: ravvafan » 08 marca 2005, 17:10

fearless - Kraków pisze:
Anonymous pisze:Powell oczywiście postąpiła jak zwierzę i kara jest jak najbardziej słuszna, ale zauważmy jedną istotną rzecz - Skerowic ją KOPNĘŁA !!! Ja uważam, że kara także powinna dotknąć zawodniczkę Wisły ( PLKK powinna dać jej karę paru meczy, oczywiście dopiero po wyleczeniu ). Tak swoją drogą to oczywiście życzę jej jak najszybszego powrotu do zdrowia, a Powell no cóż - szkoda, że ją tak poniosło - psychoterapeuta i odpoczynek - niezbędne. Jezu jaka agresja...

To może Powell ta kara też się należy dopiero po dojściu do równowagi??? Nonsens.

Zgadzam się że to nonsens .Kara należy się od orzeczenia a od czasu kiedy zawodniczka wyzdrowieje .
VICTORIA RAVVA TO NAJPIĘKNIEJSZA SPORTSMENKA ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 marca 2005, 17:13

Jesli ktos chce żeby Jelena dostała karę paru meczy (np 5) -co byłoby absurdem - to automatycznie pawell powinna dostać kilkanaście np 15. To co zrobiła czarna było absolutnie niewspółmierne do zachowania Skerovic stąd ban dla gdynianki powinien byc kilka razy większy
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”