VII kolejka FGE:Tęcza Leszno-Lotos PKO BP Gdynia

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 11 października 2008, 20:24

Duza kobieta naprawde:) Kawal baby, oby jeszcze dobrze grala to bedzie milo :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 11 października 2008, 20:26

hellraiser pisze:Leszno gra chyba komedie roku.

Komedią roku to jest nie zdobycie przez Lotos mistrzostwa w ubiegłym sezonie.
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 11 października 2008, 20:30

bartas pisze:
hellraiser pisze:Leszno gra chyba komedie roku.

Komedią roku to jest nie zdobycie przez Lotos mistrzostwa w ubiegłym sezonie.

Komedia roku :?: :lol: :lol: :lol: To napewno bylo za mało powiedziane :D

Sadze ze jak przyjda 2-3 wartosciowe zawodniczki do Leszna to spokojnie beda mogli myslec o play off ;). Ten zespol jeszcze pokaze swoj charakter.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 11 października 2008, 21:24

Zawodniczka, która do nas dotarła nazywa się Jamie Cavey.
Obrazek

Twój wróg
Nowy na forum

Postautor: Twój wróg » 11 października 2008, 22:11

jak zwykle hellraiser ma kompleksy ...

"A jednak odpuśliliśmy.

W sumie może to i dobrze. Przynajmniej Jujka i Sosnowska się przełamały (szczególnie ta pierwsza) bo te dwie były w straszliwym dołku."

Nie nie odpusciliscie ;) wyobraz sobie ze byl moment kiedy wasz trener sie wystraszyl ze nam kolejne 3 wchodza i musial puscisc znowu do boju pawlak i beard...

jujka sie odblowoala ? zapomnij wszyscy co byl ina meczu widzieli co z nią Czarnecka w 3 i 4 polowie robila...

A teraz troche prawdy gra teczy w 1 i 2 kwarcie totalne dno zostalismy upokorzen inei da sie tego ukryc Lotos to byla druzyna a tecza zlepek nei wiem nawet czego..3 i 4 kwarta to juz byla nasza gra ale hmmm nawet to mnie nie cieszy to bylo zalosne dziewczyn ynaprawde i dobrze o tym wiecie lotosik byl w tym meczu slaby i do ogrania smiem stwierdzic ze zeszloroczny sklad leszczynski ogralby lotos ale neistety teraz jest inaczej

porazka porazka i jeszcze raz porazka .... gratki dla dziewczyn z Lotosu za wygrany mecz w sumie mialy sparing bo w lesznie nie bylo rywala :(

jest dolina trzeba cos zrobic z tym

ps. dla sedziow taka drobna rada gwizdamy dacha dla durak za byle co to gwizdajmy za hamski faul pawlak i jej dyskusje ..
A ja się pytam gdzie są admini tego forum ?
Gdzie są ? Miejcie odwagę Ann , Majonez , Waldi by się ujawnić

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 11 października 2008, 22:41

Twój wróg pisze:ps. dla sedziow taka drobna rada gwizdamy dacha dla durak za byle co to gwizdajmy za hamski faul pawlak i jej dyskusje ..

Ale przeciez sa "równi i równiejsi" ;)

Apeluje do adminów o odbanowanie nicka Mozarthio i danie mu "szansy na poprawe" nie wiem po co ma pisac na nicku "twoj_wrog" ;)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 11 października 2008, 23:06

Endrju pisze:
Twój wróg pisze:ps. dla sedziow taka drobna rada gwizdamy dacha dla durak za byle co to gwizdajmy za hamski faul pawlak i jej dyskusje ..

Apeluje do adminów o odbanowanie nicka Mozarthio i danie mu "szansy na poprawe" nie wiem po co ma pisac na nicku "twoj_wrog" ;)

ja bym mu dał drugiego bana. Póki nie zacznie poprawiać literówek i szanować innych czytających to forum

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 11 października 2008, 23:08

Endrju pisze:

Szansa na poprawe jest jak sie otrzyma pierwsze ostrzeżenie... On si enie chciał poprawić to dostal 3 ostrzeżenia i baniak na 2 tyg. ;]
Obrazek
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!

tomaszek

Postautor: tomaszek » 11 października 2008, 23:23

PrImACeR pisze:
Szansa na poprawe jest jak sie otrzyma pierwsze ostrzeżenie... On si enie chciał poprawić to dostal 3 ostrzeżenia i baniak na 2 tyg. ;]

i kto to mówi :lol: :lol:

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 12 października 2008, 00:22

tomaszek pisze:
PrImACeR pisze:

i kto to mówi :lol: :lol:

Hehe... Ale teraz mam tyle ostrzeżeń co ty i nie mam zamiaru mieć więcej ;]
Obrazek

Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!

Tak Mówisz?!

To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...

To Styl, Flow, Orginalnosc

Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 12 października 2008, 09:29

Z drugiej strony chcialbym rozwazyc kwestie... ze ostrzezenie ostrzezeniu nie równe.. i to jest wlasnie do d...
Bo co innego jak ktos dostanie ostrzezenie za duza napine :roll: a co innego dostac np ostrzezenie za skomentowanie ligi typerów :roll:
Ostatnio zmieniony 12 października 2008, 12:15 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 12 października 2008, 10:37

Endrju pisze:Z drugiej strony chcialbym rozwazyc kwestie... ze ostrzezenie ostrzezeneniowi nie równe..

:?: :!: :?: :!: chyba miało być "ostrzeżenie ostrzeżeniu nie równe"

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 12 października 2008, 20:49

T Ę C Z A
L E S Z N O

Twój wróg
Nowy na forum

Postautor: Twój wróg » 13 października 2008, 15:37

Dzieki Endrju za wsparcie :) tak jak mowisz sa rowni i rowniejsi ;) niestety czasem nie wytrzymuje jak widze jak takie ************************** typu Primacer vel Mlyniu wypisuja swoje glupoty

ps ajaja ja sie nei zamierzam zmieniac pisze literowki bo lubie szybko napisac i nie przypatrywac sie 10 min gdzie sa bledy jak sie nie podoba to nie czytaj :)

co do Adminow i moderatorow hmm szczerze mowiac jestescie teraz wielcy ale ja tu zawsze powroce ;) banujcie sobie moje ip itp itd zapomnialem wspomniec ze sem informatykiem i takie cos to dobre na male dzieci jest ...a juz nie wspomne ze trzeba byc duzym tchorzem nie podpisujac sie pod banem ;)
A ja się pytam gdzie są admini tego forum ?

Gdzie są ? Miejcie odwagę Ann , Majonez , Waldi by się ujawnić

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 października 2008, 22:26

uwaga całkiem robocza - nie podpisuję się pod banem, bowiem tylko ja lub Viallos lub Seba mają możliwość banowania, a jak sądzę (żart) wszyscy wiedzą o jedności władzy "w trzech osobach" :wink:

ban jest następstwem (automatycznym) trzeciego lub piątego ostrzeżenia dawanego przez wspomnianych przez Ciebie w podpisie MODERATORÓW, którzy nie mają nic wspólnego z żadnym banowaniem, tylko z przydzielaniem ostrzeżeń (żółtych kartek) za konkretne, jak najbardziej namacalne "przewinienia" - aż do automatycznej czerwonej.

Nie do końca rozumiem jedynie - co jest zaszczytnego w powracaniu przez okno na przyjęcie, z którego gospodarz mnie wyprosił...

Zastanów się, do kogo i o co masz pretansję tak naprawdę...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”