VII kolejka FGE:Tęcza Leszno-Lotos PKO BP Gdynia
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
bartas pisze:hellraiser pisze:Leszno gra chyba komedie roku.
Komedią roku to jest nie zdobycie przez Lotos mistrzostwa w ubiegłym sezonie.
Komedia roku
Sadze ze jak przyjda 2-3 wartosciowe zawodniczki do Leszna to spokojnie beda mogli myslec o play off
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
jak zwykle hellraiser ma kompleksy ...
"A jednak odpuśliliśmy.
W sumie może to i dobrze. Przynajmniej Jujka i Sosnowska się przełamały (szczególnie ta pierwsza) bo te dwie były w straszliwym dołku."
Nie nie odpusciliscie
wyobraz sobie ze byl moment kiedy wasz trener sie wystraszyl ze nam kolejne 3 wchodza i musial puscisc znowu do boju pawlak i beard...
jujka sie odblowoala ? zapomnij wszyscy co byl ina meczu widzieli co z nią Czarnecka w 3 i 4 polowie robila...
A teraz troche prawdy gra teczy w 1 i 2 kwarcie totalne dno zostalismy upokorzen inei da sie tego ukryc Lotos to byla druzyna a tecza zlepek nei wiem nawet czego..3 i 4 kwarta to juz byla nasza gra ale hmmm nawet to mnie nie cieszy to bylo zalosne dziewczyn ynaprawde i dobrze o tym wiecie lotosik byl w tym meczu slaby i do ogrania smiem stwierdzic ze zeszloroczny sklad leszczynski ogralby lotos ale neistety teraz jest inaczej
porazka porazka i jeszcze raz porazka .... gratki dla dziewczyn z Lotosu za wygrany mecz w sumie mialy sparing bo w lesznie nie bylo rywala
jest dolina trzeba cos zrobic z tym
ps. dla sedziow taka drobna rada gwizdamy dacha dla durak za byle co to gwizdajmy za hamski faul pawlak i jej dyskusje ..
"A jednak odpuśliliśmy.
W sumie może to i dobrze. Przynajmniej Jujka i Sosnowska się przełamały (szczególnie ta pierwsza) bo te dwie były w straszliwym dołku."
Nie nie odpusciliscie
jujka sie odblowoala ? zapomnij wszyscy co byl ina meczu widzieli co z nią Czarnecka w 3 i 4 polowie robila...
A teraz troche prawdy gra teczy w 1 i 2 kwarcie totalne dno zostalismy upokorzen inei da sie tego ukryc Lotos to byla druzyna a tecza zlepek nei wiem nawet czego..3 i 4 kwarta to juz byla nasza gra ale hmmm nawet to mnie nie cieszy to bylo zalosne dziewczyn ynaprawde i dobrze o tym wiecie lotosik byl w tym meczu slaby i do ogrania smiem stwierdzic ze zeszloroczny sklad leszczynski ogralby lotos ale neistety teraz jest inaczej
porazka porazka i jeszcze raz porazka .... gratki dla dziewczyn z Lotosu za wygrany mecz w sumie mialy sparing bo w lesznie nie bylo rywala
jest dolina trzeba cos zrobic z tym
ps. dla sedziow taka drobna rada gwizdamy dacha dla durak za byle co to gwizdajmy za hamski faul pawlak i jej dyskusje ..
A ja się pytam gdzie są admini tego forum ?
Gdzie są ? Miejcie odwagę Ann , Majonez , Waldi by się ujawnić
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Twój wróg pisze:ps. dla sedziow taka drobna rada gwizdamy dacha dla durak za byle co to gwizdajmy za hamski faul pawlak i jej dyskusje ..
Ale przeciez sa "równi i równiejsi"
Apeluje do adminów o odbanowanie nicka Mozarthio i danie mu "szansy na poprawe" nie wiem po co ma pisac na nicku "twoj_wrog"
Endrju pisze:Twój wróg pisze:ps. dla sedziow taka drobna rada gwizdamy dacha dla durak za byle co to gwizdajmy za hamski faul pawlak i jej dyskusje ..
Apeluje do adminów o odbanowanie nicka Mozarthio i danie mu "szansy na poprawe" nie wiem po co ma pisac na nicku "twoj_wrog"
ja bym mu dał drugiego bana. Póki nie zacznie poprawiać literówek i szanować innych czytających to forum
Endrju pisze:Twój wróg pisze:ps. dla sedziow taka drobna rada gwizdamy dacha dla durak za byle co to gwizdajmy za hamski faul pawlak i jej dyskusje ..
Szansa na poprawe jest jak sie otrzyma pierwsze ostrzeżenie... On si enie chciał poprawić to dostal 3 ostrzeżenia i baniak na 2 tyg. ;]
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!
-
tomaszek
tomaszek pisze:PrImACeR pisze:
Szansa na poprawe jest jak sie otrzyma pierwsze ostrzeżenie... On si enie chciał poprawić to dostal 3 ostrzeżenia i baniak na 2 tyg. ;]
i kto to mówi![]()
Hehe... Ale teraz mam tyle ostrzeżeń co ty i nie mam zamiaru mieć więcej ;]

Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Z drugiej strony chcialbym rozwazyc kwestie... ze ostrzezenie ostrzezeniu nie równe.. i to jest wlasnie do d...
Bo co innego jak ktos dostanie ostrzezenie za duza napine
a co innego dostac np ostrzezenie za skomentowanie ligi typerów 
Bo co innego jak ktos dostanie ostrzezenie za duza napine
Ostatnio zmieniony 12 października 2008, 12:15 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tomaszek
Dzieki Endrju za wsparcie
tak jak mowisz sa rowni i rowniejsi
niestety czasem nie wytrzymuje jak widze jak takie ************************** typu Primacer vel Mlyniu wypisuja swoje glupoty
ps ajaja ja sie nei zamierzam zmieniac pisze literowki bo lubie szybko napisac i nie przypatrywac sie 10 min gdzie sa bledy jak sie nie podoba to nie czytaj
co do Adminow i moderatorow hmm szczerze mowiac jestescie teraz wielcy ale ja tu zawsze powroce
banujcie sobie moje ip itp itd zapomnialem wspomniec ze sem informatykiem i takie cos to dobre na male dzieci jest ...a juz nie wspomne ze trzeba byc duzym tchorzem nie podpisujac sie pod banem 
ps ajaja ja sie nei zamierzam zmieniac pisze literowki bo lubie szybko napisac i nie przypatrywac sie 10 min gdzie sa bledy jak sie nie podoba to nie czytaj
co do Adminow i moderatorow hmm szczerze mowiac jestescie teraz wielcy ale ja tu zawsze powroce
A ja się pytam gdzie są admini tego forum ?
uwaga całkiem robocza - nie podpisuję się pod banem, bowiem tylko ja lub Viallos lub Seba mają możliwość banowania, a jak sądzę (żart) wszyscy wiedzą o jedności władzy "w trzech osobach"
ban jest następstwem (automatycznym) trzeciego lub piątego ostrzeżenia dawanego przez wspomnianych przez Ciebie w podpisie MODERATORÓW, którzy nie mają nic wspólnego z żadnym banowaniem, tylko z przydzielaniem ostrzeżeń (żółtych kartek) za konkretne, jak najbardziej namacalne "przewinienia" - aż do automatycznej czerwonej.
Nie do końca rozumiem jedynie - co jest zaszczytnego w powracaniu przez okno na przyjęcie, z którego gospodarz mnie wyprosił...
Zastanów się, do kogo i o co masz pretansję tak naprawdę...
ban jest następstwem (automatycznym) trzeciego lub piątego ostrzeżenia dawanego przez wspomnianych przez Ciebie w podpisie MODERATORÓW, którzy nie mają nic wspólnego z żadnym banowaniem, tylko z przydzielaniem ostrzeżeń (żółtych kartek) za konkretne, jak najbardziej namacalne "przewinienia" - aż do automatycznej czerwonej.
Nie do końca rozumiem jedynie - co jest zaszczytnego w powracaniu przez okno na przyjęcie, z którego gospodarz mnie wyprosił...
Zastanów się, do kogo i o co masz pretansję tak naprawdę...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”